Hae
Outi Karita

En ole koskaan x 10

Mitä en ole koskaan?

Tämä juttu on jonkin verran kiertänyt viime päivinä instassa, mitä ei ole koskaan tehnyt. Ihana Annina haastoi mut tähän myös ja ajattelin vastata siihen täällä blogin puolella. Yritin miettiä sellaisia asioita, jotka olisivat suht yleisiä, mutta joita itse en ole koskaan tehnyt.

 

 

 

En ole koskaan…

Lasketellut. En kovin montaa tunne, jotka ei olisi koskaan lasketeelleet. Tämä asia luultavasti vielä joskus korjaantuu. Onhan tässä meidänkin lähellä pieni laskettulukumpare.

Kipalta apinoituna, mutta täysin totta. En ole edes yrittänyt tehdä sudokua koskaan.

Ollut lapsena milläkään leirillä. Ainoa leiri jonka olen käynyt oli Prometheus leiri rippileirin sijasta ja kerran olin myös apuohjaajana.

Käynyt avannossa edes kastautumassa. Voisihan tämän joskus testata jos tilaisuus olisi ihan varpaiden kastelemisen ulottuvilla.

Kokeillut frisbeegolfia. Oon muutenkin ihan sikahuonoa kaikeesa tähtäämistä vaativassa, mutta voisinhan mä tätä kokeilla, saisi ainakin hyvät naurut kun frisbee lentelisi mihin sattuu.

Grillannut vaahtokarkkeja enkä edes syönyt kenenkään muunkaan grillaamia vaahtiksia.

Syönyt nahkiaisia, enkä muikkuja hyi, yök! Täälläpäin niitä ainakin paljon syödään.

En ole koskaan käynyt Lapissa. Oisko Pietarsaari pohjoisin  paikka, jossa olen ollut. Tämä asia varmasti joskus korjaantuu.

En ole myöskään ollut kaukomatkoilla koskaan. Ihan tässä Euroopan alueella vaan pyörinyt. Paljon olisi kyllä kohteita vähän pidemmälläkin, joissa haluaisin käydä ja eritoten haaveilen Uudessa-Seelannissa käynnistä joskus….

Käynyt juoksulenkillä. On nyt jokusia hölkkäaskelia joskus tullut otettua, mutta ei edes pienen lenkin määrää. Muhun pätee sanonta, jos juoksen niin sinunkin kannattaisi, sillä silloin joku seuraa minua, heh. Saatan myös ihan juosta linkkapysäkille kiireessä 😀

Mitä sä et ole koskaan?
Tuliko osumia?

Lue myös 35 asiaa musta!

35 asiaa minusta vuosien varrelta (arvonta)

Seuraa instassa

@outikarita

16 kommenttia

 1. Pia kirjoitti:

  Frispee golf ja sudoku oli myös mitä en ole koskaan. Molemmat ehkä niin, ettei ole vain kiinostanut. Rata olisi kyllä lähellä nykyisin, niin voisi kokeillakkin.

 2. Nina kirjoitti:

  Toi juoksulenkki oli yllättävä ?

 3. grunerkatri kirjoitti:

  Tää olikin hauska postaus! Mä oon kyllä tehnyt noista kaikkia muita, paitsi syönyt nahkiaisia. Jotenkin ne kuulostaa mun mielestä jo ajatuksena niin ällöttävälle! Toki voihan olla, ne oliskin sitten tosi hyviä kun vain maistaisi….

  • outi kirjoitti:

   Mä oon vähän kalaronkeli ja nahkiaiset näyttääkin niin inhoilta ??

 4. Sari kirjoitti:

  Itsekään en ole koskaan käynyt avannossa tai syönyt nahkiaisia/ muikkuja ?

 5. Susan kirjoitti:

  Mä en ole koskaan ajanut nurmikkoa. Enkä kastellut mitään ulkokukkajuttuja. Pihan hoito ei ole mun juttu. En ole koskaan ollut naisten polttareissa, vain miesten. Kertoo varmaan paljon kaveripiiristä ?. En ole koskaan lasketellut enkä aiokaan. En ole koskaan uinut avannossa, vihaan kylmää. Mulle nää suomen järvet on liian kylmiä ympäri vuoden.

  • outi kirjoitti:

   Mä mietein tota, että oonkohan mäkään leikannut nurmikkoa, en oo ihan varma siitä ?
   Muutama samakin tuli kuitenkin ?

 6. Nina kirjoitti:

  Voitko tehdä postauksen siitä niksi pidät blogia? Hyvät ja huonot puolet? Mikä on henkilöbrändisi? Miten haluat vaikuttaa? Mihin asioihin keskityt brändissäsi? Oletko koskaan harkinnut lopettamista?

  • outi kirjoitti:

   Mielenkiintoisia kysymyksiä ja voiso tehdäkin postauksen, jossa olis vastauksia kysymyksiin bloggaamisesta ?

 7. Anni kirjoitti:

  Minä en ole koskaan vaihtanut vaippaa ihmiselle, enkä saanut sakkoja. En ole myöskään kokeillut nuuskaa enkä syönyt tuoretta parsaa.

 8. Sari kirjoitti:

  Melkoinen yllätys juoksulenkittömyys, kuitenkin fitnesselämää takanapäin

  • outi kirjoitti:

   Ai ?
   Eihän ne oikeastaan toisiinsa liity, fitnesskisaajan ei tarvi juosta ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.