Hae
Outi Karita

Aikuisten joulukalenteri parisuhteelle

Aikuisten joulukalenteri – Parisuhdejoulukalenteri

aikuisten joulukalenteri

Meillä on Rikun kanssa jo useamman vuoden ajan ollut parisuhdejoulukalenteri ja niin tänäkin vuonna meillä on aikuisten joulukalenteri. Tämä tuo kivaa piristystä arkeen ja parisuhteeseen. Parisuhdetta on tärkeä myös hoitaa ja huomioida ja lasten myötä tämä kyllä korostuu tai tulee ainakin eritavalla esille! Lapsilla on omat kalenterit ja nyt meillä aikuisillakin! Idean voi napatakoska tahansa käyttöön ja vaikka kesken joulukuunkin. Moni tuttu onkin tästä ideasta ottanut kopin ja onkin aina ihana kuulla, että joku on inspiroitunut tästä. Viime vuotista kalenteria kuvailinkin instassa ja tallentelin kohokohtiin, mutta se kohokohtiin tallennus jäi jossain kohtaa kesken, hups! Katsotaan onnistunko tänä vuonna paremmin. Huomenna startataan!

aikuisten joulukalenteri

 

Kalenterin tarkoituksena on siis vuoropäivin huomioida toista jotenkin. Nyt meillä on käytössä pieni postilaatikko ja jos sinne kalenteriylläri ei mahdu, niin sinne voi sujauttaa viestin, mistä ylläri löytyy. Se voi olla aineetonta, lupaus jalka- tai niskahieronnasta, se voi olla lupaus iltapalan hoitamisesta tai herkkuaamiainen. Näin lapsiperheellisenä se voi olla myös omaa aikaa vaikkapa kirjan parissa kaikessa rauhassa. Se voi olla myös aineellista, joku pieni herkku, saunajuoma, toista kiinnostava lehti, sukat tai mitä ikinä keksiikään. Pieniä juttuja nämä yleensä ovat. Ollaan myös sovittu kaksi päivää jolloin kummallekin on kalenterissa jotain, toinen on jouluaatto ja toinen perheemme pikkujoulupäivä. Tänä vuonna pikkujoulua vietimmekin jo marraskuun puolella, viime sunnuntaina. Pikkujouluistamme voin kertoa toisessa postauksessa.

Tärkeintä on ajatus ja toisen huomioiminen sekä pieni leikkimielisyys!

aikuisten joulukalenteri

Lasten joulukalenterista kerron sitten seuraavassa blogipostauksessani, mahdollisesti jo huomenna. Kuitenkin tätä aikuisten joulukalenteri toteutusta sekä lasten kalenteria saa seurattua myös mun instassa!

@outikarita

Lue myös

Joulunakin lapsi saa olla lapsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *