Hae
Outi Karita

Äitienpäivän 2019 muistot

Luka heräsi vähän jälkeenkuusi ja Riku nousi pojan kanssa sängystä, mä nukahdin heti takaisin. Jossain vaiheessa heräsin rumpujen paukkeeseen ja mieteinkin, että nytkö on aika herätä tän maman. Pauke loppui kuitenkin ja nukahdin takaisin edes muistamatta loppuiko pauke vai ei. Heräilin kahdeksan maissa ja ehdein ehkä minuutin tai kaksi olemaan hereillä kunmun miehet astelivat makkariin. Poika oli ihan innoissaan kun näki mut ja toi mulle kortin, jossa oli hänen kädenjälki.Liikutuin tästä kortista tosi paljon, musta oli niin ihanaa, että Riku oli pojan kanssa kaksin sellaisen tehnyt! Riku kantoi aamupalatarjotinta mukanaan ja laski sen mullesänkyyn. Miehet toicvottivat hyvää äitienpäivää ja suuntasivat keittiöön aamupalalle. Mä hipsein sitten heidän seuraansa, halusin nauttia aamupalan rakkaiden miekkosteni kanssa. Kuitenkin ison lattemukin kanssa menin muun aamupalan nautittuani makuuhuoneeseen. Join lattea ja selailin kaikessa rauhassa somea. Ihana aamun aloitus!

Aamupalojen ja puuhien jälkeen lähdettiin Kirjurinluodolle leikkipuistoon ja pojalle oli eväät mukana. Touhotettiin siellä, hieman harmaassa ilmassa mielet aurinkoisina. Poika söi eväänsä ja kotimatkalla nukahti autoon. Kotiin päästyä sain pienen lahjan, uuden collaripaidan. Mulla ja Rikulla oli kahdenkeskistä aikaa kun päästiin kotiin ja lopulta kummatkin mun miehet nukkui päikkäreitä. Mä mutustin salmiakki-lakukuulia, join teetä ja luin kirjaa. Sitten mulle iski ajatusvirta päälle, jonka purin blogiin postaukseen Epätäydellisen täydellinen äitienpäivä.

Hieman sitten touhotettiin kotiaskareita siinä päivällä yhdessä ja valmisteltiin ruokaa. Lukakin heräsi jossain kohtaa, ei malttanut nukkua äitienpäivänä yhtä pitkiä päikkyjä kuin useimmiten. Mun äiti tuli päivällä miehensä kanssa meille, asuvat muualla. Luka oli vieraista innoissaan ja kova oli touhotus. Syötiin myös yhdessä hyvää ruokaa ja kakkua.

Illalla jäätiin sitten oma pikkuperhe iltaa viettämään keskenämme ja ilta jatkui samoin kuin koko päiväkin, rauhallisesti ja rennosti sekä myös riemukkaasti leikkien.

Maailman paras äitienpäivälahja on kyllä se, että saa viettää äitienpäivää äitinä!

Miten sun äitienpäivä meni?

Lue myös

Epätäydellisen täydellinen äitienpäivä

IG

@outikarita

Yksi kommentti

  1. ida ihana kirjoitti:

    Miten ihania, hellyttäviä kuvia! 🙂 Ja varmasti teille tosi tärkeä päivä <3

    Oli ihana viettää äitienpäivää oman äidin ja koko perheen kanssa. Käytiin ihailemassa kirsikankukkia Roihuvuoressa. Kuvia, infoa ja tunnelmia pistinkin juuri blogiini: http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    Kivaa loppuviikkoa!
    Ida

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.