Hae
Outi Karita

Pääsiäisen jälkimainingeissa

Meillä pääsiäinen on pääsiäiskoristeita ja pääsiäisherkkuja, rentoilua perheen kesken sekä hyvää ruokaa. Meidän pääsiäiseen kuuluu puput, tiput ja pajunoksat yms. Vuosien myötä varmasti mukaan tulee pääsiäisleikkejäkin, kuten pääsiäismunien etsimistä. Kyllä tänä vuonnakin itseasiassa pojalle oli pääsiäisylläriä oman koristemunan sisällä. Tänä vuonnakin intouduttiin jo pieniin pääsiäisaskarteluihin ja käytiin sukulaisten luona virpomassa. Moni ehkä jo seurasikin meidän pääsiäisen viettoa instan kautta, mutta tehdään tähän nyt vielä pieni kuvapläjäys!

Perjantaina mä olin itseasiassa illan töissä, isä ja poika saivat viettää sitten kahden keskistä aikaa illan. Tuntuikin, että pääsiäinen alkoi vasta lauantaina…

Lauantaina käytiin koko perhe pääsiäismarkkinoilla kaupungissa ja päivällä mulla iskikin huono olo, jo päihitetty flunssa iski takaisin. Iltaa vietettiin kotona, grillattiin kana-kasvisvartaita sekä perunaa ja yritin huilailla. Huonosta olosta huolimatta hyvä ruoka maittoi kyllä! Ja mun ehdoton pääsiäisherkkusuosikkini, pasha! Luka sain pääsiäismunastaan yllärinä rytmimunat ja tykkäsi kovasti näistä jo muskarista tutuiksi tulleista soittimista.

Sunnuntaina flunssa päällä, mutta ei niin huono olo enää. Aamupäivästä nautittiin lämpimästä kevätpäivästä ulkona ja iltapäivästä lähdettiin kokoperhe Puuvillaan ja poika pääsi siellä touhuamaan hetkeksi leikkipaikalle. Ruuaksi tehtiin todella hyvää lampaan paahtopaistia tai Riku teki, suli ihan suussa! Tänäänkin Lukan pääsiäismunassa oli ylläri, Pipsa Possu smoothie!

Maanantaina sitten vietettiinkin Lukan serkun 18-vuotis syntymäpäiviä ja oltiin paljon ulkona sekä pyöräiltiin. Aamulla tehtiin myös herkkuaamiainen ja nautittiin pitkästä rennosta aamusta!

Mitäs teidän pääsiäiseen kuului?
Ja tuntuuko teistä tiistai yhtään maanantailta? Täällä nimittäin tuntuu!

Lue myös

Sunnuntain terveiset ja virpomiset

Taaperon maaliskuun ruokapäiväkirja

Talous ja työt hoitovapaalla

IG

@outikarita

2 kommenttia

 1. ida ihana kirjoitti:

  Kiva lukea ja katsoa kuvia teidän pääsiäisestä 🙂 Mekin vietettiin pääsiäistä tänä vuonna rennosti kotona ja vanhemmilla: aurinkoa, yhdessäoloa, rentoutumista ja hyvää ruokaa. Aika täydellistä!:)
  Tuo keltainen väri sopii muuten sulle tosi hyvin, itsekin olen siihen tänä keväänä ihastunut 🙂 Ja nuo Lukan pupukortit ovat kyllä supersuloiset!!<3

  ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • outi kirjoitti:

   Kiva kuulla ja ihanalta kuulostanut teidänkin pääsiäinen 🙂
   Keltainen on kyllä pirteä ja ihana väri! 🙂
   Eikös olleetkin suloiset <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.