Hae
Outi Karita

Lasten joululahjat

Kuten sanottu, olen lahjaihminen, niitä on ihana antaa ja kyllä, saadakin! Myös lasten joululahjat ilostuttavat itseänikin.

Tänä vuonna koko meidän perhe sai kyllä aivan ihania lahjoja! Ei hukuttu lahjoihin eikä leluihin ja saadut lahjat tulee kaikki kyllä käyttöön! Ihan kaikkia lahjoja en nyt lähde luettelemaan ja aina kun yrittää ottaa kuvan lahjoista, niin hetken päästä hoksaa jonkun puuttuneen ja vieläpä kun lahjoja tuli parina kin päivänä. Kuitenkin joitain kuvia ja mainintoja, aloitetaan tällä postauksella lapsista ja heidän lahjoista!

 

Bellan lahjat

Bella sai kaksi ihanaa vauvalelua. Oon aivan ihastunut little dutch -sarjan puuleluihin. Itse ostettiin Bellalle palikkalaatikko ja sitten sai vielä tuon aivan ihanan sateenkaari helmitaulun, josta kovasti heti innostui ja niin innostui muuten isovelikin! Bella sai myös tinapankin, jonka itseasiassa itse olen valinnut ja sanottakoot, että onhan tuo kurpitsavaunu vaan tosi ihana. Nyt on kummallakin lapsella tinapankit pappalta. Lisäksi tämän vuoden joulukoriste Swarowskilta on mielettömän kaunis ja ihana idea! On meillä myös hänelle perinteinen Baby’s first christmas – joulupallo. Yhdet pikku aterimet ja ruokakulho tulivat myös tarpeeseen! Muumi tuikkukippa on jo meillä päässyt myös käyttöön.

lasten joululahjat lasten joululahjat

Paljon tuli myös vaatetta ja kyllä meidän makuun oikein sopivaa sekä kiva, ettei ihan tämän hetken jämptiä kokoa. Osaa voi pian jo alkaa pitämään, mutta kasvuvaraa on kaikissa. Noshin vaatteissa varsinkin kun koot ovat tuplakokoja, niin tietää, että menevät pitkään. Muutama ihana panta/head wrap tuli myös ja tuo Huigeen muumipannan kanssa saa samisteltua, kun mä sain samanlaisen! Aivan ihanat norsulakanat tuli myös lahjaksi.

lasten joululahjat

 

Lukan lahjat

Kyllä ne isoimmat ja tärkeimmät toiveet toteutui ja ne mainitsi Luka myös lempparilahjoikseen. Niitä oli siis roska-auto, Robo-alive lisko, joka liikkuu kuin lisko sekä muumitalo. Muumitalo oli nimetty kummallekin lapselle vaikka eihän sillä vielä Bella leiki. Siitä myös nappasin vielä pienimmät osaset pois ja sovittiin, että leikitään tällä inakin alkuun yhdessä. Tuo lisko on oikeasti viihdyttänyt koko meidän perhettä, aika veikeästi kyllä liikkuu! Roska-autoa on toivottu synttäreistä asti, niin se oli kyllä tärkeä!

lasten joululahjat

Kirjoja tuli Lukalle kaksi ja ne on aina tervetulleita, sekä äiti että poika tykkää! Myös palapelejä ja puuhakirjoja tuli, joiden parissa meillä myös viihdytään. Luka on saanut joka vuosi Kalevalan vuosijoulukoristeen ja sellainen tuli nytkin.

lasten joululahjat lasten joululahjat

Vaattetta tuli Lukallekin ja oikein ihania hällekin! Superkiva oli myös Muumin kylpytakki. Uudelle kylpytakille oli tarvekin ja tuo on vielä tosi kivan mallinen ja muutenkin ihana! Myös Luka sai norsulakanat.

lasten joululahjat

Lasten samistelut ja yhteiset lahjat

Ihanaa samisteluakin löytyi lapsille! Nuo rusetti oli aivan ihanat. Luka kun haluaa aina kauluspaidan ja mirrin kaulaan kun lähdetään juhlimaan. Nyt saatiin vaihtelua puumirrille ja samistelumahdollisuus siskon kanssa. Nuo Blaan leggarit ostin itse voittamallani lahjakortilla, Noshin vaatteet ei nyt ihan samoilla kuoseilla, mutta teema samanhenkinen. Norsulakanathan myös on samistelua.

lasten joululahjat

Aivan ihanan lahjan teki myös eräs ystäväni, kun teki meille omat lorukortit ja korteista vielä löytyi myös meidän perhekuva ja lasten kuvat. Yhdessä kortissa oli myös ystäväni kirjoittama loru/runo. Ihan liikutuin kun tämän lahjan näin!

Tällaiset oli nyt meidän lasten joululahjat.
Ehdottomasti hitit lapsille oli roska-auto, liikkuva lisko, muumitalo ja sateenkarihelmitaulu!

Mitäs teillä oli lasten hittilahjoja?

Seuraavassa postauksessa sitten aikuisten lahjat!

Lue myös

Joulu 2020

Instagram

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.