Hae
Outi Karita

Taaperon helmikuu

Taaperon tammikuu postauksesta innostuneena, ajattelin jatkaa näillä postauksilla joitakin taaperomme touhujen kertomista täällä ja nyt onkin aika taaperon helmikuun. Joitakin hetkiä, joita myös taltioitunut kameraan.

Helmikuu alkoilumisena ja pulkalla päästiin moneen paikkaan. Loppukuustakin onnistui vielä pulkkamäen laskeminen, mutta pulkkakyydit muuten saivat jäädä. Pääsinpä pitkästä aikaa reppukyytiin ja sekin oli kivaa! Vähän meidän tarvii tätä äidin kanssa treenata ja ehkä äiti vois kantaa mua jo vaikka selkäpuolella!

On muuten hurjasti lisääntynyt valonmäärä ja välillä oikein silmiin häikii! Vaikka lumi on vähentynyt niin ulkona kuyllä riittää tekemistä ja turtkittavaa vasta onkin paljon kun näkee mitä sieltä lumen alta kaikeka paljastuukaan!

Nää mun ja äitin pipot on muuten Bredeniltä! Meistä tuli semmosia bredenlähettiläitä ja äiti valkkas meidän tilaukseen mulle ja itelleen merinovillapipot lämmittämään!
Sit oon saanut sieltä paljon muitakin ihania vaatteita, kuten hienot luomupuuvillaiset krokovaatteet.

Mä tykkään muuten kauheesti kengistä ja nää addut on yhdet ihan mun suosikit!
Kotona on kiva leikkiä myös ja mulla on tosi kiva huone täynnä leluja!

Me käydään välillä myös noissa sisäleikkipaikoissa, jopko Puuhavillassa tai Leo´s leikkimaassa. Leosissa muuten isi opetti mut ampumaan tykillä! Isin mielestä se oli tosi hauskaa ja se olis kokoajan ollut noissa puuhissa, heh.

Mä oon muuten oppinut avaamaan meidän takan! jostain syystä mun ei annettais kauheesti sitä aukoa….

Newbie lappuhaalari saatu Newbieltä

Saunassa mä viihdyn myös tosi hyvin ja oon oppinut heittämään löylyä. Yks kerta mä kiipesin aamusti saunan lauteille ja näytin miten löylyä heitetään, mut ei se sauna ollutkaan sit päällä. Mentiin sit kyllä illalla saunomaan ja mä sain heittää äidin ja isin kanssa löylyä!

Pihalla voi nähdä kaikkeamielenkiintoista, kuten traktoreita ja lintuja. Niit lintuja ei saa muuten millään kiinni, just tänäänkin yritin!
Mul on myös omia tarktoreita ja muitakin työkoneita, joilla mä tykkään leikkiä ja pärisytellä samalla!

Legsut Noshilta tilattu ja paita ostettu Newbieltä.

Värikylvyssä me käytiin helmikuussakin ja nyt maalailin ja taiteilin enemmän kuin koskaan aiemmin ja samalla söin vähän noita puolukoita!

Mä herään välillä aika aikasin ja ehdin näkee isin ennenku se lähtee töihin, välillä mä sille moikkailen vielä ikkunasta ja katson kun se lähtee autollaan.
sit kun herää aikaisin niin on ihana kölliä äidinkainalossa sohvalla ja katsoa muumeja!

Yleensä mä nukun päiväunet rattaissa ulkona, mut josksu sitä kun on oikein aikaisin herännyt niin saatan nukahtaa jo ennen päikkäreitä äidin viekkuun sohvalla. Siin on hyvä nukkua.

Body (kappahl), sammarilappuhaalarit (lindex), kirppisostoja

Ystävänpäivänä äiti oli ostanut meille kaikille samispaidat ja hassuteltiin niissä!
Mäkin sain muuten pari ystävänpäiväkorttia!

Serkun luona kävin tupareissa ja löysin hienon hatun. Kovasti äiti yritti mua kuvata sen kanssa, mutta en mä ehtinyt pysähtymään.

Olkkarin pöytä on yks parhaista paikoista edelleen. En mä muuten ihan hirmuisesti enää kotona kiipeile, mut vähän kummiskin!

Housut ostettu Newbieltä ja paita (Ciraf) saatu lahjana

Kuten kuvasta näkyy, mulla alkaa jotkut vaatteet kovasti käymään pieneksi, ilmankos kun mä bodaan äidin kanssa.

Neule kirppisosto ja housut Bredeniltä voitetulla lahjakortilla

Kahviloissa käydään paljon äidin kanssa, nyt en vaan aina jaksais pysyä näissä syöttötuoleissa, mut oon mä kuulemma silti hyvää kahvilaseuraa.

Juhlöittiin mun Pappan (äidin isän) synttäreitä meillä kotona ja oltiin oikein kauluspaidassa sävysävyyn koko perhe!
Juhlien jälkeen kyllä väsytti ihan hirmuisesti!

Kauluspaita (Hugo Boss) kirppislöytö, housut (Lindex) alelöytö
Äidin mekko Desigual

Niin, se olkkarin pöytä ja Pipsa Possu, mun lempparijuttuja.
Osaan jo pyytää Pipsaa, vähän vaikea se on sanoa, mut äiti ja isi ymmärtää kyllä. Sit mä osaan sanoa miten possu sanoo. Meil on myös yks Pipsa Possu -kirja ja sekin on tosi kiva ja sit mul on semmonen possulelu!

Paita Name It alelöytö, housut Breden saatu

Tämmösiä juttuja muunmuassa tapahtanut helmikuussa. On mua sit yks poskihammaskin vaivannut ja nyt se on jo vähän tullut esiin. Öisin se eniten häirittee je hekä sen takia oon välillä vähän valvottanut vanhempiakin… Päivisin mua ei ehdi semmoset häirittee kun on kova meno päällä, leikkiminen on kivaa ja maailmassa on niin paljon tutkittavaa kokoajan!

Mitäs te puuhasitte helmikuussa?

Pst. Koodilla ”OUTI15” saa Bredenin valikoimasta https://www.bredenkids.fi/ 15% alennusta normaalihintaisista tuotteista ja koodi on voimassa yhden kerran per henkilö huhtikuun loppuun asti, kun olet kirjautunut asiakastilille.

Lue myös!

Taaperon touhukas tammikuu

Taaperon ruokapäiväkirja

Huulijänne ja sen repeäminen

IG

@outikarita

2 kommenttia

 1. Mirjami kirjoitti:

  Moikka!

  Haluaisin kysyä, mitä mieltä te vanhempina olette Lukan yksityisyyden suojasta liittyen näihin häntä koskeviin blogipostauksiin ja näihin ”hänen suullaan” kirjoitettuihin postauksiin?
  Tarkoituksenani ihan vain mielenkiinnosta kysellä, ei millään tavalla moittia. Seurailen paljon blogeja ja moni perustelee lasten asioiden taustalla pysymistä juurikin sillä, että kun he eivät voi asiaan mielipidettään vielä ilmaista, niin on väärin heidän nimissään kirjoitella nettiin tai kertoa kovin paljon heidän asioistaan. Kaikkihan on netissä ikuisesti, mitä sinne koskaan laittaa. Mitä sitten, kun lapsi kasvaa isommaksi ja hän tai vaikka luokkakaverit tms. löytävät netistä kuvia ja ”hassuja” kertomuksia, eikä asianosainen kokisikaan sitä miellyttäväksi? Onko reilua häntä kohtaan, että ei ole asioihin voinut millään tavalla vaikuttaa? Kiitos, jos viitsit avata asiaa ja kertoa oman mielipiteesi. Mukavaa kevättä!

  • outi kirjoitti:

   Heippa!
   Must on ihan hyvä, että tästä välillä kysellään bloggaajilta niin näitä pysähtyy miettimään.
   Selväähän on, että tän kaltaiset postaukset ollaan nähty itse vielä ihan ookoona, koska näitä teen.
   Meillä on miehen kanssa puhuttu yhteisestä linjasta, mitä jaetaan ja millaisia kuvia, esim. kasvokuvien määrää on rajoitettu ja vain jostain muutamista spesiaalihetkistä sellaisia on tullut julkiseenkin someen.
   Kyllä näitä tulee välillä mietittyä, että teenkö enää tällaisia koosteita, mutta pyrin näissä tuomaan aika sellaisia yleisjuttuja tämänikäisen taaperon elämästä, en mitään kauhean henkilökohtaista vaikka ymmärrän senkin näkemyksen, että nämäkin on jonkun mielestä liian yksityisiä lapsen yksityisyyttä ajatellen. En osaisi täysin rajata poikaamme blogini ulkopuolelle, ksoka blogi on mun / meidän elämästä ja hän on iso osa sitä!
   Kiitos kun haastoitkin vähän mua miettimään taas tätä asiaa ja voi olla, että tämänkaltaiset postaukset vähenevät ja muokkaantuvat tässä kevään myötä 🙂
   Mukavaa kevättä myös sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.