Hae
Outi Karita

Ystävä itselle ja muille!

Ole ystävä itsellesi, niin voit olla ystävä muillekin.
Kohtele muita, kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan ja kohtele niin myös itseäsi.
Kohtele ja huomioi itseäsi niinkuin toivoisit rakkaimpasi huomioivan ja kohtelevan sinua.
Kohtele rakkaimpiasi samoin!
Tällöin jälleen pystyt antamaan itsestäsi enemmän ympärillesi!

Ystävällisyyteen vastataan ystävällisyydellä ja jos ei vastata niin jatka hymyilyä!
Ystävällisyys kasvaa ystävällisyydellä, rakkaus rakkaudella!

Ystävänpäivä oli eilen ja mä jotenkin pidän ihan hirmuisesti ystävänpäivästä! Toiset hehkuttaa päivää ja toiset muistuttavat, että ystävänpäivä on joka päivä ja niinhän se on. Silti tässä 14.2. päivässä on jotain ja no, mähän olen yltiöromantikko! Tänä vuonna silti ystävänpäivä sai jotenkin vähemmän huomiota multa kuin yleensä ja vähän itsekin harmittelin kun en saanut kirjeitä ja kortteja oikein aikaiseksi vaikka ne mielessä olikin. Jokusen sentään vähän myöhässä liikkeelle ja virtuaalisesti.

Ystävänpäivä pääsi jotenkin yllättämään ja mä en oikein pysytällä hetkellä päivien kulussa perässä. Mä siis yleensä pidemmälle asuville ystäville oon lähettänyt korttia/kirjettä, oon lähettänyt viestejä ja saattanut järkätä jonkun porukan kanssa jotkut treffailut tai brunssin tms. Kun olin töissä niin leivoin yleensä töihin jotain ystävänpäivänä ja oon saattanut jollain pienellä herkkuyllärillä huomioida ystäviäkin. Pieniä juttuja, jotka tekevät itellekin tosi hyvän mielen!

Yltiöromantikkona, huomioin päivän myös rakastavaisten päivänä ja joka vuosi ollaan käyty Rikun kanssa syömässä. Tänä vuonna meillä onkin rafla/yön yli treffit edessä tulevana viikonloppuna! Pienet lahjukset kuuluvat myös ystävänpäivään oman miekkosen kanssa. Mä oon niin lahja- ja kortti-ihminen niin sanotusti. Tänä vuonna yllätin meidät samis teeppareilla. Käskin Rikun laittaa silmät kiinni kun puin mulle ja Lukalle ensin teepparit ja sitten puin vielä miehellenikin. Avattuuaan silmät hän katsasti tietty ensin oman paitansa ja sitten huomasi, että ai sullakin on samanlainen ja ai, pojallakin on samanlainen, hih.

Mä sain kukkia, herkkuja ja iltasidukan, niin ja viikonloppuna pääsen sinne raflaan syömään hyvin. Näiden lisäksi huomioitsin vielä itseänikin, halsuin kauniin ja sopivan yöpaidan itselleni ja ihastuin myös kauniisiin puukorviksiin.

Kuten sanottu, pitää olla itselleenkin ystävä!

Pst. Eilen osui silmääni ihanan Anninan blogikirjoitus ystävyyteen liittyen, jossa muistutuksena kysyä itselle tärkeiltä ihmisiltä ”mitä kuuluu?”
Oikeasti, kuinka tärkeää tuo kysymys onkaan kuulla!

Hei, hei mitä kuuluu?

Miten teidän ystävänpäivä meni?
Tuliko vietettyä jotenkin tai huomoitua ystäviä/rakkaita?

Lue myös

Häpeä, josta luulin päässeeni…

Sosiaalisen ihmisen yksinäisyys

IG

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *