Hae
Outi Karita

Meidän perheen kesäkuu

Ajattelin tehdä pienen koosteen kesäkuusta tänne. Tämänkoosteenkautta uusillekin lukijoille tulen taas inan tutummaksi, pääsette enemmän kenties siihen kiinni, että kuka mä oon. Kesäkuu oli meillä hyvin touhukas ja menevä, paljon reissailua täällä kotosuomessa. Reisasailu on kivaa, mutta reissailun täyteisen kesäkuun jälkeen on ihan kiva pitää heinäkuu rauhallisempana ainakin sen puolesta, ettei yönyli reissuja taaperon kanssa ainakaan tällä hetkellä ole heinäkuulle suunnitelmissa.

Nyt siis luvassa paljon kuvia ja kenties hieman tekstiäkin!

Kyllähän täällä Porissakin n vietetty kivoja kesäpäiviä, viileämpiä ja lämpimämpiä. On koettu ilon hetkiä, mutta myös surun, on eletty elämää tässä ja nyt!

Kesäkuussa oli myös mukulatori -tapahtuma Porissa, jossa oli paljon kivaa puuhaa ja katseltavaa, enemmän sitten kun vielä vähän kasvaa.
Mätsäydytään muuten aina välillä sävysävyyn koko perhe!

Mut on koukuttanut kesäkuussa kaksi asiaa.
Napoli -kirjasarja, jonka kaksi ekaa osaa luin kesäkuussa kokonaan ja kolmannen aloitin!
Toisena juttuna, pitkästä aikaa löysin innon salitreeneihin ja oon niihin ihan koukussa!

Ystäviä on nähty niin kyläillen, leikkitreffein kuin myös ihan ilman lapsia treffaten. Välillä on lounastettu tai kahviteltu kodin ulkopuolella, mutta myös monet lattet tehty kotosalla ja vietetty rauhallisia lattehetkiä yksin pojan päikkäreiden aikana. Joskus illalla saatettu juoda lasi viiniä…

Paljon reissuja kuului kesäkuuhun!
Ystävänlapsen 1-vuotis synttärikemut Kaarinassa, jonne ajeltiin käymään ja samalla käytiin sushilla.
Helsingin reissu tehtiin myös kun ystävä valmistui ja siihen reissuun liitettiinkin sitten yökyläilyä Rikun, siis mieheni kummitädin luona ja yhden ystäväperheen luona. Käytiin myös Korkeasaaressa!

Eikä reissailut suinkaan tähän loppuneet!
Juhannus vietettiin merellä ja ystävien luona. Kuten viime vuonnakin niin myös tänä vuonna ja luultavasti myös ensi vuonna, otettiin Turku-Tukholma risteily torstai iltalähdöllä. Saatiin viettää juhannusaatto melkein kokonaan laivalla!
Ennen laivalle menoa käytiin yhden ystäväperheen luona ja laivalta taas suunnattiin Raisoon toisten ystävien luokse, jotka myös on Lukan kummeja ja heidän nuorimmaisensa meidän kummityttö.
Tosi ihana juhannus!

Ihan parhaita herkkuja kesäkuussa ollut jokakesäinen raparperi Brita sekä Kreikkalaiset paahtotaskut, jotka myös yksiä ikisuosikkeja!
Kummatkin reseptit löytyy Valiolta googlaamalla.

Mun ja rikun treffiperinne on jatkunut ja kesäkuussa oli Rikun vuoro järkätä ylläritreffit. Kuva kertoo jo jotain, mutta tällä viikolla tulossa vielä postaus noista treffeistä tarkemmin!

Kesäkuu oli värikäs ja elämänmakuinen!
Ja eihän tässä ollut todellakaan kaikki meidän puuhat ja vain murto-osa kuvistakin. Kuitenkin pääsitte vähän vilkaisemaan meidän perheen touhuja kesäkuulta.

Mitkä oli sun kesäkuun parhaita hetkiä?

Lue myös

Outi Karita Vaikuttajamedialla

35 asiaa minusta vuosien varrelta

Seuraa instassa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.