Hae
Outi Karita

Mitä taaperolle ulkomaanmatkoille mukaan?

Me ollaan nyt tässä syksyn aikana matkattu jo Krakovassa ja Rodoksella perheenä. Kokosin näistä nyt yhteispostauksen, mitä meillä oli pakattuna taaperolle ja mitä koettiin hyvinä olla mukana. Vähän eri seteillä toki kaupunki- ja ”rantalomalla”.

Kumpaankin reissuun lähti pääasiassa kesävaatetta. Krakovaan otettiin vähän enemmän pitkähihaistakin iltoja varten ja kotiinpaluita varten oli tietty varauduttava lämpimämmillä. Nythän olikin jo syksyn viileämmät ilmat kun palattiin Rodokselta. Rodokselle sitten pakattiin myös uimakamppeet ja otettiin muuten oma puhallettava uimalelukellukekin mukaan.

Ylemmässä kuvassa näkyy vähän, mitä käsimatkatavaroihinkin pakattiin ja muutenkin reissua varten, osa siis meni myös ruumaan. Oma tuttu ohut peitto, muutamat kirjat ja lelut, vaippoja, hygijuttuja ja tietty omia eväitäkin, joista seuraavaksi lisää.

Krakovaan vähemmän, Rodokselle enemmän… Vaikka Rosoksella oli all inclusive niin varauduttiin vähän taaperon omillakin eväillä ja hyvä niin. Kyllähän aina jokin kelpasi sieltä hotellinkin ravintoloista, samoin Krakovassa hotlan aamupalalta löytyi syötävää ja raflassa äidin tai iskän lautaselta aina jotain, mutta ei nyt kuitenkaan sitten tarpeeksi pojan makuun. Aamupalat saatiin kokonaisuudessaan kyllä hotlan aamupaloilta. Piltti ruokapurkkeja meni 1/pvä ja noita onnipuuroja myös söi iltaisin. Vähän valipalapatukoita, smoothieita ja kauramaitotrippejä. Kummassakin kohteessa ostettiin myös hotlahuoneen jääkaappiin maitopurkit, koska sitä poika aina ensimmäiseksi pyytää herätessäänkin ja on ihan hänen lempparijuomansa eikä väliä onko se kauramaitoa vai lehmistä. Oli meillä myös sokeroimattomia mehutrippejä mukana ja oma pillipullo vedellä täytettäväksi, että saa varmasti lämmössä tarpeeksi nesteitä ja energiaa. Ruokatarpeet nyt varmasti riippuu paljon lapsen iästä ja miten syö, jokainen tietää oman lapsensa parhaiten… Meillä ei jäänyt kotiin takaisin kannettavaa ja toisaalta ei loppunut keskenkään.

Niin ja sitten tabletti ja siinä pikku kakkosen sovellus! Poika oppi kyllä etenkin Rodoksen resissulla sitä pyytämään kun oli tylsää lähinnä ravintoloissa ollessa, heh. Mutta siis hyvin sujui lentomatkat ja raviontolassa istuminen rauhaisammin ja musta toi sovellus on tosi hyvä ja kehittävä. Ja täytyy sanoa, että mä oon aika tiukkis siinä, kuinka paljon saa hääriä tolla sovelluksella tai katsella ohjelmia, mutta kyllä ne paikassaan on ja kivoja tällaiset kehittävät jutut!

Oliko jotain turhaa?

Korkeintaan muutama vaatekerta ja pari vaatekertaa ylimääräistä ei nyt kauheasti tilaa ja painoa vie.

Mitä olisi tarvittu?

Rodokselle oma potta, koko lapsiperhehotellista ei löytynyt potan pottaa ja olisi kyllä helpottanut edes hotlahuoneessa oleva potta, kun poika tykkää itsenäisesti käydä potalla, nyt atrvi aina toista pitää kiinni pytyllä oltiin sitten huoneessa tai ei.

Myöhemmin tulossa vielä postauskoostetta meidän Rodoksen reissusta ja sillä välin voit lukea mm. postaukset

16. Raskausviikko vietetty Rodoksella (+neuvolakuulumisia)

Yllätyksien Krakova

My Day – Lauantai Krakovassa

Yksi kommentti

  1. Taru kirjoitti:

    Mä haluisin tietää näistä reissuista sen verran, että oletteko te liikkuneet autolla perillä olessa ja onko teillä ollut turvakaukalo/istuin mukana vai oletteko te vuokrannut sen periltä? Miten te toimitte silloin kuin Luka on nuorempi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.