Hae
Outi Karita
Kaupallinen yhteistyö

Kyllä mä syksystäkin tykkään! (sis. alekoodin!)

Kaupallinen yhteistyö: JUNKYARD
*Sisältää mainoslinkkejä

Oon tänä vuonna syksystä aivan innoissani, niinkun oon tainnut jo pari vuotta olla. Kaksi vuotta syntyi esikoisemme, syyslapsi. Tänä vuonna odotan toista lasta, samalla kun esikoinen on jo pian 2 vuotias touhukas taapero, joka nauttii säästä kuin säästä! Niin ja oonhan mä itekin syksyn lapsi, mutta rakastan kesää eniten ja se sopii myös mun iholle parhaiten!

Paita – Wild Card

Syksyssä on oma taikansa ja kauneutensa. Syksyn ja ruskan väriloisto aurinkoisina päivinä, aamujen raikkaus ja iltojen hämäryys. Ihana vetää isoa neuletta tai collaria päälle ja laittaa illalla kynttilät palamaan, juoda iso mukillinen teetä viltin alla… Taaperohan tähän lisäisi vielä vesilätäköt ja niissä pomppimisen!

College – Multiverse
Housut – Sweet WCT

Syksyssä on myös jotain nostalgista. Mikään muu vuodenaika ei taida viedä mun mieltä yhtä vahvasti nuoruusvuosiin. Se, miten aamu raikkaudessa mentiin kouluun ja illan härtyessä harrastuksiin. Tänä syksynä saan vieläpä mennä vanhan yläasteeni ja jo puretun ala-asteen välissä sijaitsevalla urheilutalolle kerran viikossa. Itse kävin tuolla koulun liikkatunneilla ja Porin Tarmon telinevoikassa, nyt pojan kanssa sinne Porin Tarmon temppuklubille. Poika sanoo aina pihassa, ”iso talo”.

Lasten College – Junkster Burn Bridges
Lasten Housut – Junkster Burn Bridges

Kyllä mä syksystäkin tykkään!
Entäs sä?

College – Multiverse

Postauksen vaatteet saatu yhteistyönä Junkyardilta
ja ovatkin mitä ihanimmat syysvaatteet! Muistan senkin, kun lapsena aina syksyllä koulun alkaessa sai jonkun uuden vaatesetin!
Ja tuo oranssi paita on niin ysäriä ja niin mua, nostalgiaa!

ALEKOODI

KOODILLA OUTI15

15% alennus yli 50€ tilauksiin

Koodi ei koske aletuotteita

Voimassa 13.10. saakka 

Kaupallinen yhteistyö: JUNKYARD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *