Hae
Outi Karita

Tomaatti-vuohenjuustokeitto a´la Outi

Tomaatti-vuohenjuustokeitto on yksi meidän kestosuosikeista. Tää tomaatti-vuohenjuustokeitto herätti niin paljon kiinnostusta,että omistetaanpa sille oma postauksensa. Helppo ja nopea tehdä sekä äärimmäisen maukas. Käy alkuruuaksi hyvälle dinnerille tai ihan päivälliseksi. Täyttävyyttä voi lisätä raejuustolla ja vaikka leivällä keiton kaverina. Nyt meille uutena mukaan tuli chili tuomaan hieman potkua ja lämpöä talvipäiviin.

Reseptiikka on miltei kuvassa näkyvissä ja vähän summamutikkainen, mutta kerrataan se vielä

TOMAATTI-VUOHENJUUSTOKEITTO

N. 500 g tomaatteja
500 g paseerattia tomaattia tai tomaattimurskaa
1 chili
2-4 valkosipulinkynttä, mitä oma valkosipulinhimo sanoo…
1 prk vuohenjuustoa
Ripaus sokeria
Basilikaa

Siemeniä
(Raejuustoa jos haluaa täyttävämpää)

Lohko tomaatit. Keitä tommaatteja ja paseerattua tomaattia n. 10 min miedolla lämmöllä.
Lisää pilkottu chili ja valkosipuli (ei tarvi kovinpieneksi pilkkoa) ja keitä n. 10 min lisää
Ota kattila liedeltä ja lisää vuohenjuusto ja pieni määrä basilikaa.
Soseuta keitto.

Lautaselle lisää keiton päälle siemeniä ja tuoretta basilikaa, halutessasi vielä raejuustoa.

BON APETIT!

IG

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.