Hae
Outi Karita

Mökkiviikonlopusta kaupunkilomalle Krakovaan

Viime viikonloppuna olin Lukan kanssa mökkeilemässä ystävän ja hänen taaperonsa kanssa. Ystäväni järkyttyi kun kuuli etten ole ollut Uudessakaupungissa eli Ukissa koskaan. Hän kun on sieltä kotoisin, lupasi kesän aikana viedä mut sinne, ihana! Oltiin siellä sitten ystäväni tädin mökillä ja nautittiin, mutta oltiin myös aika veto pois mökkiviikonlopun jälkeen, sillä taaperoilla oli kova vauhti päällä! Mökkeilyn lisäksi vietettiin Ukissa aikaa, kaunis kaupunki täytyy sanoa. Vähän oli sitten mökillä sateinen keli niin enimmäkseen sisällä vietettiin tällä kertaa aikaa, mutta eipä se haitannut. Taaperoystävyksiä oli ihana seurata kun kulkivat käsi kädessä ja halailivat, hih.

Tällä viikolla onkin edessä aivan uudet maisemat! Me lähdetään tänään Krokovaan pienelle kaupunkilomalle. Meitä on kiva porukka lähdössä, mutta katsotaan kuinka rentouttavaa on ja meneekö ens viikko toipuessa, heh. Ei vaan, taaperon kanssa on musta tosi kiva reissata ja tuolla pääsee päikkäriaikaan mahdollisesti itsekin ainakin välillä huilailemaan, eikä ole myöskään niitä arjen askareita ympärillä, valmiit aamiaset ja ruuat, ei suurempia siivoiluja. Vähän luksusta siis arjen keskelle. Mä myös rakastan Keski-Euroopan kaupunkilomia ja viime kerrasta onkin aikaa…

Kerron sitten reissun jälkeen enemmän meidä’n reissusta ja menoa varmasti osittain voi seurata myös mun instasta

@outikarita

Lue myös

My Day – Perjantai

Yksi kommentti

  1. Susan kirjoitti:

    Näyttääpä ihanalta paikalta tuo mökki! ?❤️.

    Me oltiin viime kesänä häitä juhlimassa Krakovassa ja Aura oli silloin 1,5v. Minusta oli oikein kiva kaupunki pienen lapsen kanssa ?.

    Mäkin tykkään matkustaa taaperon kanssa. Ihan vaikka sukuloimassa vaan. Aika rentoa kun ei ole niitä kotihommia ja voi vaan keskittyä hauskanpitoon. Ja meillä mennään yleensä lapsen ehdoilla. Toki Aura on yhtä rauhallinen luonne kuin minä ja Hannes eli sopii hyvin ?. Monesti siis jätetään myös reissussa jotain yhteispäivällisiä pois jos Aura haluaa rentoilua eikä itseäkään kiinnosta riittävästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.