Hae
Outi Karita

Blogin hiljaisuus ja jatko

Mun tää viikko on ollut yhtä tunteiden vuoristorataa ja blogi ja some on siinä vuoristoradassa olleet melko toissijaisia. Tässä suurin syy hiljaisuuteen. Siinä tunteiden vuorsitoradassa ei ole ollut myöskään minkäänlaista kirjoitusfiilistä, omaa päiväkirjaani olen kirjoittanut ja se onkin auttanut itseäni, mutta ne tekstit on olleet minulle. Tänne ei ole ollut tällä viikolla annettavaa. Juttelinkin tästä instastoorissa yksi päivä, kun sielläkin oli ollut vähän hiljaiseloa mulla. En osaa päivittää ylipäätään somea jos elämässä on joku vaikea asia meneillään, josta ei ole valmis kertomaan. Tai onhan niitä vaikeita juttuja välillä, mutta silti pystyy keskittymään muuhunkin. Silloin kuitenkin kun jokin vaikea asia täyttää mielen täysin tai ainakin lähes täysin, eikä siitä halua tai ole valmis julkisesti kertomaan niin some kyllä jää ja se on vain inhimillistä. Ei ole tarkoitus kiusata teitä kertomalla jotain, mutta kertomatta kuitenkaan mitään. Tiedän etten ole tilivelvollinen, mutta halusin tämän verran kuitenkin kertoa. Ehkä kerron teillekin tämän viikon vuoristoradasta enemmän joskus, mutta nyt ei ole sen aika…

Paljon olisi ideoita ja ajatuksia monille postauksille, joten ei hätää, blogi jatkaa porskuttamistaan kyllä! Uusia tuulia on luvassa muutenkin blogin suhteen ja kesän aikana blogini muuttaa uuteen ”kotiin”. Infoan näistä muutoksista sitten kun ne alkavat olla ajankohtaisempia. Nyt kuitenkin jatketaan tässä samassa tutussa osoitteessa vielä hetki. Huomenna starttaa uusi viikko ja kenties saan tuotettua tännekin sisältöä taas. Tämä on hyvä alku, koska viikonkin tauko tekee sen, että tarvii ikäänkuin saada se blogiin kirjoittaminen käynnistymään. Murheita on murehdittu, eivätkä ne päivässä-kahdessa katoa, ei viikossakaan, mutta kun sille murehtimiselle on antanut tilaa ja aikaa, niin pystyy taas keskittymään muuhunkin ja elämä jatkuu…

Palaillaan ensi viikolla uusilla teksteillä!
Sillä välin, hymyjä sulle lukijani!

Seuraa myös intassa

@outikarita

4 kommenttia

  1. mariem kirjoitti:

    Voi voimia ja tsemppiä! Mikään kamaluus ei voi jatkua ikuisesti eli joskus helpottaa <3 Palaat sitten kun tuntuu siltä, some ei katoa mutta elämä kuluu koko ajan ja siihen kannattaakin keskittyä.

  2. Nina kirjoitti:

    Voimia! ♥️♥️ Ps. Niin toivon vaikuttajamediaa uudeksi kodiksesi. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *