Hae
Outi Karita

Monday – Funday

Mä en oo ikinä kuulunut niihin ihmisiin, jotka jakavat meemejä miten rankkaa ja väsyttävää on, kun on maanantai. Mulle maanantai on päivä muiden joukossa. Se on arki viikonlopun jälkeen ja siinä mielessä kyllä hieman erilainen päivä. Siitä alkaa taas uusi viikko! Uusi viikko tietää taas uusia menoja ja juttuja. Musta maanantait on oikeesti siinä mielessä superkivoja! Maanantai ja suununtai taitaa itseasiassa olla mun lempparipäiviä, taidanpa kertoa tuosta sunnuntain ihanuudesta teille joku kerta! Pieni hyvänmielenpostaus, olkaapa hyvä!

Nyt kuitenkin haluan toivottaa teille ihanaa maanantaita ja viikon alkua!
Ja jos väsyttää niin hyvä musiikki soimaan ja pienet jammailut kehiin, ne karistaa kyllä unihiekat silmistä ja saa hymyn huulille!
Hih, mun jammailut onkin jo monelle instastoorini seuraajalle tuttuja…

Ootteko huomanneet, että valon määrä on lisääntynyt? Voiko sitä olla edes huomaamatta? Se kutsuu ulos ja tähän viikkoon ainakin toivon meille paljon ulkoilua! Muutavat treffailut on sovittuna ja joogatunnille paikka varattuna. Viikonloppuna juhlistetaan mun isää. Viikkoon on myös jäljellä paljon suunnittelemattomia tunteja, joten vielä en voi tietää mitä kaikkea viikko tuo tullessaan…

Mitkä sun fiilikset maanantaipäivien suhteen on?
Miten sulla on lähtenyt tällä kertaa maanantai ja viikko käyntiin?
Millaisia suunnitelmia sulla on tälle viikolle?

Ps. Instassa (tän postauksen ekana olevan kuvan alla) hauska hymiökysely maanantaista 😉

Lue myös

Easy like sundaymorning… Meidän yönylitreffit!

Ystävä itselle ja muille!

Tuu mukaan menoon myös instassa

@outikarita

18 kommenttia

 1. Eena kirjoitti:

  Mää tykkään paljon maanantaista, oikeestaan kyllä aivan jokaisesta viikonpvästä ? Vkon ensimmäinen päivä on ns uusi alku ja taas uus viikko, uusia mahdollisuuksia. Maanantaisin on mulla aina huippu jumppa, niin sekin lisää sitä että maanantait ei oo ollenkaan kurjia!

 2. Kata kirjoitti:

  Mä oon ihminen joka aina suuntaa katseet eteenpäin ja siksi rakastan maanantaita koska se on aina jonkinlainen uusi alku ja mä teen aina viikolle myös tavotteita. ? Juuri tänään minulla on ihana fiilis koska pari mieltä painanutta juttua ratkesi viimein ja tälle viikolle on paljon kivoja suunnitelmia. Kuten viikonloppuna nään pitkästä aikaa rakkaita ystäviä joiden kanssa ei ole nähty melkein vuoteen. ❤️ Ihanaa viikkoa Outi! Ja näitä hyvän mielen postauksia lisää!!!

  • outi kirjoitti:

   Kiitos, ihana saada tällaista palautetta ❤
   Itse ajattelen maanantaipäivistä hyvin samoin.
   Ihanaa viikkoa sinne myös ?

 3. Lotta kirjoitti:

  Ihana iloinen postaus!?
  Mulle maanantai on kans yks muiden päivien joukossa ja uuden viikon alku. Toisinaan maanantai voi olla se viikon paras päivä ja toisinaan taas se plääh taas maanantai, se riippuu aina omasta fiiliksestä ja myös siitä mitä on tiedossa alkavalla viikolla. Mutta pääosin päivä siinä missä muutkin päivät? Tää maanantai on ollu mukava uuden viikon aloitus, ei ihmeempiä suunitelmia tälle viikkoa. Toivottavasti ois monta keväisen aurinkoista päivää niin olisin onnellinen, aurinko antaa niin paljon hyvää energiaa?
  Ihanaa maanantaita ja alkanutta viikkoa teidän perheelle Outi!??

  • outi kirjoitti:

   Kiitos ja kiitos ❤
   Tulenpa hyvälle tuulelle näistä kommenteista!
   Toivotaan paljon aurinkoa ja ihanaa viikkoa sinnekin ?

 4. Susan kirjoitti:

  Mulle maanantai on siitä kiva päivä, että silloin on ihana kerho tyttären kanssa! Muuten taas sunnuntaina alkaa illalla surettaa kun viikonloppu loppuu. Yleensä olemme töissä arkisin. viikonloput olemme perheenä ja voi miten meillä on hauskaa ja ihanaa yhdessä! ❤️ Ja se tieto sunnuntaina, että se ihanuus taas loppuu viideksi päiväksi, harmittaa.

  • outi kirjoitti:

   Mä ymmärrän tuon sunnuntaifiiliksenkin, välillä samanlaisia fiiliksiä kokeneena.
   Ihanaa kuitenkin, että heti maanantaina on ihania ilonaiheita ❤

 5. Miia kirjoitti:

  Moi! Ihana postaus! Mulla ollut hyvä maanantai, kävin pitkästä aikaa bodyattack tunnilla ja voi vitsi, miten ihana fiilis, ku muistin, miksi joskus aiemmin kävin niin usein sillä tunnilla, mun lemppari jumppa!
  Ihanaa viikkoa teille! Olet niin kaunis Outi! ❤

 6. Nina kirjoitti:

  Maanantait on just hyviä. Oon aina vihannut maanantain dissaamista. ? miks? Mikset elis sitä täysillä?

  Jammailut on hauskoja. Oot varmaankin saanut vaikutteet Katri g:n blogista?

  • outi kirjoitti:

   Ihan samoin ajattelen! 🙂
   Jammailuihin en ole kyllä saanut vaikutteita mistään muusta kuin omasta tanssihimostani. Oon aina ollut kova tanssimaan kotonakin ja harrastanut tanssia monella tapaa 🙂

 7. Henni kirjoitti:

  Töissä ollessa maanantai on ehkä siksi muita päiviä tylsempi, että usein tulee nukuttua viikonloppuna pidempään (ei tosin enää lasten myötä niin pitkään) ja rentoiltua muutenkin aamulla. Se ihanuus loppuu aina maanantaina ja viikonloppuun on pitkä matka. Ja toki viikonloppuna ehtii touhuta vapaammin esim. perheen kanssa kaikkea. Töihin on kuitenkin yleensä kiva mennä, joten ei se maanantai niin paha päivä ole sekään. 🙂
  Viikonpäivillä on kyllä ihan eri merkitys silloin, kun on työelämässä verrattuna siihen, kun on kotona. Nyt mammalomalla ollessa maanantai on vaan päivä muiden joukossa. 🙂

 8. Maare kirjoitti:

  Mulla myös kaksi lempparipäivää – sunnuntai ja maanantai, toki muutkin 5 päivää ovat hyviä ja rutiinit aika lailla samanlaisia, mutta silti nuo kaksi on yli muiden! Sunnuntait on usein tosi leppoisaa oleskelua, ehkä aamukahvi pidemmän kaavan mukaan ja ulkoilua tai ystäviä. Sunnuntaisin käyn aina läpi, mitä siistiä viikolla on tapahtunut ja samalla tsekkaan seuraavan viikon suunnitelmat. Sitten maanantaina uudella energialla viikkoon. ?

 9. ulla kirjoitti:

  Maanantai on oikeasti paras päivä viikossa =)

 10. Nimetön kirjoitti:

  Maanantai tuntuu varmasti erilaiselta kun on kotona joka päivä 🙂 Sitten kun on töissä täys hässäkkä päällä, omat harrastukset, lasten harrastukset, ruuan laitto ja kotityöt, on viikonlopun ja arjen välinen ero aika huima. Viikonloppuna on kiva rentoilla ja nukkua pidempään, arkena taas painetaan tukka putkella. Sunnuntaisin harmittaa kun se rento fiilis on taas pian ohi ja arki edessä.

  • outi kirjoitti:

   Niin, en osaa vielä ajatella miltä työssäkäyvänä perheellisenä maanantait tuntuvat. Varmastieriltä kuin nyt.
   Ilman lasta töissä käydessä tykkäsin kyllä samalla tavalla maanantaipäivistä, mutta perhe tuo oman juttunsa tähän.
   Aina ne jokatapauksessa on uuden viikon alkuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *