Hae
Outi Karita

Kenelle toivotat hyvää yötä ja huomenta?

Eilen illalla huomasin etsiväni jotain mietettä, ajatusta. Ajattelin, että voisin aika pitkän instastooriin sunnuntailta päättää vielä jotenkin. Yllättäen ajatus tuli ja huomasinkin sen puhuttelevan myös itseäni, ehkä hainkin siis enemmän itselleni päivän ja viikon päätöstä.

Muistathan toivottaa myös itsellesi hyvää yötä

Lempeä muistutus, ja kun kömmein sänkyyn, niin toivotin itselleni hyvää yötä kera rauhallisen hengityksen ja itseäni halaamalla. Olin elänyt päivän aikana monenlaisia tunteita ja pieni itsemyötätunnon hetki oli tärkeä päätös päivälle samalla päästäen irti päivän vaikeimmista tunteista ja jättäen mieleen parhaimmat tunteet.

Kenelle toivotit hyvää huomenta

Muistutin itseäni myös toisesta tärkeästä seikasta, ja halusin sen myös jakaa someen. Päivitin instan feediin kysymyksen, kenelle toivotit tänään hyvää huomenta ja ethän unohtanut itseäsi? Itsellensä pieni huomio heti aamusta, siinäpä yksi keino aloittaa päivä hyvin.

Taidanpa nämä itse ottaa tavaksi. Muulle perheelle tulee aina nämä toivoteltua, tulee halattua ja pussattua, samoin saan näitä myös itse muulta perheeltäni. Nämä on mun mielestä tärkeitä huomioita antaa toiselle ja tosiaan, miksei myös itselle?

Näillä huomioilla ja ajatuksilla alkavaan viikkoon.
Ihanaa viikkoa myös sulle!

Seuraa instassa
@outikarita

Lue myös

Innostuva suunnittelija – Ihmistyyppitesti Enneagrammi
Syksyn tuulet mihin mua viette…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *