Hae
Outi Karita

My Day – Perjantai

Hups, meinas unohtua viime viikolta tämä my day -postaus ja nyt yritän muistella tänne tuota perjantaita. Viikonloppuna ei ollut aikaa pysähtyä blogin äärelle, siinäpä syy yksinkertaisuudessaa. Ja hei, tästä viikosta onkin tulossa varmasti hyvin erilainen my day. Nyt mennään edelleen hyvin arkisella meiningillä ja meille hyvin tyypillisellä perjantailla.

Perjantai

Siinä kuuden ja seitsemän välissä Luka taisi jossain vaiheessa heräillä, mä nousin seiskan pintaan kun Riku lähti töihin. Tuttuun tapaan vietettiin sohvalla kainalokkain aikaa ja katseltiin muumeja. Noh, ei Luka kokoaikaa kainalossa oleskele vaan touhuilee siinä muitakin omia touhujaan aamuisin. Kasin maissa oltiin aamupalalla ja surautin meille kummallekin smoothieta aamupalaksi.

Kotona vielä touhuiltiin siinä aamulla ja aamupäivästä lähdettiin sitten kyläilemään naapuriin. Luka pääsi leikkimään ikätoverin kanssa ja mä nuuskuttelemaan vauvatuoksuja ja höpöttämään ihanan naapurin kanssa, heillä siis myös ihan pieni vauva <3

Kylläillessä vierähtikin tovi jos toinenkin, eikä millään oltaisi maltettu lopettaa jutustelua eikä lapset leikkiä. Kotiin lähtiessä poika suuntasi suoraan meidän marjapensaille herkuttelemaan vähän karviaisia. Sitten nopsa lounas syömään kotiin ja poika päiväunille rattaisiin, vähän oli unta vastaan taistoa kun oli väsymys päässyt vähän yli…

Mä söin salaattilounaani pojan päiväunien aikaan ja aloitin myös ikkunoiden pesun, joka jäi kyllä vähän kesken kun poitsu heräsikin jo tunnin päästä päiväunilta, yleensä siis nukku semmoisen 2-3 tuntia. Onneksi myös Riku sattoi tulemaan aikaisempaan töistä kotiin niin sain jatkaa ikkunoiden pesua ja sain olkkarin ja keittiön ikkunat pestyä sisältä, välistä ja ulkoa, muut ikkunat sai vielä jäädä. Riku touhusi pojan kanssa. Jossain kohtaa syötiin. Yleensä perjantaisin on myös kauppapäivä, jonka Riku hoitaa, mutta se siirrettiin tällä viikolla lauantaille. Perjantai on myös siivouspäivä ja mä yleensä hoidan imuroinnin, mutta Riku ottikin sen tällä kertaa hommakseen ja mä touhuilin poitsun kanssa, kovat oli leikit!

Illalla käytiin koko perhe suihkussa ja Luka viittyi illalla kirjojen parissa vielä ihmetellen. Iltapalaasyötiin kasin jälkeen ja tuttuun tapaan poitsua menin ysin aikaa nukuttelemaan ja rinnallehan poika taas simahti hyvinkin nopsaan! Me istahdettiin Rikun kanssa sohvalle rauhalliselle iltapalalle ja Netflix hetkelle.

Pahoittelut, että postaus meni vbähän juosten ja kuvailutkin jääneet vähemmälle. Ruuistakin kun on toivottu,e ttä olisi tarkemmin mukana. Yritän skarpata!
Ja tosiaan tästä viikosta tulossa varmasti erilaine my day -postaus sitten lauantaista!

Lue myös aiemmat my day -postaussarjan postaukset

My day postaussarja – Maanantai

My Day -postaussarja – Tiistai

My Day – Keskiviikko

My Day – Torstai

IG

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.