Hae
Outi Karita

Kesäinen tapahtumaviikko Porissa

Voi, mä niin monena päivänä ajattelin, että jos päivittelisin blogin ja piti mun vastata niihin parisuhdekysymyksiinkin hääpäivänä, mutta kuinkas kävikään? Kesäinen tapahtumaviikko vei mennessään ja blogin päivittäminen jäi sinne alkuviikkoon. Meillä oli keskiviikosta ihan tähän sunnuntaihin asti vieraita, Lukallakin oli leikkikaveri ja paljon ollaan heidän kanssa oltu vaikkei ihan kokoaikaa paitana ja peppuna. Ollaan ystävien seuran lisäksi nautittu kesän lämmöstä ja kivoista kesäpuuhista perheen kesken! Porissahan on ollut kunnon tapahtuma viikko kun on ollut Suomi Areena ja Pori Jazzit ja on täällä kyllä väkeä näkynyt ihan eri tavalla kuin muina viikkoina. Ajattelin nyt tässä sunnuntai-iltana tehdä pienen koonnin tänne blogin puolelle, niin pääsette hetkeksi tekin meidän viikon tunnelmiin mukaan!

Vieraiden saavuttua Poriin aloitettiin lasten jazzeilla ja siitähän se kesä alkoikin taas kunnolla! Ensin saatiin kunnon kaatosade niskaan, jonka jälkeen aurinko paistoi lämpimästi kirkkaalta taivalta koko loppuviikon!

Mentiin myös äidit kaksin jazzeille perjantai-iltana ja oli ihana viettää kahdenkeksistä aikaa hyvän ystävän kanssa. Käytiin vähän terdellä ja sitten kuuntelemassa ”varjopiknikillä” areenan vieressä Christina Aguileraa. Miehet pääsi sitten toisena iltana irrottelemaan. Kuten näkyy, ei kauheasti kamera räpsynyt, hups.

Viikonlopun aikana ollaan pulikoitu maikkalassa eli Porin maauimalassa sekä Yyterissä kotipihaa unohtamatta. Meidän poika on kyllä sellainen vesihirmu!

Palataan sitten ensi viikolla paremmin sauhuttolemaan näppistä jos sisällä vain malttaa välillä olla! Parisuhdekysymyksyiin ainakin alkuviikosta tulossa vastaukset tänne blogiin ja my day -postaussarja saa jatkoa myös!

Lue myös tämän viikkoinen my day -postaus maanantailta

My day postaussarja – Maanantai

Tämän viikkoisen 9-vuotis hääpäivän kunniaksi vielä pieni kuvamuisto vuosien takaa….

IG

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.