Hae
Outi Karita

Kevättreffejä kaksin ja yks ihan täydellinen päivä

Meillä oli tänään treffipäivä ja about kuukausi sitten oli edelliset treffit. Me järkätään vuorokuukausina miehen kanssa ylläritreffit ja tää alko jo viime vuonna. On ollut tosi kiva tapa ja hauska aina suunnitellatreffejä, muttakiva myös odottaa niitä toisen suunnittelemia treffejä. Mitään ihmeellisyyksiä ei treffien tarviolla ja paljon treffit on pyörineetkin ruuan ympärillä, mutta on ollut myös liikunnallista treffiä, leffailua ja erilaisia tapahtumia.

Maaliskuun treffeillä burgeria

Maaliskuussa mä vein meidät syömään Petteri Rosenbomin Burger Houseen. Ei oltu aiemmin käyty ja halusin tän paikan testata, odotukset olivat myös kovat. Noh, treffien tunnelma oli kyllä hyvä, olin ottanut yhden pelinkin mukaan, mitä ollaan joskus pelattu paljon ja sitä pelailtiin ruokia odotellessa. Burgerioli kuitenkin pettymys. Pihville ei kysytty kypsyystoivetta ja se tuli täysin kypsänä ja noh, valitettavasti ei kovinkaan maukkaana. Burgeri oli kyllä ihan ok ja syötyä setuli, mutta noh, ei mene jatkoon valitettavastimeidän kohdalla… treffit kuitenkin antoi meille ihanaa kahdenkeskistä aikaa ja tulipa testattua tämäkin paikka!

Huhtikuun treffit kotona

Haa, Riku varasti mun idean, jonka toteutin viime vuonna, treffit kotona! Mä arvelin, että syömään mennään, mutta hieman ennenkuin Riku tuli kotiin, niin mä arvasin ja siivoilin äkkiä sohvan vaatekasasta tyhjäksi, heh 😀 Sieltähän se Riku tuli kotiin sitten pizzalaatikoiden ja cola zero pullon kanssa. Syötiin pizzaa ja katseltiin leffaa sohvalla makoillen. Leffoja tulee harvemmin enää kotosalla katsottua. Lukan nukkumaanmentyä yleensä vain jotain sarjaa jakso, ennenkuin mennään itse nukkumaan.

Nauratti kyllä kun oikein laittauduin, mutta kait sitä treffeille kuuluukin vähän laittautua vaiks oliskin kotitreffit. Lähdettiin sitten treffien jälkeen vielä koko perheenä puistoilemaan ja mä ja Riksa syötiin kesän ekat jädet! Mä lähdin sitten puistoilemaan treffilookissani, heh. Piti kyllä vaihtaa vaatteet, sanoin et lähdetään hakee Luka mammalasta ja napataan siellä pihassa musta vaikka muutama kuva, kun on niin kiva staili nyt. Sit mun piti ottaa vaihtovaatteet mukaan puistoilua varten, mutta ne sitten unohtui kotiin. Kyllähän se puistoilu tässä treffilookissakin onnistui 🙂

Kaiken kaikkiaan tää sunnuntai oli ihan täydellinen päivä! Mä olin eilisen illan töissä ja nukuin ihan älyttömän sikeästi koko yön, kerran tais poitsu herättääja nukuin kyllä sikeäämin kuin aikoihin. Oon nimittäin ilman pojan herättelyjäkin heräillyt viime aikoina. Aamusti Riku nousi pojan kanssa ja nukuin puol ysiin!!! Aamupäivästä koko perhe ulkoiltiin. Lukan päikkyjen aikana meillä oli treffit ja sitten vielä koko perheenä Kirjurinluodolle. Nyt kun tätä kirjoittelen, niin mul on edessä pieni tilkka valkkaria, oikeen Täydelliset naiset sarjan meininkiä,naureskelin miehelleni, heh!

Lue myös meen aiemmista tän vuoden treffeistä

Treffit Keski-Eurooppalaisittain

Meidän yönyli treffit!

Alla myös linkki viime vuoden treffien koostepostaukseen

Suuri treffikooste

Seuraa IG:ssä myös menoamme

@outikarita

4 kommenttia

 1. Ida ihana kirjoitti:

  Tätä lukiessa tuli niin hyvä mieli 🙂 olenkin sanonut, kuinka ihana idea nuo treffit on ja just toi, että yhteisen tekemisen ei tarvitse olla mitään kovin ihmeellistä, kunha annetaan aikaa toiselle ja nautitaan vähän jostain arjesta poikkeavasta yhdessä 🙂
  Meillä ei samanlaista systeemiä vielä ainakaan ole, mutta ollaan poikaystävän kanssa pidetty lauantaita sellaisena meidän spesiaalipäivänä (jos ei nyt muuta ohjelmaa päivällä ole). Tehdään aina jotain kivaa yhdessä, kuten käydään näyttelyssä, leffassa, syömässä, pitkällä kävelyllä ja kahvilassa tms, Nyt oltiin Porvoossa, se oli ihana reissu!:) ajattelin kirjoittaa siitä blogiinikin tällä viikolla:
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Aurinkoista viikkoa!
  Ida

  • outi kirjoitti:

   Ei meilläkään kummempaa treffiperinnettä ollut ennen lasta, tuli sitä kahdenkeskistä aikaa vietettyä paljon kyllä ja ollaankin oltu aktiivisia leffassa, syömässä ja yms. kävijöitä aina 🙂
   Katselinkin instasta joitain Porvoo kuviasi, se on ihana paikka <3

 2. Jenna kirjoitti:

  Hyvinhän tuo treffilookki meni puistoo, kun onneksi tennarit eikä kurakeli ? Ihanaa treffailua teillä! Se kahden puolison kanssa kotona vietettyaikakin on aika laatuaikaa lapsiperheessä ?

  • outi kirjoitti:

   Jep 😀
   Ja kyllä, kotona oleminenkaksin on myös aikas ihanaa näin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.