Hae
Outi Karita

Outi Karita Vaikuttajamedialla

Heipsan!

Täällä kuulkaas kirjoittelee Porilainen Outi, jonka toinen nimi on Karita, siksipä nimi Outi Karita! Ei ehkä kovin omaperäistä, mutta koen tän olevan juuri oikea nimi tälle blogille, sillä se nimi sisältää mun blogini. Mun blogi käsittelee mun elämää ja mun ajatuksia hyvin avoimestikin, mutta kuitenkaan kertomatta ihan kaikkea vaikka joskus joku voisi niin luulla. Olen kyllä hyvin avoin ihminen ja olen myös hyvin positiivinen ja tästäpä aasinsilta. Blogini on positiivissävytteinen ja voisi sanoa, että useimmiten sellainen hyvänmielen blogi. Toisinaan kerron kyllä niistä elämän mutkikkaammistakin käänteistä ja tunteista, silloin kun olen siihen itse valmis.

Tämä blogini oli alkujaan nimeltään Outin fitnesselämä ja sen lisäksi rustailin aikoinaan toista blogia sitten muista jutuista. Jossain kohtaa nämä blogit kuitenkin sulautuivat yhdeksi, kun vaihdoin kirjoittamaan 2014 vuonna FitFashionille, joka myöhemmin siirtyi A-lehtien omistukseen ja viime vuonnahan Fit Fashion portaali loppui ja blogini siirtyi terve.fi sivustolle. Nyt lähtee kuitenkin juttu sivuraiteille… Blogini oli aika vaihtaa nimeä kun eri blogit nivoutuivat yhteen ja se fitnesselämä kisoineen jäi pikkuhiljaa elämästä ja jäljelle jäi hyvät muistot. Nykyään blogini käsittelee monenmoisia asioita, kuten jo kerroinkin.

 

Blogimuutto!

Blogini siis muutti nyt 1.7. tänne Vaikuttajamedialle tuolta a-lehtien terve.fi sivustolta. Portaali ei vain enää palvellut minua eikä lukijoitani, oli muutosten aika! Olen tästä muutoksesta ihan superinnoissani yhtään liioittelematta. On myös hienoa saada liittyä portaaliin, jossa on jo ennestään paljon tuttuja kirjoittajia ja saada tähän bloggaamiseen takaisin sellaista yhteisöllisyyttä, mitä olen viime kuukausina kaivannut. Blogini vietti kesäkuun vähän niinkuin lomakuukautta ja nyt käynnistellään homma uudelleen käyntiin täällä!

Kuka mä sitten oon?

Pelkkä Porilaisuus ja positiivisuus ei ehkä riitä kertomaan kaikkea. Olen 35-vuotias ja syksyllä 2-vuotta täyttävän pojan äiti. Olen myös vaimo, ystävä, tytäs ja mitä näitä nyt on, heh. Mulla on lastentarhanopetttajan paikka eräässä päiväkodissa, mutta olen tällä hetkellä kotiäitinä eli hoitovapaalla. Teen kuitenkin tälläkin hetkellä pienissä määrin ns. keikkatöitä yksityisen kotipalvelun puolella ja pääasiassa lapsiperheissä. Mukavaa työtä ja vähän lisäliksaa tähän hoitovapaaseen. Bloggaaminen on ollut mulle pitkään harrastus, mutta se onkin myös muotoutunut pieneksi sivutyöksi pikkuhiljhaa. Rakastan liikuntaa ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on mulle tärkeää, kirjat ja kulttuuri on mulle tärkeää. Vaikka olen aikamoinen elohiiri, niin osaan pysähtyä ja nauttia hetkistä, fiilistellä ympäristöä. Positiivisuuden lisäksi olen luonteeltani tyypillinen vaaka ja myös herkkä, erityisherkkä. En tällä hetkellä osaa kertoa itsestäni enempää, mutta linkkaan alle muutamia vanhoja blogitekstejäni, jotka kertovat minusta tarinaani…

Toivottavasti löydät matkaani ja tutustutaan lisää täällä blogin ja somen puolella!
Tekstin kertovat elämääni ja tuovat esiin persoonaani…

Lapsettomuus ja parisuhde – pala tarinaamme

Kirja, josta löysin itseni

15 ja vuotta ja TOP 5 hetkeä

Tanssilattialla tavattu mies

Ja hei, heräsikö heti jotain kysyttävää tai vaikkapa toivepostauksia?

2 kommenttia

 1. Siina kirjoitti:

  Kotiäiti = äiti joka ei ole töissä, vaan hoitaa lasta kotona…

  • outi kirjoitti:

   Viittaat tällä ilmeisesti siihen, kun teen keikkatöitä? Itse en pidä määritelmää ihan noin tiukkana, virallista määritelmää ei taida edes olla.

   Itse ajattelen olevani kotiäiti niin kauan kun sitä pääsääntöisesti olen. Esim. viime viikolla olin 4 h töissä. Aika moni kotiäiti viettää kuitenkin aikaa myös ilman lasta lapsen ollessa toisen vanhemman, isovanhempien, kummien tai jonkun muun kanssa, käy sitten keikkatöissä tai muissa omissa menoissa. Itse en ole palannut vielä omaan työhöni ja olen kuitenkin hoitovapaalla pääsääntöisesti lapsen kanssa, eikä lapsi ole hoidossa. Saa viettää aikaa kahden isän kanssa, isovanhempien kanssa ja joskus serkunkin kanssa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.