Hae
Outi Karita

Vuoden ensimmäiset treffit, kaksin Turussa!

Meillä on ollut nyt kaksi vuotta treffikäytäntö, joka kulkee myös nimellä Dates of the year. Ideana on ollut, että vuorokuukausina suunnitellaan vuorotellen siis ylläritreffit. Ihan täysin ylläritreffejä ei kaikki aina ole, kuten ei nytkään vuoden ensimmäiset treffit sitä olleet, mutta kyllä näissäkin yllätyksellisyyttä oli.

 

Yhtenä joululahjana Riku lupasi tarjota hotelliyön meille kaksin, yönyli treffit siis. Yhdessä valikoitiin viikonloppu ja mietittiin hotla (ja kylpylä-) vaihtoehtoja. Valinta jäi kuitenkin miehelle ja ennen viikonloppua kyllä selvisi minullekin mihin mennään, mutta enpä tiennyt, että perillä odotti hieman spessumpi huone, pientä luksusta (ihan kun hotelliyö itsessään ei sitä jo olisi). Meillä oli Turusta Radisson Blu Marina Palace hotellista Aurajoen rannalta huone varattuna ja huoneen ovella kun luki Business class niin tiesin, ettei ole ihan perushuone. Ollaan ennenkin yövytty kyseisessä hotellissa ja aivan ihana hotla ja hyvällä paikalla. Tykätään kummatkin myös kovasti Turusta, Turku on kaunis kaupunki!

Oli kyllä ihana lähteä toiseen kaupunkiin ja tuo pienesti spessumpi huonekin oli aikas ihana juttu, sillä ajatus olikin paljolti rentoilla hotlalla. Kropan kipuiluiden takia, kun ei paljoa liikkeellä olla eikä pitkiä aikoja istuta. Automatka hieman jännitti, n. 1,5 h suuntaansa ja vähän se tuntuikin kun autosta nousi, mutta hellitti kyllä. Myös illalla ravintolassa istuminen alkoi puuduttaa, mutta ei onneksi kroppa lyönyt pysyvästi tai pidemmin kipeäksi vaan pienellä vetreytyksellä ja levolla makuuasennossa rauhoittui.

Päivällä kun saavuttiin Turkuun ja hotellille niin aika pian suunnattiin Aurajoen rantaa kävellen kahvilaan. Halusin päästä testaamaan Cafe Art:n, jota monet myös kehuvat ja joka on houkutellut testaamaan itseään. Olikin oikein herkut kahvit ja kakut. Käytiin kaupasta hakemassa vähän herkkuja vielä hotlahuonelleekin ja suunnattiin hotlalle. höpöteltiin ja katseltiin telkkua. Illaksi oltiin varattu vielä Dennisistä pöytä ja hyvä, että varattiin sillä paikka oli aivan täysi. Senpä takia ei olla ennen päästykään testaamaan tuota pizzapaikkaa kun ei ole koskaan varattu pöytää. Pizzat maittoi, itse en vaan ihan kaikkea jaksanut. Pizzojen jälkeen suunta takaisin hotellille…

Saatiin pitkät yöunet. Jostain varmaan puoli 11 nukuttiin kasiin. Seiskan maissa, mihin aikoihin poitsu yleensä herättelee heräsin kyllä (ja yöllä vessaan), mutta uni vaan jatkui…. Aamusti kaikessa rauhassa heräiltiin ja suunnattiin aamupalalle, joka on muuten kyseisessä hotellissa aivan huippu! Hotellihuoneella vielä löhöiltiin ja mä luin kirjaa.

Vähän siinä aamupäivällä alkoi aurinkokin pilkistelemään ja mun tehdä mieli vielä jotain hyvää herkkukahvia. Niinpä hotellilta lähtiessä käppäiltiin vielä kohti keskustaa hakemaan mulle kahvi mukaan. Mielellään olis kauemmankin viettänyt aurinkoisessa ja jopa keväisen oloisessa ilmassa, mutta koska pitkät kävelyt ei oo mulle hyväksi, keskityin nauttimaan siitä pienestäkin hetkestä. Omaan päiväkirjaanikin kirjoitin, ettei se vaatinutkaan kun hetken, kun oli läsnä siinä hetkessä ja nautti, niin vaikutus omaan fiilikseen oli suurenmoinen. Koko viikonlopulla sinäänsä oli vaikutus suurenmoinen, keho ja mieli rentona ja aurinkoisena läjdettiin kohti kotia.

Tää teki hyvää niin mulle kuin miehellekin ja meille yhdessä!
Kenties ainoa yö tänä vuonna vain kaksin jos ei sitten ennen tytsyn syntymää vielä toista vietetä vaikka kotosalla kaksin.

Saas nähdä myös, miten meidän treffikäytäntö elää kun perheeseen saapuu jälleen pieni, niistä mietteistä ja ajatuksisat myöhemmin ja lopulta tytsyn synnyttähän se selviää…

Lue myös

33. Raskausviikko ja loppuraskauden kupla

Viime vuonna…

IG

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *