Hae
Outi Karita

Kesäkuu täynnä toimintaa!

Kesäkuu, kesä, lomamuistot… Miten muksuna kesäkuu alkoi parin viikon uimakoululla ja sitten pian juhlittiin juhannusta. Käytiin paljon kirjurinluodolla, oltiin kavereiden kanssa ja jos oikein kesäkelit jo helli niin maikkala ja yyteri kutsuivat, saatettiin jossain reissatakin, usein kuitenkin vasta myöhemmin kesällä. Eihän nuo kesät ole paljon tuosta muuttuneet vai ovatko?

Tää on toinen kesä kun saan viettää kotiäitinä ja poikamme toinen kesä. Varmasti touhukas taapero tekee vielä touhukkaamman tästä kesästä kuin viime kesä. Uimakoulua ei ole, mutta muutenhan tää kesäkuu voisikin kuulostaa hyvin tuon lapsuuden muistelun mukaiselta. Meillä on itseasiassa kesäkuun viidestä viikonlopusta kolmelle ohjelmaa ja reissailuakin tulee siis kesäkuuhun kuulumaan. Kesäkuun eka ja näillä näkymin myös vika viikonloppu on rauhaisampia, mutta siihen väliin mahtuu monenmoista puuhaa, kuten 1-v syntäreillejuhlimaan lähtö ja pikkureissu Turun seudulle, ystävän valmistujaiset ja pieni Helsingin reissu ja se Juhannus, johon myös jo suunnitelmat valmiina!

Ihanaa silti, että kesäkuuhun mahtuu paljon suunnittelemattomiakin päiviä ja pari tyhjää viikonloppuakin, joista toinen on kyllä pian jo eleltynä. Mullahan on myös arkena mahdollisuuksia vaikka mihin ainakin pojan kanssa, kun kotona olen ja mieskin pystyy määrittelemään itse työaikojaan ja vapaapäiviään, joskin ei kovin helpolla pidä vapaita, kun töitä piisaa. Tämän takia onkin hyvä tehdä vähän sellaisia muualla lomailu suunnitelmia koko perheelle niin miehellekin tulee sitä vapaatakin töistä mikä kuitenkin tekee ihan hyvää, hih.

Niin ja aivan ihanaa, kesäkuun alkaessa flunssakin taintuu jo pikkuhiljaa ja jäljellä taitaa lähinnä olla enää allergiaoireet, joten täältä tullaan kesäkuu ja nautitaan täysin siemauksin. Sopivasti hellettäkin lupaillut, joten tullaan varmasti paljon ulkoilemaan, mutta taitaa meitiä myös kutsua ennen flunssaa niin hyvin käynnistyneet salitreenitkin omien terassi- ja puistotreenien sekä muun ulkoilun lisäksi!

Miltäs sun kesäkuu vaikuttaa?
Onko lomaa tai joitain suunnitelmia?
Millaisia muistoja sulla on lapsuuden kesäkuista?

Lue myös

Keväiset treffit viime hetken suunnitelmilla

Mieli lepää

Ajatuksia kotiterdeltä – Positiivisuus vs. Negatiivisuus

2 kommenttia

  1. Pia kirjoitti:

    Meillä kesäloma myöskin alkaa vähän isommilla lapsilla kahden viikon uimakoululla jo huomenna. Tietenkin pihan laittoa, grillailua, kalastusta, reissuja. Ainakin nyt särkäniemeen ja olavin linnaan. Katsotaan uskaltaako isommat lapset jo tänä kesänä nukkua omassa pihassa teltassa.

  2. Ninni kirjoitti:

    Kuulostaa kivalta lomasuunnitelmat! Meillä sopivassa suhteeessa töitä, lomaa, treffejä ja arjen pikkusia ihmeellisyyksiä. ? Asiasta toiseen. Teillä kun on vanhojen bloggaajien kanssa kehurinki. Niin kuinka aidolta kommentit sinusta tuntuu? Onko ne totta? Vai oletteko sopineet ettei ole pakko kommentoida jos ei halua. Kuulostan tökeröltä, mutten tarkoita sitä. ?? olen vain utelias!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.