Hae
Outi Karita

My Day – Todella Touhukas Torstai

Tämän viikon my day -postaus on torstailata, joka oli kyllä touhua ja taaperon kanssa oloa täynnä! Kuvailla en vain oikein muistanut, hyvä jos muistan kunnolla edes kaikkia päivän touhuja, hups!

TORSTAI

Heräiltiin siinä puoli seitsemänn jälkeen, viime aikoina tuntunut vakiintuvan tuohon 6.40 aikoihin herääminen, paljon parempi kun kuudelta. Luka kävi heti potalla ja yövaippa oli jälleen kerran kuiva. Katseltiin muumeja ja lötköteltiin sohvalle. Muumien jälkeen aamupalan tekoon, pojalle puuroa ja mulle smoothieta. Aamupalan jälökeen pottailua, autokirjan katselua ja aamutoimia.

Puoli kympin aikaan otettiinkin sitten suunta kohti Kirjurinluodon leikkipuistoalueita, missä treffattiin muutama ystävä Porin marraskuiset (2017) ryhmästä. Leikkiä ja vauhtia riitti ja useampi puisto siitä suurelta leikkipuistoalueelta käytiin läpi. Vähän evästettiin ennen kotiin lähtöä ja poika simahti autoon kotimatkalla. Olin harkinnut bussillakin lähtöä, mutta kävelyä olisi tullut sen verran, että sade-/ukkoskuurojen uhatessa ei otettu riskiä pojan kanssa.

Kotiin päästyä siirsin tosiaan nukkuvan pojan autosta rattaisiin ja poitsu nukkui ensin terassilla uniaan. Mä söin lounasta ja katsoin My brillian friend -sarjaa HBO:lta. Kirjasarjan kun sain luettua, niin oli samaisen tv-sarjan vuoro ja tv-sarjanakin vaikuttaa oikein hyvältä. tosin sarjaa ei ole tehty vasta kuin ekasta kirjasta. Sitten mä vähän kirjoittelin päiväkirjaa yms. Poika antoi vähän kuulua itsestään kun oli nukkunut vajaa 2 tuntia hänhän päätti heräillä. Usein nukkuu 2-3h päiväunia.

Luka söi olkkarissa mun kainalossa vähän välipalaa, touhuiltiin vähän leikkejä ja Luka pottaili, vaippa kun oli kuiva päiväunilta herätessä. Oltiin sovittu vielä toiset leikkitreffit Leo´s Leikkimaahan päivälle ja kolmen maissa aloin sinne lähtöä varten meitä laittamaan. Oltiin jo eteisessä ja alkoi aivan jäätävä kaatosade ja kunnon ukonilma, samalla Riku soittaa mulle, ettei kannata lähteä, teillä on niin paljon vettä kun sitä tosiaan tuli aivan kaatamalla. Soitin ystävälle, ettei nyt kyllä lähdetä, ukonilma on ihan päällä ja tosiaan tuo veden määräkin tiellä, näkyvyys rankkasateella ym. Sovittiin, että katsotaan myöhemmin illalla jos keli laantuisi. Lukan kanssa sitten ulko-ovella ihasteltiin ukkoskuuroa ja Lukain toisti ”ukkonen”, ”vettä” ja ”sataa” sanoja ihmeissään. Ulko-ovi pidettiin auki, kunnes johonkin ihan viereen iski salama ja mä pelästyin. Laitettiin ovi kiinni ja jatkettiin ukonilman ihailua olkkarin ikkunoista, Luka olisi kyllä halunnut oven takaisin auki ja ihmetteli, mitä se äiti nyt pelästyi.

Porissa oli tosiaan ollut keskustan kaduilla ihan hirmu määrä vettä, mutta sateen loputtua se kyllä laski pois. Riku tuli kotiin neljän maissa ja tehtiin burgerit päivälliseksi, Luka sai omaa burgerpihviä, makaroonia ja lisukkeita myös. Oli jäänyt burgeraineksia kun alkuviikosta vieraiden kanssa burgereita tehtiin. Päivällisen jälkeen otettiinkin sitten suunta sinne leikkimaahan ja aurinkokin jo paisteli. Taaperoystävät oli onnessaan kun pitkästä aikaa näkivät ja niin me äitiystävätkin. Aikamoinen touhuilu oli kyllä tuolla Leosissa ja itsellekin tuli ihan hiki. Kävi muuten poika Leosissakin potalla, mainittakoot nyt kun kuivaksi on aikalailla oppinut.

 

Kotona sitten poitsu iskän kanssa iltapalapöytään ja mulla olikin yht´äkkiä veto ihan pois, taisin ihan torkkua sohvalla. Mulle iskikin sitten joku pikkupöpö, mitä olen nyt pari päivää huilinut ja tropannut. Riku hoisi myös pojan iltatoimet. Yhtään vaippaa ei päivän aikana ollut likastunut/kastunut. Mä sitten nukuttelin pojan ja aika nopsaan nukahtikin rinnalle iltamaitoja hörppiessään niinkuin useimmiten <3

Mä nousin kyllä vielä sängystä ja katsottiin yksi jakso Game of Thronesia, vika kausi jo menosa, iiks! Vanyhempien nukkumaanmenoaika taisi olla siinä puoli 11-1 aikoihin.

Sellainen tortsaipäivä meillä.

Lue myös

My day postaussarja – Maanantai

My Day -postaussarja – Tiistai

My Day – Keskiviikko

 

Kuivaksi oppiminen vaippatouhuista (kestot-kertsit)

IG

@outikarita

Yksi kommentti

  1. Susan kirjoitti:

    Ihanan ajoissa hän on kuivaksi oppimassa! ❤️ Aura oli täyttänyt kaksi vuotta kun jätettiin päivävaippa pois ja nyt puoli vuotta myöhemmin viitsittiin jättää yövaippakin pois. Toi yövaipan jättö oli ihan omaa laiskuutta, koska Aura herää usein kerran yössä pissalle, eikä olla jaksettu viedä häntä vessaan. Nyt ollaan reipastuttu ja tyttö saa olla ilman vaippaa ?.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.