Hae
Outi Karita

17. Raskausviikko – Kyllähän tää raskausaika ihanaakin on

Oisko se vihdoin ohi? Nimittäin pahoinvointi!

Viimeksi oon voinut huonosti sinä päivänä, kun 17. raskausviikko alkoi eli viime viikon maanantaina. Loppuviikkoa kohden kyllä huomasi olossaan, miten energiat alkoi lisääntyä ja väsymyskin siinä helpottaa. toki kun saa taas syötyä kunnolla, niin vaikuttaahan se jaksamiseen ja energioihin, hyvinvointiin monessa suhteessa. Nyt taaperon päiväuniaikaan jaksaa taas touhutakin jotain kotona ja enemmän alkaa tehdä mieli liikkua. Oikein sitä joku päivä pysähdyin miettimään etten ole aikoihin syönyt niin paljoa, mitä nyt syön, kun ei ole vaan saanut ruokaa alas huonolta voinnilta.

17. raskausviikko

Ihanaa voida hyvin!

Ei mulla oikeastaan muuta sanottavaa ole tuosta raskausviikosta, kuin ihanaa voida hyvin! Nyt raskaudesta huomaa nauttivansa enemmän. Oonhan mä ikionnellinen ollut kokoajan tästä raskaudesta, mutta nyt nautin siitä ihan eri tavalla!

17. raskausviikko

Lue myös

16. Raskausviikko vietetty Rodoksella (+neuvolakuulumisia)

Raskauden ensimmäinen kolmannes

Instagram

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.