Hae
Outi Karita

Kesäkuun treffit rentouttivat PMS-mielen

Me ollaan mun miehen Rikun kanssa oltu pian 16 vuotta yhdessä ja ollaan aina tykätty touhuta paljon yhdessä. Kuukausitreffit tuli viime vuonna perhearjen myötä kuvioihin ja treffailu saikin aivan uuden merkityksen. Kahdenkeskinen aika on hirmu tärkeää ja etenkin se parisuhteen muistaminen tässä perhearjessakin. Ollaan tosi kiitollisia, että löytyy tukiverkkoa ja läheisiä niin, että kahdenkeskisille treffeille järkkääntyy aikaa. Meillä on sellainen Dates of the year ylläritreffailuidea syntynyt. Mä nyt tykkään kaikkia tämmösiä ideoida. Tää treffiajatus tarkoittaa sitä, että vuorokuukausina järkätään ylläritreffit, yhdessä sovitaan vain ajankohta ja sitten on toisen vastuulla suunnitella ne treffit. Tää on ollut hauskaa ja tullut monenmoista uuttakin puuhattavaa yhteiseen aikaan treffien myötä. Esimerkiksi viime kesänä käytiin mun järkkäämillä treffeillä melomassa, jota ei olla ikinä yhdessä tehty!

No mulla oli tossa viikonloppuna ihan kauheat PMS oireet. Ensin olin ihan itkuherkkänä ja sit jotenkin ihan ylistressaantunut vähän niinkuin kaikesta ja ihan hermoheikko. Ajattelin jo, etten näissä fiiliksissä nyt ehkä ole ihan parasta treffiseuraa, mutta treffeille lähdettiin. Riku vei meidät sitten melomaan, oli niin kivaa kuulemma viime kesänä!

 

Nyt tehtiinkin aika pitkä melontalenkki ja melottiin semmonen 2 tuntia. Voin sanoa, että siinä aika piankin rauhoittui mun PMS-mieli luonnon ja veden äärellä. Sitä vain ihasteli kauenutta ympärillään ja haaveili huvilajuovalla olevista mökeistä. Voi kun saisi vaikka viikonlopun joskus sellaisessa viettää. Yhtään hassummalta ei myös tuntuisi oma mökki kotikaupungissa jos se olisi noin ihanalla paikalla. Eihän sitä tiedä jos joskus…. Ihania haaveita, ihania maisemia, kahdenkeskistä aikaa ilman minkäänlaisia keskeytyksiä ja häiriötekijöitä.

Viime kesänäkin puhuttiin, että mennään melomaan uusiksi, mutta viime kesänä jäi noihin yksiin treffeihin. Tänä kesänä jos oikeasti käytäisi vaikka kerran kuussa ja seuraavaa melontaretkeä jo kovasti suunniteltiinkin eväspysähdyksineen. Aivan mielettömän ihanat treffit ja niin osui oikeaan hetkeen tää melontaretki!

Ootko sä käynyt melomassa?

Lue myös meidän aiemmista treffeistä

Dates of the year

Suuri treffikooste (2018)

Tammikuu: Treffit Keski-Eurooppalaisittain

Helmikuu: Easy like sundaymorning…. Meidän yönyli treffit!

Maalis- ja huhtikuu: Kevättreffejä kaksin ja yks ihan täydellinen päivä

Toukokuu: Keväiset treffit viime hetken suunnitelmilla

Lue viime postaus

Meidän perheen kesäkuu

Laita ig-tili seurantaan

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *