Hae
Outi Karita

My Day – Syyskuun sunnuntai

My Day viikko on päätöksessä, on sunnuntain vuoro. Ei hätää kuitenkaan, te jotka näistä kovin tykkäätte, niin jatkoa on luvassa. Katsotaan alotanko tästä viikosta jo uuden sarjan vai aloitetaanko ensi viikon maanantailta, riippuu vähän miten ehdin ja jaksan oloiltani tähän koneelle istahtaa vielä tämän viikon aikana.

Syyskuun sunnuntai

Luka heräili seiskan maissa ja nousi Rikun kanssa, mä jäin torkkumaan hetkeksi vielä ja nousin kasilta. Aamulla olo oli aika virkeäkin, vaikka olin taas yöllä valvoskellut. Väsäilin meille koko perheen aamupalakattauksen. Viikonloppuisin on mun mielestä kiva panostaa vähän aamupaloihin ja kun ollaan koko perhe vieläpä kotona. Ei se silti tarkoita, että hetki olisi rauhallinen, mutta kyllä me aikas pitkään onnistuttiin kokoperhe aamiaisella olemaan, mitä nyt poika oli aika väkkäränä välillä ja vahingossa länttäsi jugurttikippansa reunaan käden niin, että jugurttia oli pöydän lisäksi pojan päässä, heh.

Aamupalan jälkeen siinä aamutouhuja tehtiin ja mä istahdin hetkeksi koneelle rustailemaan blogipostauksen siitä miten toivottu raskaus yllätti. Isä ja poika touhottivat kahden kesken.

Miten toivottu raskaus yllätti?

Pakkailtiin pientä päiväreissua varten kamppeita kasaan ja puoli kahdentoista maissa stratattiin reissu kohti Parolannummea/Hattulaa, jossa mun äiti asuu. Lukahan olis halunnut olla kuski, mutta lopulta kyllä nukkui koko menomatkan! Perillä suunnattiin lähes samantein Metsänkylän navetan alueelle, jossa käytiin ensin kahvila Leivintuvalla herkuttelemassa pannaria, jonka melkein kaiken sain syötyä ennenkuin alkoi tökkimään. Luka sai siinä samalla ruokaevästä. Aivan ihanaa aluetta ja oltaisiin käyty alpakoitakin katsomassa, mutta ne olivatkin niin kaukana laitumellaan ettei nähty kuin kaukaa vilaus. Kahvilan piha-alueelta löytyi kyllä ihana puumaja, jossa Luka viihtyi hyvin!

 

Istuskeltiin myös äitini, Lukan mummon luona sisällä ja ulkona, aivan ihana ilma niin nautittiin paljolti ulkoilmasta! Kuitenkin visiitti jäi pakostikin hieman lyhyeksi, kun ajomatkan kumpaankin suuntaan kesti sen pari tuntia ja haluttiin kotiin hyvissä ajoin ennen iltapuuhia ja menomatka oltiin haluttu ajoittaa päiväuniaikaan. Kotimatkan Luka olikin hereillä ja hyvä niin. Mä olin Lukan kanssa takapenkillä ja touhuttiin lelujen kanssa ja katseltiin lastenohjelmia, vähän siinä automatkallakin poitsu evästeli kun nälkä iski.

Kotona ehdittiin sitten leikkimään ja touhuilemaan hetki, mulla vaan iski jo loppumatkasta tosi huono olo, vähän ehkä liian heikonlaisesti oli tullut päivän aikana syötyä ja mä lähinnä makoilin ja odotin pizzaa. Kotona siis tehtiin lauantaillalta jääneestä pizzataikina lopusta pizzaa vielä iltasyömiseksi ja Lukakin söi omaa pitsaansa vähän ja sen lisäksi vielä muuta iltapalaa, pääliset oli pizzasta vissiin parhaita. Mä sain pizzasta puolet syötyä. Nopsat pikasuihkut ennen unille menoa. Mä ja Riku katseltiin sitten tuttuun tapaan vielä netflixiä kun Luka oli saatu unille, tällä hetkellä seurannassa ollut Stranger thingsin uusin kausi ja jännin! Nukkumaan mentiin siinä puoli yhdentoista maissa.

Lue myös muut my day -postaukset tästä viikkosarjasta!

My day postaussarja – Maanantai

My Day -postaussarja – Tiistai

My Day – Keskiviikko

My Day – Torstai

My Day – Perjantai

My Day – Lauantai Krakovassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.