Hae
Outi Karita

Easy like sundaymorning…. Meidän yön yli treffit!

Meidän helmikuun treffit ei olleet nyt sitten ylläritreffit vaan yhdessä suunnitellut. Pidettiin tänä viikonloppuna yön yli treffit ja Luka oli toistakertaa yöhoidossa. Ensimmäisen kerran hän oli lokakuussa ja nyt samassa paikassa, Rikun vanhemmilla ja kun kuitenkin kiinnostaa niin Lukan yökyläily mammalassa oli sujunut todella hyvin. Sitten niihin meidän treffeihin.

 

Vietiin Luka tosiaan hoitoon lauantai illalla ja suunnattiin sitten kaksi kaupungille. Käytiin ensin skoolailemassa cavalla viinibaari Elbassa ja siitä sitten syömään Borg:iin, johon oltiin saatu lahjakortti. Kiitos mun ihanat marraskuiset!

Ravintola Borg oli meille siinä mielessä uusi tuttavuus, että kummatkin oltiin ensimmäistä kertaa syömässä kyseisessä paikassa. Ruoka oli varsinaista makujen ilotulilitusta siinä mielessä, että maut olivat aivan taivaallisia. Kummatkin syötiin menu Eetu ja kaikki ruuat sopivat todella hyvin yhteen ja niin maukkaita!!! Me ollaan kummatkin kyllä kulinaristeja ja nämä maut hellivät kyllä makunystyröitä ja annokset olivat muutenkin niin kauniisti tehtyjä!

Syötyämme käytiin vielä eräässä kuppilassa vähän istuskelemassa ja lopulta taxilla kotiin. Saatiin nukkua yö ihan kaksin ilman herätyksiä ja tiettekö, en ees kyllä heräilly! Monet kun sanoo, että heräilevät silloinkin kun lapsi on hoidossa tai itse on yötä poissa kotoa. Aamulla sitten herättiin ihan ajoissa ja hyvä niin, saatiin nauttia vielä kahdenkeskisestä ajasta. Kasin aikaan aloin itse heräillä ja pakkohan se oli mammalaan soittaa kulumisia. Kun kuuli, että hyvin on sujunut, niin pystyttiin ihan rauhallisesti ottamaan. Tehtiin kunnon herkkuaamiainen yhdessä, syötiin olkkarin pöydän ääressä ja katseltiin Netflixiä.

Kolme ihanaa asiaa näissä treffeissä oli hyvä ruoka, yö ilman herätyksiä kaksin ja ihanan rauhallinen aamu kaksin. Vaikka perheaika ja perheaamutkin on aivan ihania, niin kyllä teki hyvää viettää aikaa vähän pidemmän kaavan mukaan ihan kaksin! Ja jotenkin aamu sekä kruunasi että päätti nää meidän kahdenkeskiset treffit ihan täydellisesti!

Muisteltiin meen alkuaikoja ja hauskoja muistoja, juteltiin tästä hetkestä ja tulevasta, naurettiin paljon!

Lue myös

Suuri treffikooste (2018)

Treffit Keski-Eurooppalaisittain (tammikuu)

IG

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.