Hae
Outi Karita

Syksyn tuulet mihin mua viette…

Syksyä on elelty jo pitkälle, kaipuu pitää tästä blogista kiinni on kova. Miten sen tekisin? Tekisinkö jatkossa päivitykset vain näin puhelimella niin voisin päivittää koska vain? Homma kun tuntuu tyssäävän siihen, että pitäisi päästä koneelle viimeistelemään ja muokkaamaan sekä laittamaan kuvat. Jos kuitenkin nipistäisin vähän vaatimuksistani ja tekisin vähän pienemmin, onnistuisikohan?

Syksy on ollut täynnä juhlia ja isoimman ajan näistä haukkasi tietty oman taaperon 3-vuotisjuhlat, joita innolla poika odotti ja äiti suunnitteli sekä toteutti. Vietettiinkin ihanat työkonejuhlat! Juhlittiin peräti kolmessa osassa. Juhla koosteen voisinkin tänne rustata!

Itse olen ahkerasti käynyt joogassa ja myös lifecoachingia nyt yhdistetty fyssärikäynteihini, ihan huikeaa! Joogapäiväkirjaa olenkin instaan rustaillut. Fyysisen huolenpidon ja kehon haastamisen (treenaamisenkin) lisäksi tämä on ollut henkistä matkaa isosti! En tiedä, että riittääkö tähän edes omat sanat, mutta voisin yrittää tätäkin matkaa sanoittaa tänne!

Ystävän kanssa perustettiin myös yksi uusi instatili, nimittäin Kiintymyysvanhemmuusyhdistyksen paikallistoiminnan, Perhekahvila Päärynäpuun instatili. Siitä ollaan kovasti innoissaan!!!

Pieniä suunnitelmia joulukuulle on, joita kyllä innolla odotan, mutta myös maltilla, että voidaanko kaikki toteuttaa (korona).  Tärkeintä kuitenkin lämpöinen ja lempeä joulun aika, perheen tahtiin ja lapsen näkökulmasta ajatellen kiva joulu. Mieleen tulee vuoden takainen postaukseni….

Joulun uhkaus, tuhma vai kiltti, ajatelkaas…

Nyt taas mieli siis pursuaa jos jonkinmoista, josta voisin täällä teille kirjoittaa ja tämänkin kaiken kirjoitin nyt kännykällä. Josko tästä löytyisi uusi mahdollisuus!

Seuraa meidän menoa myös instassa

@

@outikarita

2 kommenttia

  1. Ninni kirjoitti:

    Jee kiva kun kirjoitit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *