Hae
Outi Karita

Keväiset treffit viime hetken suunnitelmilla

Meillä oli tänään treffipäivä ja aika viime hetkillä suunnitelmat tuli lyötyä lukkoon näihin treffeihin. Mulla oli aivan mahtava idis, mutta se kariutui siihen, kun olen vielä flunssainen ja parempi olisi ollut olal ihan terve niihin suunnitelmiin. Salamyhkäinen tästä vielä kuitenkin olen, sillä Riku käy välillä näitä postauksia lukemassa ja tämä ensimmäinen suunnitelma toteutetaan kenties myöhemmin. Mä usein suunnittelen treffipäiviin vähän muutakin kun varsinaiset treffit ja tänäänkin alettiin päivä vähän paremmalla aamiaisella.

 

Treffeille lähdettiin puolen päivän jälkeen ja mulla oli mielessä yks tietty ruokapaikka, mutta sehän olikin sitten näin helatorstaina kiinni. Keskustassa kuitenkin oltiin niin nopeasti toinen paikka kehiin ja mentiin Terraceen, jossa itse oon kerran käynyt ja sopivasti Rikulle paikka oli uusi. Seisosvasta pöydästä todella hyvää ruokaa, suosittelen ehdottomasti!

Terracesta vaihdettiin jälkiruuille coffee houseen, koska teki mieli hyvää lattea. Mulla oli yks kiva korttipeli mukana ja jo Terracessa otettiin matsi ja toinen sitten kahvien äärellä. Kummatkin voitettiin yhdet erät ja tasapeliin oli hyvä lopettaa. Ehkä kuitenkin illalla vielä on pakko pelata se kolmas peli ja katsoa kumpi jää voitolle, heh.

Sitten viekä leffaan! Leffatreffejä meillä on jokusia ollutkin, mutta mua itseäni kiinnosti Tolkien ja ajattelin, että se voisi Rikuakin kiinnostaa. Kummatkin tykättiin tosi paljon kyseisestä elokuvasta. Tällaiset henkilöistä kertovat elokuvat ovat aina mielenkiintoisia ja Tolkien oli hyvin tehty, siinä sai nauraa ja myös herkistyä, paljon myös viisaita ajatuksia.

 

Mitä muuta kertoisin, eihän sitä treffien tunnelmaa saa välittymään, mutta kyllä taas oli kaksi pöhköä liikenteessä, kuljettiin käsi kädessä, pussattiin kadunkulmassa, nauraa kikatettiin ja hekotettiin. Se on ihan mahtavaa, miten hauskaa meillä on niin arjessa perheenä kuin spesiaalihetkissä kaksinkin.

Ens kuussa sitten Rikun vuoro järkätä treffit! Meillähän on siis toista vuotta nyt tapana järkätä vuorokuukuaisna ylläritreffit. Tää on tosi hauska tapa ja tulee välillä mietittyä ihan sellaisiakin juttuja treffeille, mitkä on ihan uusia kokemuksia tai paikkoja.

Lue myös aiemmista treffeistämme

Kevättreffejä kaksin ja yks ihan täydellinen päivä

Easy like sundaymorning…. Meidän yönyli treffit!

Treffit Keski-Eurooppalaisittain

Suuri treffikooste (2018)

5 kommenttia

 1. Marissa kirjoitti:

  Pus! Ootte niin ihania raksut <3

 2. JenniK kirjoitti:

  Voi vitsi, oon kyllä melkein kateellinen teille!
  Meillä on 2,5 v ja 6 kk lapset. Ollaan käyty ekan lapsen syntymän jälkeen kerran kahdestaan katsomassa stand upia, minkä vois ehkä treffeiksi laskea. Just kun esikoinen olis ehkä voinu mennä esim. yökylään, syntyi toinen. Nyt ei tietookaan taas vähään aikaan, että pääsis mihinkään kahdestaan. Muutenkin toisen lapsen syntymä on vaikuttanut tosi paljon parisuhteeseen. Ei ole aikaa senkään vertaa parisuhteelle, mitä ennen. Jospa tämä tästä… mun on vielä tosi vaikea pyytää hoitoapua isovanhemmilta ellei ole pakollista menoa kuten joku lääkäri. Nyt vielä vaikeampi, kun on kaksi. Ja se ei johdu siitä, etteivät hoitaisi mielellään. Tuntuu vaan, ettei se ole heidän velvollisuus.
  Ihanaa nähdä, että joillain toimii parisuhde, vaikka on pieni lapsi. Onnea siitä! 🙂

 3. Nina kirjoitti:

  Mikset julkaise postaustani? Enhän loukannut tahtomattani? ?

  Kysyin että kun teillä on sopimus muiden bloggareiden kanssa kommentoinnista toisten kuviin niin koetko että kommentit on aitoja, vai ”väkisin” keksittyjä? ? onko kaikkia pakko esim kommentoida?

  Ihanaa kesää teille! ?

  • outi kirjoitti:

   Olen julkaissut eilen sen kommemtin kyllä. Pahoittelut etten aiemmin, mutta hiljaiselon aikana en ollut edes kommentteja tsekannut.

   Meillä ei ole mitään sopimusta tai kehurinkiä, kuten aiemmin kysyit. Bloggaajilla on erilaisia ryhmiä ja itsekin kuulun muutamaan. Niissä keskustellaan, jaetaan mietteitä, kysytään neuvoja ja jaetaan myös omia postauksia, joihin voi käydä siten helposti muut kommentoimassa jos ne kiinnostavat. Pistaukset kun helposti hukkuvat somessa silloin kun seurattavia on paljon.
   Itse rehellisesti sanottuna en kommentoi epäaidosti mihinkään vaan kommentoin ihmisille silloin kun postaus herättää ajatuksia tai on jotenkin hyvä tms.
   Kysymys ei suinkaan loukannut ja onkin hyvä selventää asiaa ?

   Hyvää kesää myös sinulle! ❤

   • Nina kirjoitti:

    Hei. kiitos vastauksesta. Selvensi (ja helpotti)! ?? ja juu ei todellakaan tarvitse julkaista/ vastata kommentteihin jos itellä vaikeeta/raskasta. Itseltä tuo oli mennyt ohi. Voimia! ♥️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *