Hae
Outi Karita

Kirje keväälle!

Huhtikuu, jo toinen kevätkuukausi ja ihanaa kuinka kevät annat parastasi! Ymmärränhän mä, että suhun kuuluu myös harmaat päivät ja kova tuulesikin on oikeesti vaan hyvä juttu, kuivattaa nopeammin lätäköiksi sulavan lumen. Tosin meen pojalle kelpais kyllä ne lätäköt! Sitten se ihana auringonpaiste, joka oikein häikii ja saa mut siristämään sulle silmiään, hymyilläänpä siis kilpaa kevät ja aurinko, kevätaurinko! Hiekka rohisee kengänpohjissa ja siitä äänestä ja tunteesta tulee niin kevätfiilis. Katupöly ikävästi kutittaa nenään ja siitepölyt tekee tuloaan, pistää aivastuttamaan. Kevät, et sinäkään voi täydellinen olla, mutta tosi lähellä sitä kyllä! Annat energiaa päivä päivältä enemmän ja pian teet luonnosta taas värikkäämmän, samoin kuin teet olostanikin keväisen raikkaan!

IG stoorissa tänään höpinää erityisherkkyydestä,
joka päivä jotain 😉

@outikarita

Lue myös aiheesta postaus muutaman vuoden takaa…

Kirja, josta löysin itseni

Lue myös viimeisimmät jutut

Ilmastoystävällinen ruokavalio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.