Hae
Outi Karita

Sunnuntain terveiset

Aurinko paistaa ikkunasta sisään läpi eilen tehtyjen pääsisäisikkunamaalausten ja saa minut hymyilemään. Moni muukin asia on saanut mut tänään hymyilemään. Muistelen eilistä iltaa, kun koti täyttyi ystävillä, joiden kanssa sain viettää naisteniltaa. Vaikka tänään on kenties hieman väsyttänyt, niin olen silti täynnä positiivistaenergiaa ja onnea! Olen niin kiitollinen kaikista noista ihanista ihmisistä elämässäni ja monista muistakin, jotka eivät eilen olleet näissä iltamissa.

Kun palaan tähän päivään ajatuksissani, niin hymyilyttää ja tunnen itseni onnekkaaksi. Sain aamun aloittaa vielä kahden meillä yöpyneen ystäväni kanssa. Käytiin perheenä pienen taaperopoikamme kanssa virpomassa pupuksi pukeutuneena ja on niin iloisesti touhottanut taas koko päivän. Mun kaksi aivan ihanaa miestä palasi tänään mammalareissultaan kotiin ja kuinka kiitollinen olen siitäki, että meidän pojalla on mammala!

Pieni jännityksen värinä on myös ilmassa. Tänään on eduskuntavaalipäivä ja kyllä mua ainakin jännittää lopputulos. Pianhan se selviää… Mun tunnelmia vaaleista onkin instastoorin puolella 😉

Mitäs sun sunnuntaihin kuuluu?
Tai jos jo sunnuntai meni, niin mitä siihen kuului?
Mikä sut on saanut hymyilemään?

Lue myös

Talous ja työt hoitovapaalla

Taaperoperhheen maaliskuu

Kehopositiivisuus vanhemmuudessa

IG

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *