Hae
Outi Karita

Kaksi onnen viivaa ja perhe kasvaa <3

Kaksi viivaa

Kaksi maagista viivaa,
kun ne piirtyvät tikkuun
yhä uudestaan ja uudestaan
vahvemmin ja nopeammin,
jo kolmantena päivänä.
Alan piikkuhiljaa uskomaan,
mutta pelkään ja hillitsen
iloani ja onneani.
Odotan ja odotan,
tunnen sen jo olossani,
mutta odotan,
kunnes kuulen sydämesi sykkeen
ja näen sinun heiluttavan meille.
Tiedän, että tämä on totta,
että sinä olet totta!

Luomuihmeemme laskettu aika 9.3.2020
Kerron myöhemmin lisää!

Kuunteleppa myös instasta juttuja!

@outikarita

 

7 kommenttia

 1. Maria kirjoitti:

  No minä näin vähän uumoilinkin kun viime aikoina kokovartalokuvat ovat olleet harvassa 🙂 Mielettömästi onnea teille! Olette ilonne ansainneet.

 2. Niina kirjoitti:

  Ei kai se nyt ihan vielä kuitenkaan näy, kuin pelkkänä turvotuksena 🙂

  • outi kirjoitti:

   Mitenköhän tämä liittyi nyt tähän postaukseen?
   Ja Off topic, kyllä se vaan näkyy ja näillä viikoilla. Se on aivan normaalia, että vatsa pullahtaa esiin, vaikkei sinulla sitten olisi niin käynytkään jos olet raskaana ollut. Vaikka olisi kyse raskauden tuomasta turvotuksesta, niin kyllähän silloinkin voi sanoa että raskaus näkyy.
   Joka tapauksessa en nyt ymmärtänyt tätä kommenttiasi ?

 3. HenniK kirjoitti:

  Onnea Outi! <3
  Olipas tyhmä kommentti turvotuksesta ja raskauden näkymisestä. Tottakai vatsan kasvu/turvotus on aluksi täysin raskaushormoneista johtuvaa, sillä sikiö on vielä ihan mini. Mutta raskaus näkyy, ei tietenkään vielä vauva. Mulla ainakin oli selkeä raskausturvotus/-vatsa jo noilla viikoilla. Toisessa raskaudessa tuli vielä aiemmin kuin ekassa. Se oli itseasiassa ainakin itselle aika epämukavaa, että vatsa näkyi jo ennen kuin halusin kellekään kertoa.

  • outi kirjoitti:

   Kiitos ❤️
   Milla pullahti 10 viikolla esiin ja vaikkei painoakaan ole juuri tullut, niin se vaan silti pullahtaa tosiaan. Itsekin pari viikkoa tuossa piilottelin, mutta nyt kun ei ole enää salaisuus niin on kivakin kun näkyy. Esikoisesta oli helpompi piilotella kun eleltiin lopputalvea, kesällä on jotenkin haastavampaa piilotella ?

 4. HenniK kirjoitti:

  Heh, mulla molemmista alkuraskaus ajoittui kesään, joten tunnistan ongelman 😀 Ei tosiaan sen jälkeen haitannut, kun asia oli julkista, mutta jouduin kyllä vatsan kasvun takia kertomaan esim. töissä aiemmin kuin olisin halunnut.
  Mulla on molemmat lapset syntyneet talvella niin voin sanoa kokemuksesta, että talvivaatteet tulee kans olemaan yksi suuri ongelma. 😀
  Tai ainakin mun pahimmat vaatekriisit raskausaikoina oli tuo alkuraskausaika, kun mitkään normivaatteet ei enää istuneet, mutta ei viittiny vielä ihan mammavaatteisiin siirtyä ja sit nuo talven ulkovaatteet. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *