Hae
Outi Karita

Joulu omalla tavallaan

 ❤️ Pian se jo onkin, Joulu ❤️

Ei ole maassa lunta,
mutta Joulu silti mielessä!

Tässä kuussa bloggaus onkin keskittynyt ajatuksiin Joulusta. Bloggaus on ollut myös hiljaisempaa. En ole halunnut joulustressiä, mutta olen halunnut antaa Joululle aikaa. Se viekin aikaa hieman ekstrasti, joten jostain täytyy karsia. On kuitenkin ikävä tänne teille kirjoittelemaan ja paljon olisi ajatuksia, joten ehkäpä taas Joulun jälkeen on taas paremmin tänne jakaa aikaa.

Jokainen viettäköön Joulua omalla tavallaan tai olkoon viettämättä vallan. Olen kuitenkin täällä ja instassa tuonut omia ajatuksia, meidän ajatuksia ja tapoja toimia esiin. Mielenkiintoista on aina myös kuulla muiden tavoista ja perinteistä, niistä voi saada masuteita omaankin Joulunn tai ainakin rikastuttavia ajatuksia.

Meidän Joulu!

Meidän Joulu on oikeastaan koko joulukuu. Sitä on eletty, luotu, tehty ja nautittu paljon lapsen kanssa. Tämä on tuonut itsellekin niin paljon riemua ja iloa! Viime metreillä meinasi pieni joulustrsessikin iskeä, mutta lopulta täysin turhaan ja päätin sen sitten kuitenkin skipata, kuten suursiivouksenkin, jota en kyllä edes harkinnut. Hyvä minä, heh.

Meidän Joulu pyritään pitämään lempeänä ja koko perheen pysähtymisenä nauttimaan. Pientä Joulun taikaa mukana ja lapsen myötä luonnollisesti leikkiä ja touhua riittää. Läheisiä muistetaan ja osan kanssa vietetään tätä Joulua yhdessä. Meidän Jouluun kuuluu paljon hyvin perinteikkäitä asioita ja halutaan tuoda myös lapselle esiin Joulun eri merkityksiä eri ihmisille, vaikkei ne kaikki olisi meidän tapoja ja syitä viettää Joulua. Meidän omat perinteet perheenä on alkaneet syntyä ja muovautuvat sekä elävät varmasti vuosi vuodelta…

Siitä en lähde kiistelemään ja keskustelemaan kenellä on oikeus viettää Joulua, koska
Joulu kuuluu kaikille!

❤️

Insta tv:n puolella vielä aaton aattona luvassa pieni jutustelu tarkemmin meidän Joulusta
❤️

Ihanaa ja lämpöistä Joulun aikaa just sulle!

❤️

Lue myös

Joulun uhkaus, tuhma vai kiltti, ajatelkaas…

Miten on joulukuu lähtenyt käyntiin? Pukkaako joulustressiä?

Joulukuun ensimmäinen 2019

Muista insta ja huomenna tuleva insta tv:n video!

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.