Hae
Outi Karita

Mieli lepää

Lähdin pojan kanssa muutaman päivän reissulle kahdestaan, ihan Helsinki ja Espoo olleet nyt miedän reissukohteet ja ystävien luona majailu.

Vaikka olen pojan kanssa kaksin eikä samalla tavalla ole jotakuta joka jakaa edes osan päivästä kanssamme niin mua rentouttaa tällainen. Oma mieli lepää ja latautuu kun ei ole ne oman arjen ja kodin asiat ympärillä. On myös välillä hyvä huomata ikövöivänsä.

Myös eri maisemat piristävät mieltä. Muissa kaupungeissa käynti jo tuo matkustamisen ja lomailun tuntumaa. On erilaista nähtävää ja ympäristöä. Meille kun vielä osui näin upeat kesäilmat, jotka houkuttaneet paljon ulkoilemaan.

Tärkeintä tietysti tässä reissussa on ystävien näkeminen ja heidän kanssaan vietettävä aika! Se antaa paljon hyvää energiaa ja mieltä. Oon tuntenut tällä reissulla itseni hyvin onnekkaaksi näistä ystävistäni ja myös hyvin tervetulleeksi heidän koteihinsa, joissa on helppoa olla kuin kotonaan ❤

Tänään onkin aika suunnata kotiin, mutta onneksi on vielä koko aamupäivä aikaa nauttia täällä olosta! Aivan täydellinen minireissu ollut, mieli levännyt ja latautunut, myös paljon hyvää mieltä ja oloa ladattu keho ja mieli täyteen, paljon hyvää energiaa.

Seuraa menoamme myös instasta

 @outikarita

Lue myös

Ajatuksia kotiterdeltäPositiivisuus vs. Negatiivisuus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *