Hae
Outi Karita

Aikuisten joululahjat

Lasten joululahjat kun tuli jo käsiteltyä, niin nyt vuorossa meidän aikuisten joululahjat! Saatiin yhdessä ja erikseen aivan ihania lahjoja!

Mun joululahjat

Rikulle mä esitin toiveen Kwjell Westö:n uusimmasta kirjasta ja sen sainkin. Etukäteislahjana sain shoppailun alusvaateliike Devaan ja sieltä ostin yöpaitulin ja parit alushousut, pitsiä, pitsiä… Sain myös Minna Parikka kuoharipullon, todella kaunis ja kun sen joskus korkkaan niin säästän ehdottomasti maljakoksi! Niin ja Rikulta sain myös yhden muumimukin ja joulukalenterista tulleet superpehmoiset ja ihanat töppöset kuvasin myös tähän lahjakuvaan, koska ne oli nyt aivan mielettömän ihanat!

aikuisten joululahjat

Muutamilta ystäviltä tuli myös lahjoja ja näissä oli selvästi minua ajateltu! Kasvomaski, jonka värit toivat ystävälle mieleen minut, ihania nuppuprintin servettejä ja tiskirätin, jota en ihan heti raaski käyttöön edes ottaa, saa koristaa keittiön tasoa, hih. Kaunis joulukoriste, joka olikin aikamoinen palapeli, mutta aivan ihana ja mun näköinen! Bella ja minä saatiin kummatkin samanlaiset rusettipannat Huigeen muumikuosista ja näillä onkin kiva samistella, ihan on meidän tyyliä! Pannaan menemään, Marja Kihltrömin ja Sami Minkkisen kirja seksuaalikehitykseen liittyen oli oikein mahtava ylläri ja lahjanantaja varasi itselleen jo lainauksen, heh!

Itse ostin tuon Tunne lukkosi -kirjan itselleni ja aion sen lukemisen ja tunnelukkojen työstämisen kirjan kautta ottaa alkuvuoden yhdeksi asiaksi.

Rikun joululahjat

Mun tuli Rikulle hankittua Noshin huppari ja merinovillaiset sukat, jotka sopivatkin tosi hyvin yhteen! Ostin myös Rikulle yhden kirjan, jonka aioin varmaan itsekin lukea jossain kohtaa tai ainakin selailla. Kirja on siis Teemu Syrjälän Elinvoimasen miehen kirja, matkakertomus nykymiehelle. Tuli myös tilattua Rikulle ja oikeastaan samalla itsellekin Helsingin sanomien digilehti 3 kuukaudeksi.

aikuisten joululahjat

Riku sai myös ystäviltä tuon aivan ihanan ja hauskan Muumipaidan lahjaksi ja yhdeltä ystävältään myös pyöräilykypärän valoilla ja kaveri oli vieläpä maalannut kypärän itse.

Yhteiset joululahjat

Mä vinkkasin äidilleni muumimukeista ja taisi niistä puhetta olla muidenkin kanssa. Nyt lasten myötä muhun iski muumimukin keräilyhalu, monta vuotta meillä oli kaksi mukia. Nyt mä sain Rikulta yhden ja yhteisesti saatiin vielä neljä. Nyt mukeja alkaakin olla jo kivasti, kun jo viime jouluna sain jo yhden lisää ja nyt isänpäivänä Riku sai myös yhden. Vielä niitä kyllä saa lisääkin kertyä! Jos Bellan synttäreillä saataisi kahvit tarjota muumimukeista. Aivan mielettömän hieno iso muumikulhokin saatiin!

aikuisten joululahjat

Muumi teetä ja herkkukahvia tuli myös sekä seklaata. Tosi mielenkiintoinen kirja myös saatiin. Tämä kirja ei ollutkaan keittokirja vaan käsittelee mm. ruoka filosofiaa. Ehdottomasti pääsee lukuun!

Ihana kirjapino kyllä kertyi ja ihastelen noita kirjojakin hirmuisesti, yhden olen jo aloittanut. Toivomani Kjell Westö pääsi ensimmäisenä lukuun!

Tässä oli meidän aikuisten joululahjat tältä vuodelta.
Mitäs siellä on saatu lahjaksi?

Lue myös

Lasten joululahjat

Joulu 2020

Insta

@outikarita

Yksi kommentti

  1. Kata kirjoitti:

    Mä olin toivonut pyyhkeitä ja sellaisia sain, yhden kasvopyyhkeen ja kaksi kylpypyyhettä. Ihanan värisiä ja pehmeitä <3 Sain myös kauniin kynttilän, s-ryhmän lahjakortin (aina hyvä lahjaidea aikuiselle mun mielestä!) sekä jouluarpoja joista en kylläkään voittanut mitään haha 😀 mutta hauska idea ja oli kiva raaputella niitä aattoiltana 🙂 ihanin ylläri oli kalenteri vuodelle 2021 jossa oli kummipoikani kuvia! Siitä tuli erityisen hyvä mieli! 🙂 Ihania lahjoja ootte tekin saaneet ja luin jo aiemmin teidän lasten joululahjoista niin nekin kyllä aivan ihania kaikki! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *