Hae
Outi Karita

Kiitollisuus elämässä ja mistä se kumpuaa

Kiitollisuus elämässä, ootko pysähtynyt miettimään, mistä se kumpuaa?

Olen kiitollinen ja onnellinen niin monestakin asiasta. Nämä tunteet leimaa tätä päivää vahvasti, mutta loppujen lopuksi voin kokea näitä tunteita päivittäin. En aina ehkä huomaa sitä, mutta kyllä olen kiitollinen ja onnellinen siitä millaista elämää elän. Jokaisesta päivästä voi löytyä pieniä ja isoja kiitollisuuden aiheita ja kokonaisuudessaan elämästä, jota elää. Tähän on myös itselläni ja omalla toiminnallani iso vaikutus, että koen näitä tunteita elämässäni. Tällä viikolla olen itse asiassa näitä mietteitä paljon pyöritellytkin. Kiitollisuus elämässä kumpuaa musta itsestäni!

Kiitollisuus elämässä

Tunnen ja elän vahvasti! Se millainen elämä minua ympäröi, ei ole vain sattumaa tai hyvää tuuria. Olen itse ollut rakentamassa elämääni, henkistä ja fyysistä hyvinvointiani, jotka linkittyy lopulta kaikkeen elämässä, perheeseen, ihmissuhteisiin, työhön, vapaa-aikaan, liikuntaan… Kaikkeen en tietenkään ole voinut vaikuttaa itse ainakaan 100 prosenttisesti ja sitä suurempi kiitollisuus nouseekin sellaisista asioista.

Kiitollisuus elämässä

Vetovoiman laki, en itseasiassa siitä ole paljoakaan lukenut, mutta sitäkin tämä elämä on lopulta ja tämä termi pyörinyt paljon päässäni. Mille tunteille ja ajatuksille antaa tilaa, niin ne lisääntyvät. Mitä antaa, sitä myös enemmän vastaanottaa. Mitä vetää elämäänsä lähtee paljon itsestä. Olen tälläkin viikolla saanut eteeni mahdollisuuksia, joille olen antanut mahdollisuuden ja ajatuksia jo aiemmin. Kaikki ei aina tule heti, mutta uskon, että asiat tapahtuvat oikeassa järjestyksessä oikeaan aikaan…. Tällä hetkellä olen lukenut pikkuhiljaa Tara Langen Tikapuut rakkauteen kirjaa ja siinä selitetään myös paljon näitä tunteita, missä ihmiset milloinkin elävät, miten kiivetä tunteiden tikapuita eteenpäin ja kokea tasapainoisesti niitä kaikkia tunteita, antaa kaikille tilaa ja mikä tunne hallitsee sitä omaa elämää.

Tänään mulla oli Baby showerit ja vaikken niistä täysin yllättynyt niin silti olen hämmentyneenkin kiitollinen. Minulla on elämässä paljon ihania ihmisiä, jotka haluavat olla elämässäni yhtä lailla kun minä heidän.

Kiitollisuus elämässä

Kiitollisuutta tällä viikolla tunnen mm. seuraavista asioista

Perhe, joka antaa enemmän kuin mikään, eikä sitä edes voi kuvitella ennenkuin kokee sen
Parisuhde, jossa ollaan yhdessä me
Ystävät, jotka haluavat olla osa elämääni yhtä lailla kun minä heidän
Kehoni kuuntelemisen taito ja vieläpä sen viesteihin vastaaminen, useimmiten
Valinta doulan mukaan ottamisesta tulevaan synnytysmatkaamme

Ja olisihan näitä, isoja ja pienempiä asioita, mutta tässä viisi seikkaa!
Arjessa on välillä hyvä pysähtyä näitä miettimään ja huomaamaan, niitä pienempiäkin kiitollisuuden ja onnen hetkiä, niitä arkisia.
Ja kyllä, monethan näistä lähtevät jopa täysin minusta itsestäni!

Mistä sä olet kiitollinen tällä hetkellä?

Kiitollisuus elämässä

Lue myös

Vuoden ensimmäiset treffit, kaksin Turussa!

Viime vuonna…

2020 lempeyden vuosi – mietteitä, suunnitelmia, tavoitteita

Seuraa myös instassa

@outikarita

Yksi kommentti

  1. Susan kirjoitti:

    Ihanan positiivinen kirjoitus, joka saa taatusti lukijan hyvälle tuulelle! ❤️

    Olen kiitollinen ihanasta miehestäni, joka ottaa minut hyvin huomioon ja on mahtava isä. Olen kiitollinen Aurasta, joka juuri täytti 3 vuotta. Ihana ikä ja kiltti, fiksu tyttö. Kolmanneksi olen kiitollinen työstäni, missä kaikki päivät ovat mielenkiintoisia ja töihin on kiva mennä. Työni antaa minulle niin paljon, että jaksan olla hyvä äiti ❤️.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *