Hae
Outi Karita

My Day – Keskiviikko

My Day -postaussarja saa jatkoa ja tällä viikolla olikin sitten keskiviikko päivän vuoro.

Keskiviikko

Luka heräili samaan aikaan Rikun kanssa ja miehet siis nousivat kuuden maissa jo sängystä ylös. Mä sain jäädä taas nukkumaan, Riku kun herää töihin niin jos Luka herää niinä aamuina aikaisin niin mä saan jäädä hetkeksi lepäilemään vielä. Siinä ennen seiskaa oli munkin karistettava unihiekat silmistä, Riku lähti töihin ja me jäätiin Lukan kanssa katsomaan muumeja. Luka siinä aamulla myös ahkerasti pottaili kun oli yön jäljiltä vaippa kuiva. Muumien jälkeen sitten aamupalan tekoon ja radio soimaan, siinä samalla jammailtiin pojan kanssa. Vielä keväällä hän halusi aina mun syliin jammailemaan, nyt poitsu ottaa mallia äidin mooveista. Aamupalaksi syntyi meille kummallekin lusikoitavat smoothiet luonnonjugusta, mansikoista, mustaherukoista, banaanista ja öljystä.

Aamupalan jälkeen hieman siinä aamutouhuiluja ja -puuhia, sängyn petaukset ja vaatteet päälle. Sitten lähdettiinkin leikkipuistoon viettämään aamupäivää. Hiekkalaatikko oli nyt suurin mielenkiinnon kohde ja myös leppäkerttua hämmästeltiin. Puistoon tuli myös vähän isompia lapsia, joiden touhut kovasti Lukaa kiinnostivat. Kun pojalta alkoi virta vähetä halusi hän keinuun, josta tarkkaili isompien puuhia vielä ja olisi siihen varmaan simahtanutkin, ei olisi millään halunnut keinusta pois. Alkoi kuitenkin näyttää niin väsyltä poitsu, että oli parempi lähteä kotia kohti. Kotiin Luka sitten tapansa mukaan halusikin kävellä. Vähän oli muuten uloslähtiessä miettimistä kun oli 12 astetta vain lämmintä, onneksi aurinko alkoi paistaa ja päivällä oli edes vähän lämpimämpi.

Kotona vähän lounasta pojalle, nyt turvauduttiin purkkiruokaan ja melkein purkillisen söikin sitten ja kurkutkin maittoi, itseasiassa maittavat kun leikkaa tuollaisiksi suiruiksi. Poika kun oli saanut masunsa täyteen käytiin vielä pottalla ja vaatetta takaisin päälle. Luka oli aivan valmis päiväunille. Poitsu siis rattaisiin ja käppäilin korttelin ympäri ja poika oli jo ennen puolta väliä unessa.

Sitten olikin mun lounaan vuoro, taioin itelleni jämistä salaattia ja istahdin sohvalle lukemaan ja syömään. Riku tulikin siinä kohtaa jo töistä kotiin ja päätettiin katsoa jakso Game of Thronesia, johon ollaan ihan koukussa. Jakson jälkeen Riku suuntasi päivähuilille ja mä ryhdyin pyykkitouhuihin sekä rustailin päiväkirjaa.

Poitsu nukkui about 12-15 välin ja herättyyään viihtyi pitkään mun kainalossa sohvalla kirjoja katsellen ja välipalaa syöden. Ihania hetkiä tämmöiset rauhalliset kainalossa kyhnyttämiset. Siitä kun virtaa oli poika taas saanut ja kunnolla herännyt niin alkoi leikit kiinnostaa, autot ja junarata eritoten.

Riku alkoi tehdä päivällistä jossain kohtaan ja viiden maissa istahdettiin koko perhe syömään. Kanaa ja kesäkurpitsa-paprika-sipulipaistosta. Tän kylkeen vähän leipää ja pojalle lounaaansa jämät kanan lisäksi. Paistos ei oikein maittanut hälle.

Riku suuntasi sitten päivällisen jälkeen poitsun kanssa puistoon ja mä jäin kotiin. Aloin rustailla blogipostausta taaperon vaippa-, pottailu- ja kuivaksi opettelujutuista, postaus tulossa loppuviikon aikana. Tein myös puolisen tunnin kehonhuollon, venyttelyä, liikkuvuutta ja syviä lihaksia keskivartalosta ja selästä. Riku hoisi vielä iltapalankin niin mä sain rauhassa puuhailla.

Iltapuuhien jälkeen olikin pojan nukuttelun aika, joten mä lähdin pojan kanssa makkariin ja poitsuhan nukahti rinnalle ja niin simahti äitikin hetkeksi. Kun sitten Riku kurkkasi makkarin ovesta niin säpsähdin hereille. Nousin vielä sängystä kyllä iltapalalle ja katsottiin sitten vielä illan päätteksikin jakso GOT:ta, kun ei kelloollut kuin vähän yli yhdeksän. Juteltiin seuraavan päivän suunnitelmista. Vähän kympin jälkeen suunnattiin mekin nukkumaan.

Pst. Pojalla on ollut viime aikoina uhmaa, joka lähinnä kohdistuu muhun, mutta tää päivä meni itseasiassailman uhmia.

Lue myös aiemmat My Day -postaussarjan päivät

Maanantai

Tiistai 

Seuraa menoamme myös instassa

@outikarita

6 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Nää on tosi kivoja, ja kiva kun pv aina vaihtuu. ? miten uhma teillä näkyy? Ps. Ihana kuva susta, mutta toi sun vakkari kahden sormen poseeraus ????

  • outi kirjoitti:

   Kiva kuulla! 🙂
   Uhmasta juttelin yksi päivä stoorissa, mutta voisin siitä tehdä tännekin postauksen.
   Toi viiminen lause, en tie minkä fiiliksen se olis jättänyt, kiitos kehusta ja sori jos peace sormimerkki ärsyttää. Ei se nyt niin kovin monessa kuvassa viime aikoina oo ees ollut, mutta kyllä, se on mun vakkari 😀

 2. ida ihana kirjoitti:

  Olipa tosi kiva lukea tällaisesta tavallisesta äidin kotipäivästä pojan kanssa 🙂 Se on aina niin ihana, kuinka vähän pienille voi olla niin ihmeellistä <3 Tuosta leppäkertusta voi riittää pohdittavaa vaikka kuinka pitkäksi aikaa!:)
  Mukavaa sunnuntaita!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kootna-kaupungissa

  • outi kirjoitti:

   Siis, kyllä maailma on pienelle niin ihmeellinen ja sitä on ilo seurata <3 🙂
   Samoin sinne, mukavaa sunnuntai-iltaa 🙂

 3. Nina kirjoitti:

  Eikun se on just hauska! Kaikilla meillä on omat poset. ??? Tee taas pian viikon ruuat postaus tai teijän perheen top 5 lempiruuat. Niistä inspiroidun joka kerta. ?

  • outi kirjoitti:

   Hih, niimpä 😀
   Juu, vois koittaa saada aikaiseksi jotain ruokapäiväkirjaa taas, ne on aina suosittuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.