Hae
Outi Karita

Parturin tuolissa – tästä en luovu

Parturissakäynti on yksi aika isokin kuluerä, mutta asia, josta en voi luopua! Kuitenkin päädyin nyt vähän pidentämään käymisväliäni ja tällä kertaa tuli väliksi 9 viikkoa. Ei se kovin pahalta tuntunut, vaikka aika peikkotyttö tänään parturin tuoliin istuikin. Peikkotyylille toki voi näyttää harjaakin, heh. Väri oli jo kulunut ja juurikasvua tullut, mutta ei se nyt niiiin paha ollut, joten 9 viikon päähän seuraavankin ajan varasin. Kyllä tää välin pidentäminen nyt pari kampaamokäyntiä vuodessa vähentää ja säästö se on pienikin säästö. Näin kotihoidontuella jokainen kuluva euro tuntuu kyllä! Pst. hoitovapaan taloudesta tulossa omaa postaustaan….

Punapäänä kuitenkin aion pysyä niin värjäystä tää punapää tarvitsee säännöllisesti. Hiustenleikkuuta ei niin usein tule tehtyä ja nyt kasvatan otsistakin pois. Sinäänsä pitkä hiusmalli on siitäkin hyvä, ettei se vaadi parturointia pysyäkseen mallissa, joskin muutenkin tykkään. Mun tukkaa ei oikeesti kauheen usein leikata ja sit kun leikataan niin sit vähän enempi kerrallaan. Nyt vaatii vähän siistimistä tuo kasvava otsit. Parturikäyyntien yhteydessä värjätään myös aina mun kulmat. En osaa niitä meikata, enkä jaksa sen opetteluun perehtyä ja kuitenkin haluan ne vähän tummempina, mitä ne oikeasti ovat, tottumusjuttujakin…

Tästä lähdettiin…

Ja tähän päädyttiin…

Huiman tyytyväinen ja piristi kaikin puolin mieltä. Ihana uus kirkas väri tukassa ja kolmisen tuntia höpöttelyä kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä.

Kuinkas usein sun tulee käytyä parturissa/kampaajalla vai käytkö laisinkaan?

Lue myös viimeisimmät…

Kirje keväälle!

Ilmastoystävällinen ruokavalio

Seuraa instassa

@outikarita

6 kommenttia

 1. Ida ihana kirjoitti:

  Käyn kampaajalla 2-4 kuukauden välein. Se on musta yksi parhaista keinoista hemmotella itseäni 🙂
  Tuo punainen pitkä, paksu tiukka on kyllä niin sun ”tavaramerkiksi” ja sopii siihen aurinkoiseen kuvaasi jonka muutenkin annat 🙂 mukavaa viikkoa teidän perheelle!

  Ida
  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • outi kirjoitti:

   Voi kiitos, en kyllä osaa punaisesta luopuakaan varmaan. ja kyllä, ihanaa hemmottelua ?

 2. Pia kirjoitti:

  Aika kausittaista on minun käyminen. On pitkät hiukset eikä tarvitse usein leikata. Väri on vaalea ja juurenkin värjään usein itse.

 3. Jenna kirjoitti:

  Lopetin värjäämisen oikeastaan taloudellisista syistä ennen hoitovapaalle jäämistä. Sitä ennen värjäiltiin ja taitettiin punaisia hiuksia lähemmäs omaa ruskeaa sävyä ja tummuusastetta. Nyt vain leikataan noin 2 kk välein. Punainen oli ihana, mutta josko joskus taas. Saa hiuskin vähän toipua ja vahvistua nyt vuosien rasituksesta.

  Sulla tuo punainen on niin upea ??

  Jenna
  http://fiksumutsi.blogspot.com

  • outi kirjoitti:

   Hiustenvärjäys on kyllä iso rahallinen satsaus ja kuten sanottu saahan sen sitten takaisin punaiseksi joskus 🙂
   Itse en ole vain valmis luopumaan vielä punaisesta tukastani 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.