Hae
Outi Karita

Parisuhdeaikaa Turussa

Oltiin Rikun kanssa kaksin viettämässä parisuhdeaikaa Turussa tällä viikolla. Meillä on ens viikolla 9-vuotis hääpäivä ja vietettiin sitä hieman ennakkoon nyt tällä viikolla kun saatiin poitsu yöhoitoon isovanhemmille. Ens viikolla sitten varsinaisena päivänä vietetään hääpäivää piknikin merkeissä lasten jazzeilla.

Lähdettiin aamupäivästä ajelemaan kohti Turkua ja päästiin hotlaankin kirjautumaan jo yhden jälkeen, kun oltiin perillä. Meillä oli huone Aurajoen rannalla sijaistevassa Radisson Blu:ssa, aivan ihana hotla ja hyvällä paikalla! Riku oli ottanut inan paremman huoneen ja meillä olikin jokinäkymällä kiva huone. Kamppeet hotlalle ja sitten suunnattiinkin kävellen kohti Samppalinnaa.

Me ollaan vuodesta 2007 asti käyty joka kesä Samppalinna kesäteattreissa. Siitä vain muodostui perinne, jota ei voi enää katkaistakaan. Tänä vuonna siellä meni Disney musikaali Perjantai on  pahin ja oli oikein sopiva kesäralli niin sanotusti, hauska, kepeä ja viihdyttävä. Teatterin jälkeen suunnattiin jokilaivoilel käymään tuopillisilla ja siitä käveltiin käymään hotlalla nopsaan.

Nälkä ilmoitteli jo itsestään vaikka matkaeväänä syötiin ajomatkalla jo mun tekemät täytetyt patongit ja kesäteatterissa mussutettiin karkkia. Löydettiin tiemme Brahen kellariin syömään. Ihanan tunnelmallinen ravintola ja aivan superhyvä ruoka. Meikä söi alkuun etanoita ja pääruoaksi karitsaa. Jälkkärille käveltiin jokirantaan syömään gelatoa, joka oli kyllä pienoinen pettymys, mutta ilma kuittasi pettymyksen.

Aivan ihana kesäilta ja muutenkin niin ihana kesäpäivä oli takana. Ilma oli just sopivan lämpimä ja aurinkoinen! Tuntui kun jossain kauempanakin olisi ollut matkoilla. Oltiin todella rentoutuneita. Ei me sen isommin lähdetty sitten Turun yöhön. Pääasia oli viettää kahdenkesken aikaa ja rentoutua. Kunnon yönet oli myös kummallekin tärkeitä ja seuraavana aamuna saatiin heräillä omaa tahtia. Oli ihana käpertyä hotellin muhkeisiin peittoihin ja vaikka jostain syystä sitten heräilinkin yöllä muutamia kertoja niin oli ihana nukkua aamusti just niin pitkään kun itestä tuntui hyvältä ja mähän heräsin seiskan maissa, mutta makoilin sängyssä kasiin, koska mä sain!

Mähän heräsinkin ennen Rikua ja lueskelin siinä tunnin ajan ennenkuin Riku heärsi. Päästiin nauttimaan ihanasta ja kiireettömästä aamupalasta ilman keskeytyksiä. Aamupalan jälkeen mä suuntasin vielä kylpyyn! Otettiin ihanan rennosti aamu. Ennen kotiinlähtöä käppäiltiin vielä yhdelle kenkäkaupalle, jonkaolin illalla bongannut ja uudet kesäsandaalit lähti mukaan. Puoliltapäivin sitten startattiin kotia kohti.

Jännä, mitä lähemmäs Poria tultiin sitä kiireempi tuli ja sitä malttamattomammaksi mieli tuli. Olihan sitä nyt ikävä poikaa ja hänen halailuaan! Ikävästä huolimatta, reissu teki kyllä hyvää ja oli aivan ihanaa!!!

Ensi viikolla tosiaan 9-vuotis hääpäivä!
Instassa kerroinkin, että nyt saa heittää kysymyksiä parisuhteeseen liittyen, niin kokoan niistä sitten vastauspostauksen.
Edelleen kysymyksiä saa siis heittää ja jätä vaikka tämän postauksen kommenttikenttään kysymyksesi!

Lue myös

Kesäkuun treffit rentouttivat PMS-mielen

IG

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.