Hae
Outi Karita
Kaupallinen yhteistyö

Lukuhetki – tarjous viikonloppuun!

Kaupallinen yhteistyö: FOKUSMEDIA
*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt voit ilahduttaa itseäsi tai ystävääsi! Näin ystävänpäivänä heitän teille ihanan lukutarjouksen! Lehtiä tulee ehkä nykyään harvemmin luettua, mutta kyllä mä tykkään itse enemmän lehdestä käsissäni kuin puhelimesta tai tabletista. Lehtiä voi ihanasti selailla ja niihin on helppo palata. Toisinaan tulee ostettua joku lehti juuri tätä varten. Nyt olen saanut fokusmedialta itselleni pari lehteä ja sullakin on mahdollisuus ilahduttaa itseäsi tai vaikka ystävääsi hyvänmielen FIT -lehdellä.

Vaikka itsellä onkin tässä loppuraskaudesta tuo liikunta hyvin rajoittunutta, niin silti tuo FIT -lehti tarjoaa minullekin paljon. Se tarjoaa innostusta sinne tulevaan liikkumiseen, mutta myös hyvää oloa, mielenkiintoisia artikkeleita, herkullisia reseptejä. Lehti ei siis suinkaan ole vain treenilehti, vaan se on oikeasti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lehti, joka on musta myös hyvin sellainen hyvänmielen lehti!

Voit tilata FIT -lehden näytenumeron eli yhden lehden 1 € hintaan.
Tarjous voimassa 16.2.2020 asti!
KLIKKAA EURON TARJOUKSEEN TÄSTÄ!

Voit myös tilata 5 numeroa hintaan 24,90 ja ilahduttaa itseäsi tai jotakuta toista vähän pidempään!
Tarjous voimassa toistaiseksi!
KLIKKAA 5 LEHDEN TARJOUKSEEN TÄSTÄ!

Tuleeko sun luettua lehtiä?

 

Kaupallinen yhteistyö: FOKUSMEDIA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *