Hae
Outi Karita

Juhlat autoteemalla 2-vuotiaalle taaperolle

Juhlat autoteemalla

Juhlat autoteemalla

Lukan 2-vuotissynttäreille valikoitui autoteema ihan valtavan autoinnostuksen johdosta. Mä tykkään järkkäillä ja suunnitella ja teemat on musta kivoja. Nyt poika on jo sen ikäinen, että teema on helppo valita hänen mielenkiinnonkohteista ja odotetaanpa vaan kun rupeaa ne toiveet oikein itse esittämään. Autoteeman lisäksi ensin mietein punaista ja sinistä väriä, mutta sitten lopulta hankein kaikkea ihanaa sinistä niin sinisävyinen autoteemahan meillä lopulta oli. Ainoa problematiikka syntyi siinä, että olisin halunnut ihan tavallisen autoteeman ilman Disneyn Cars juttuja ja jostain nettikaupoista jotain olisi löytynytkin, mutta en jaksanut niistä lähteä tilailemaan ja muutama tälläinen koristekauppa tarjosi nimenomaan tuota Cars juttua autoteemalle, joten sitten tuli sitäkin mukaan teemaan. Pienesti myös talvi ja joulu pilkisteli meidän teemassa, siitäkin ehkä tuo sinisen värimaailma…

Kakun halusin väkerrellä itse ja koristelun ideoitsin sokerimassalla ja myöhemmin joulukoritseeksi tulevalla ihanalla autolla.
Muutenkin tarjottavaa tein paljoltikin itse ja pöydästä löytyi…

Täytekakku suklaisella täytteellä
Mustikkamuffinsseja höttöpäälisellä
Carneval autokeksejä
Doriskeksejä
Omppu-rypäleautoja
Juuressipsejä
Cocktailtikkuja nakilla, leipäjuustolla ja kurkulla
Pinaatti-fetapiirakka
Cocktailautoja tonnikala- ja savukalatahnalla (Abban valmiita tahnoja)
Lapsille mehutrippejä

Juhlat autoteemalla

Juhlat autoteemalla

Juhlat autoteemalla

Juhlat autoteemalla

Vieraiksi kutsuttiin ihan lähipiiri sukulaisista, kummit ja läheisimmät taaperoystävät äiteineen/perheineen. Aina kun ovi kävi ja tuli lisää vieraita niin Luka tiesi ekojen vieraiden jälkeen homman nimen, joku kivapaketti tulee avattavaksi, heh!

Paljon oli lapsia paikalla ja hulinaa riitti. Riittipojallakin niin paljon puuhaa, ettei kunnollamalttanut herkkupöydän ääreenkään. Kakun tähtisädekakkosen palaminen ihmeteltiin ja muutamat jutut herkuteltiin. Suosikeiksi nousi autokeksit, juuressipsit, coktailtikut, omppu-rypäleautot ja mehu, kakkua ei edes maistanut vaikka olisi saanut. Tärkeämpää oli touhuta vieraiden kanssa.

Juhlat autoteemalla

Juhlien jälkeen, viimeisten vieraiden lähdettyä poitsu istahtikin toviksi sohvalle katselemaan lastenohjelmia, väsähti juhlahulinoista itsekin, mutta kylläs itä virtaa vielä illaksi kertyi sen verran, että uusilla leluilla jaksettiin touhuta! Juhlien hulinassa valokuvaus ihan multa jäikin, oli muutakin puuhaa ja kun yriotetrtiin jotain perhekuvaa niin eihän poika sellaiseen jaksanut. Juhlien jälkeen illemmalla sain sitten pojasta ainakin muutamat kivat kuvat vielä juhlatamineissaan.

Sellaiset oli meidän taaperon 2-v juhlat autoteemalla!

Onko teillä ollut lastenjuhlissa teemaa ja millaisia teemoja?

Viime vuonna oli syksyinen teema, ketut ja vähän muutkin metsäneläimet.
Lue niistäkin…

Lukan 1-vuotis juhlat

Muista myös seurata meitä instagramissa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.