Hae
Outi Karita

Mites meidän kuukausitreffien on käynyt? Heinä-syyskuu….

Mulla on jäänyt vallan päivittämättä meidän kuukausitreffeistä.
Onko niillä kuitenkin käyty?
On kyllä!

Meillä on siis toista vuotta jo menossa Dates of the year. Joka kuukausi käydään treffeillä kahden kesken ja vuorokuukausina suunnitellaan treffit, jotka yleensä ovat toiselle yllätys. Muutamat treffit on olleet niin, että ollaan vähän yhdessä suunniteltu, kun ovat olleet yönyli treffejä.

HEINÄKUU

Itseasiassa heinäkuun treffeistämme löytyy postaus, mutta olen jättänyt otsikosta pois tuon treffimerkinnän. Lähdettiin viettämään kaksin hääpäivää turkuun ja nämä olivat kahdenkeskiset yönyli treffit, aivan ihanat!

Parisuhdeaikaa Turussa

ELOKUU

Elokuun treffeistä en olekaan tainnut mitään mainita täällä blogin puolella. Elokuussa oli Rikun vuoro järkätä treffit. Arvottiin siinä vähän heinä-elokuun vaihteessa,e ttä mennäänkö Porispere festareille ja meenkö mä sit vaan käymään vai meniskö Luka yöhoitoon.  ÄYks päivä sitten Riku ilmoitti, että hän nyt osti meille liput ja kun siellä oli artisteja vielä sen verran myöhäänkin niin päädyttiin yönylitreffeihin Porilaisilla festareilla. Aika ajoissa uitenkin hipsittiin jo kotiin ja mähän olin kuskina… Saatiin sitten vielä pitkä aamukin kaksin ja tehtiin kunnon herkkuaamiaiset ja löhöttiin…

SYYSKUU

Syyskuun treffit oli mun järkättävänä ja ne menikin vähän lokakuun puolelle. Oltiinhan me Rodoksella syyskuussa ja siellä päästiin vähän kahdenkeskistäkin aikaa viettämään, mutta varsinaiset treffit pidettiinkin täällä kotona. Kotona nimenomaan, ostin leffaherkut ja katsottiin Jack Reacher leffa yksi arki-ilta löhöillen sohvalla ja kynttilöiden tunnelmassa. Luka oli sen reilu parituntisen hoidossa.

Lue myös meidän muista tämän ja viime vuoden treffeistä!

Suuri treffikooste (2018)

Tammikuu: Treffit Keski-Eurooppalaisittain

Helmikuu: Easy like sundaymorning…. Meidän yönyli treffit!

Maalis- ja huhtikuu: Kevättreffejä kaksin ja yks ihan täydellinen päivä

Toukokuu: Keväiset treffit viime hetken suunnitelmilla

Kesäkuun treffit rentouttivat PMS-mielen

Parisuhdeaikaa Turussa – Heinäkuu

Seuraa menoamme IG

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.