Hae
Outi Karita
Kaupallinen yhteistyö

Energisempi äiti, mutta miten?

Kaupallinen yhteistyö: Monna Pursiainen

Yhteistyössä Monna Pursiainen, Energisempi äiti -valmennus

Monna Pursiaisen luotsaama energisempi äiti valmennus alkaa huomenna ja mä oon mukana!

energisempi äiti

Mulla kulkee hyvinvoinnin suhteen liikunta ja ravitsemus todella paljon käsi kädessä ja mä luulen, että monilla ne vaikuttaa toisiinsa. Kun liikkuu aktiivisesti ja säännöllisesti niin jotenkin automaattisesti tekee parempia valintoja myös ravinnon suhteen. Kun keho voi hyvin ja olo on enrginen, niin silloin ei itseni tee edes mieli niin usein sellaisia ylimääräisiä sokeriherkkuja tai rasvamättöjä. Silloin myös kun olo on hyvä ja energinen niin tekee enemmän mieli liikkuakin, koska on sitä virtaa siihen liikuntaan.

Energisempi äiti -valmennuksessa ei olekaan kyse pikadieteistä vaan juuri siitä, miten löytää ne avaimet siihen energisempään oloon. Mukana on mielen ja fyysisen kehon hyvinvointi, liikunta, ravitsemus, oma aika ja kuitenkin ilman tiukkoja vaatimuksia ja orjallisia ohjelmia. Hirmu tärkeitä asioita meistä jokaisella ja jos ajattelee vanhemmuutta, niin kyllähän se oma hyvinvointi heijastuu sinne perheeseen. Kun itse voi hyvin, jaksaa paremmin arjen haasteissakin ja pystyy antamaan itsestään enemmän, kenties olemaan parempi versio itsestään. Ainakin itse tunnistan tämän itsessäni. Huomaahan sen joskus väsymyksessäkin, jota jokainen joskus kokee. Väsymys (ja nälkä) tuo mussa ainakin ne pahimmat puolet esiin, joten kyllä hyvinvointi vaikuttaa paljon siihen millainen olen myös ulospäin.

energisempi äiti

On hienoa päästä testaamaan Monnan valmennus. Vaikka mä tiedän tavallaan nää asiat ja avaimet niin joskus tällainen voi tuoda uutta boostia ja jotenkin aina tykkään tällaisista hyvänmielen valmennusrykäyksistä, kyllä niistä aina jotain saa irti. Monna kun on vielä niin aito ja huokuu sellaista positiivista energiaa, eikä pelkää näyttää niitä huonojakin fiiliksiä, että hänestä on helppo saada motivaatiota ja inspiraatiota. Mulla osuu yksi ulkomaanreissukin valmennuksen ajalle, mutta eipä se haittaa. Ei kannata ajatella, ettei voisi osallistua kun osuu reissua tai juhlaa tms. juuri valmennuksen ajalle niin pöh ja pah! Valmennusta voi toteuttaa varmasti myös itselle sopivissa rajoissa ja vaikkaluvassa onkin jonkinmoinen herkkuhaaste, niin tämänkin voi varmasti sovittaa omaan elämäänsä ja sen menoihin. Elämästä saa ja kuuluu nauttia niinkuin itsestä hyvälle tuntuu! Tämän on kuitenkin tarkoitus antaa jatkuvan elämän avaimia hyvinvoivaan elämäntapaan, ei vain seuraavalle neljälle viikolle!

 

Huomenna startataan ja ehtiihän siihen starttiin vielä mukaankin!

Energisempi äiti -valmennus
Alkaa 19.8.2019, kesto 4 viikkoa, hinta 49€

Valmennus on tarkoitettu äideille, jotka haluaa pitää itsestään huolta, mutta aika on kortilla.
Äideille, jotka haluaa tuntea jälleen oman kehonsa tutuksi ja saada lisää energiaa arkeen.

Valmennuksessa opit rakentamaan itsellesi sopivan ruokailurytmin ja koostamaan ateriat värikkäästi ja rikkaasti.
Saat liikunnan kipinästä kiinni ja opit ottamaan silloin tällöin myös omaa aikaa, potematta siitä huonoa omatuntoa.

Valmennus sisältää: 
– treenivideoita (mm.kehonpaino, kehonhuolto, kuminauha, kuntosali)
– liikuntasuunnitelma 4 viikoksi
– ohjeet terveellisen ruokavalion koostamiseen
– henkisen puolen vinkkejä ja tehtäviä
– herkkuhaaste

Valmennus ei sisällä:
– ruokien punnitsemista
– kuntosalijäsenyyden pakkoa

Mukana valmennuksessa:
– Puhti.fi
– Foodin

Hyvinvoinva äiti = hyvinvoiva perhe

Tämä valmennus on sallivampi verkkovalmennus äideille!

Klikkaa siis 

ENERGISEMPI ÄITI

energisempi äiti

Kaupallinen yhteistyö: Monna Pursiainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *