Hae
Outi Karita

Kuulumisia kiireen keskeltä

Viime viikko kuulkaa meni aika haipakkaa ja en ole ehtinyt tänne blogin äärelle pitkään aikaan. Viime viikolla oli monenmoista ohjelmaa ja sitten vielä pojan synttäriviikko ja halusin tiettyjä juttuja saada synttäreiksi valmiiksi. Välillä täytyi myös olla ja huilata. Vaikka vähän harmittikin, etten tänne ole ehtinyt mitään postailemaan ja kun postausajatuksiakin olisi, niin olen oppinut ottamaan tämän asian kanssa rennosti.

Satunnaisia kuulumisia 

Tänään tuli täyteen 22 raskausviikkoa ja startattiin 23. raskausviikko. Enää ei ole ollut pahoinvointia, mutta ruoka ei oikein tahdo maittaa aina ja annokset on pieniä.

Rakenneultrastahan me saatiin tyttöennuste ja mikä tärkeintä, kaikki oli hyvin pienellä!

Luka ihanana isoveljenä pussailee välillä vauvaa eli mun vatsaa, mutta ei sitä vatsaa osaa kyllä aina varoa.

Luka tosiaan täytti 2-vuotta ja kerronkin synttärikuulumisia ja enemmän hänen 2 vee kuulumisia toisessa postauksessa.

Sen verran kuitenkin kerron, että Luka aloitti avoimen päiväkodin kerhon, jossa ollaan siis ilman vanhempia ja kerhoilu alkoi hienosti. Kaksi kertaa viikossa mulla onkin nyt aamupäivisin sitten 3 tuntia aikaa milloin millekin.

Mä kävin yksinäni yökyläilemässä Raisiossa ystäväperheen luona ja teki kyllä niin hyvää. Ennen kotiin lähtöä vietin vielä ihan yksikseni aikaa kahvilassa ja latasin akkujani.

Itsestä huolehtiminen on tärkeää ja tuon henkisen huolenpidon lisäksi, oon käynyt viime aikoina salilla, raskausajan jooga/pilatestunneilla ja kerran kuussa käyn myös äitiysfyssärillä ja yritän pitää kotonakin huolta kehonhuollosta.

Lukaa odotatessa näillä viikoilla jo kärsein pahoista liitoskivuista ja en silloin osannut reagoida ensimerkkeihin, vaikka kehonhuoltoon olikin silloin hyvät rutiinit. En kuitenkaan aavistanut, miten pahoiksi kivut äityy ja osannut himmata oikeissa asioissa. Nyt tiedän ja tunnen nuo merkit ja vielä on selvitty vain niillä varoitusmerkeillä. Liitoskipuja on tuntunut, mutta ne eivät ole jääneet päälle, kun on osannut himmata.

Ja viimeisenä kerrottakoon, että kaipaan viiniä!
Ja holittomia on nyt turha ehdottaa, koska holittomat viinit eivät vain maultaan ole yhtään niin hyviä…

Lue myös

Taaperon ruokapäiväkirjaotteita lokakuulta

Seuraa instassa

@outikarita

2 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Toi vika oli paras! ? Miten muuten kerroitte Lukalle ja läheisille tulevasta vauvasta? Kuinka kummit valitsette? ?Ps. Mihin sinun kommentti Ritalle on hävinnyt? Huomasin kun seurasin imetyskeskustelua.

  • outi kirjoitti:

   Heh, juu, sitähn tässä ikävä 😀
   En tiennyt edes, että on kadonnut… Ainakin ensimmäinen kommenttini aiheeseen hänen kuvissaan on tallella, toisesta kuvasta taisikin puuttua, outoa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *