Hae
Outi Karita

Luontaista hyvinvointia – Kuntoutus Viljami Lehtonen! (arvonta)

Huollatko tarpeeksi usein kehoasi?
Kuinka monella nousi käsi?

Käytkö hieronnassa, venytteletkö tarpeeksi?

Itse ainakin voin rehellisesti sanoa, että aivan liian vähän huollan kehoani! Raskausaikana kärsein kuitenkin pahoista liitoskivuista ja kehonhuollolla niitä sain todella paljon helpotettua. Silloin kehonhuollosta tuli aivan päivittäistä. Kävin kerran kuussa äitiysfyssärillä ja kerran kuussa perinnehoitajalla/hierojalla, Viljami Lehtosella, jolle myös oli tuttua raskausajan hieronta ja kehonhuolto. Joogasin myös joka päivä ja tein spinning babies harjoitteita!

Jatkuiko tämä Lukan synnyttyä?

No ei sitten ihan yhtä aktiivisena, ei oikeastaan läheskään. En oikeastaan joogaa enää kotona, venyttelen kyllä, mutta aivan liian harvoin. Aivan liian harvoin näytän myös purtkirullaa tai hierontapalloa keholleni. Kuitenkin kun viime keväänä jalkojeni kireät lihaskalvot äityivät jalkapohjakivuiksi on ollut pakko alkaa taas aktiivisemmin huoltamaan kehoa. Siltikin vielä liian vähän. Viljamilla olen käynyt nyt kyllä aktiivisesti ja tuossa vuodenvaihteen kumminkin puolin otin tehohoitona 3 kertaa kahden viikon välein käynnit. Nyt taas käyn kerran kuussa. Vaikka hieronnassa käymiseen menee rahaa, niin se on kuitenkin itsestä ja kehostaan huolenpitämistä ja toimiva keho on aikas tärkeä juttu, eikö vain?

Viljami Lehtonen

Kuntoutus Viljami Lehtonen ja luontaista hyvinvointia!

Viljamin vastaanotolla huokuu heti sellainen lempeys kehoa kohtaan ja juurikin tuo luontainen hyvinvointi on hyvin kuvaava. Tila on kutsuva ja rauhallinen tunnelmaltaan. Hymyilevä mies ottaa vastaan ja kyselee miten voin, mitä keholleni kuuluu? Kerron kehon tuntemuksista ja ongelmakohdista ja Viljami kyselee tarkentavia kysymyksiä. Pienen alkujutustelun jälkeen siirryn hierontapöydälle ja Viljami käsittelee koko kehoani ottaen tietysti huomioon kehon ongelmakohdat. Käsittely tapahtuu hieronnan ja jäsenkorjauksen/perinnehoidon kautta. Lopuksi Viljami kysyy miltä nyt tuntuu.

Me ollaan paljon keskitytty juurikin tähän jalkapohjan kipuun ja sen syihin, lihaskalvojen kireyteen jaloissa, alaselän kankeuteen yms asioihin, jotka vaivaan vaikuttavat. Kolmannella kerralla tästä vuodenvaihteen rupeamasta Viljami sanoi saaneensa ensimmäistä kertaa mun kantaluunkin liikkeelle. Pienin askelin tässä matkataan taas kohti toimivampaa kehoa. Ensi viikolla olen taas menossa Viljamille.

Viljami Lehtonen

Viljami Lehtonen

Viljami Lehtonen

Viljami Lehtonen

Perinnehoitoja Viljami Lehtonen on luontaisen hyvinvoinnin ammattilainen. Hän on myös joogaohjaaja ja luennoitsija.
Viljami Lehtonen
Perinnehoitola Viljami Lehtonen tarjoaa luontaishoitoja ja kuntoutusta pohjautuen suomalaisiin kansaparannuksen menetelmiin.
Hoitoja :
Jäsenkorjaus, Suomalainen Perinnehieronta ,Luontaislääkintä,
Luontaishoidot, Joogaohjaus ryhmät ja yksilöt

Hoidot sisältävät alkuhaastattelun , vaivaa hoitavan käsittelyn ja mahdolliset tukihoidot ja ravitsemusneuvonnan itsehoitoa varten.
60min / 60€
Osoite :
Maaherrankatu 15 A 4 28130
Ajavaraukset puhelimitse : 050 321 4552
Viljami Lehtonen
Viljami Lehtonen
Viljami Lehtonen

Arvonta

Mulla on ilo arpoa teidän lukijoiden kesken 1 hoitokerta Viljamille!
Kommentoi vain, miten sulla on tapana huoltaa kehoa ja pistä seurantaan facebooksivusto
Kuntoutus Viljami Lehtonen

Jätä sähköpostiosoitteesi sitä kysyttävään kenttään, se ei näy muuta kuin minulle!
Huomioithan, että Viljamin vastaanotto on Porissa, joten älä osallistu arvontaan jollet pääse hoitoon tulemaan!

Arvonta-aika ma 4.2. klo 23.59 asti
ja voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti sähköpostilla voitosta tiistai aamupäivän aikana!

Viljami Lehtonen

 

30 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Heippa!
  Käyn itse kalevalaisessa jäsenkorjauksessa äidilläni, mutta hän itse ei pääse hoitoon kovinkaan usein. Jos voitan, annan hoitokerran äidilleni lahjaksi. Hänelle tulisi tarpeeseen. 🙂

 2. Ninnu kirjoitti:

  Valitettavan pieneen jää kehonhuolto kolmen lapsen kanssa vaikka se tekisi itselle niin hyvää! Venyttelyitä kotona tulee tehtyä.

 3. Ella kirjoitti:

  Putkirullaus ja säännöllinen hieronta.

 4. Sanna kirjoitti:

  Lämpöjoogassa käyn ja satunnaista omaa venyttelyä /putkirullausta. Kuitenkin liian harvoin. Nyt aloitin juuri hierojalla käynnit kerran kuukaudessa ?

 5. Noora kirjoitti:

  Voi, kehonhuolto on tällä hetkellä ihan retuperällä. Kolmen pienen lapsen kanssa ei aikaa itselle juuri tällä hetkellä ole. Toivottavasti tähän tulee muutos lähitulevaisuudessa.

 6. Taija kirjoitti:

  Itse huomaan että on jäänyt. Nyt on kaveri alkanut hieromaan niskoja kun (fysioterapeutti) vähän niin kun kehotti et olis hyvä saada niitä auki. Olis ehkä pitänyt vaan mennä kehon huoltoon.

 7. Taina kirjoitti:

  Aiemmin tuli käytyä hyvinkin säännöllisesti hieronnassa, mutta nykyään se on jäänyt sille linjalle että ”pitäisi ja pitäisi”. Miten vaikeeta voi olla ottaa se oma aika ja varata käynti pieneen hemmotteluun..

 8. Tiia kirjoitti:

  Kehonhuolto tarkoittaa itsellä tällä hetkellä lähinnä venyttelyä silloin kun muistan ja ehdin. Liian helposti se kyllä jää. Hierojalla kävin viimeksi vuosi sitten, joka muuten oli toinen kertani hierojalla. Jos kolmas kerta toden sanois ja jäis koukkuun ?

 9. Essi kirjoitti:

  Lämpö Ying, lenkkeily, putkirullaus, venyttely ja stressin hallinta! Hieronta jäänyt opiskelijalla vähiin..

 10. Johanna kirjoitti:

  Joogaamalla ja silloin tällöin hierojalla käymällä. Harvakseltaan tulee venyteltyä lenkkeilyn päälle. Saunan lämmössä loikoilu voitaneen laskea myös jonkinlaiseksi kehon (ja mielen) huolloksi. ?

  Mutta petrattavaa olisi kyllä paljon kehonhuollossa?

 11. Eveliina Vapaniemi kirjoitti:

  Pilatesrullan käyttö päivittäin, hieronta ja kiropraktikolla käynti. Venyttelyyn täytyisi enemmän panostaa!

 12. Jaana kirjoitti:

  Noin kerran kuukaudessa tulee käytyä hieronnassa, sillä selkä lyö muuten jumiin. Lähi salilla tulee käytyä balancessa ja yinjoogaassa aina silloin tällöin. Näistä on selvästi ollut hyötyä notkeuden kannalta, mutta aina vaan ehdi pitämään kehostaan tarpeeksi huolta. Kotona tehtävässä kehonhuollossa olisi todella paljon parannettavaa.

 13. Katariina kirjoitti:

  Kehonhuoltoa tulee tehtyä liian vähän, hieronnassa käyn välillä. Poikakaveri välillä antaa ensiapua ja hieroo niskoja. Sauna rentouttaa.

 14. Noora kirjoitti:

  Vain satunnaisen venyttelyn ja rullauksen saan mahtumaan kiireiseen arkeen 5lapsen ja vuorontyön sekaan.

 15. Mira kirjoitti:

  Hieronnassa käyn silloin tällöin, melko epäsäännöllisesti ja siinäpä se. Ei tule kovasti venyteltyä tai muuta huoltoa harjoitettua.

 16. Hanna kirjoitti:

  Rullausta tulee täälläkin harjoitettua, valitettavasti kyllä vasta siinä kohdassa, kun paikat on jo liian jumissa. 😀 Venyttelyä yritän myös silloin tällöin tehdä, ja silloin keho toimiikin paremmin. Hieronnassa ei ole paljon tullut käytyä, eikä muut oikein jaksa hieroa riittävästi, niin tuo käynti kuulostaa kyllä luksukselta. 🙂

 17. Piia kirjoitti:

  Luvattoman huonosti?

 18. Petra kirjoitti:

  Heikoilla on kehonhuolto. Venytellä ilmeisesti pitäisi (tai jotain), koska pohkeet ovat kuin ylikypsät limput – kovat.
  KÄyn säännöllisen epäsäännöllisesti jäsenkorjaajalla, joka on auttanut paljon alaraajojeni vaivoissa.

 19. Hanna kirjoitti:

  Rullausta harrastetaan täälläkin, mutta valitettavasti vasta siinä kohdassa, kun paikat on täysin jumissa. 😀 Liian vähän siis.

 20. Krista kirjoitti:

  Venyttelen ja käyn jäsenkorjauksessa.

 21. Satu kirjoitti:

  Hierontaa, venyttelyä ja joogaa. Ja ravinnerikasta ruokaa?

 22. Ellen kirjoitti:

  Olen käynyt kiinalaisessa joogassa, mutta alkuvuodesta siinä on 4 kk tauko.

 23. Elina kirjoitti:

  Putkirullailua, venyttelyä (aivan liian harvoin) ja hierontaa säännöllisen epäsäännöllisesti.

 24. Jonna kirjoitti:

  Jooga ja venyttely sekä putkirullaus. Myös jalkakylvyt. Hieronnassa ei valitettavasti tule kovin usein käytyä, koska se on aika arvokasta.

 25. Suvi kirjoitti:

  Kerran kuussa äitiysfysioterapia ja satunnainen jooga kotona. Harmillisesti sitä tuppaa unohtamaan itsensä, kun hyysää lapsia. ?

 26. Susanna kirjoitti:

  6 kk vauvaa kun kantelee kokoajan niin yläselkä on jumissa ja oikea puoli kehosta kun ei millään opi vasemmalla puolella kantamaan 😀

 27. Paula kirjoitti:

  Oispa niin ihana ja tulisi kyllä tarpeeseen! Niska-hartia jumit vaivaa ja sitä myöten päänsärky. Tampereelta Poriin muuttaneena en ole vielä löytänyt hierojaa?

 28. Nita kirjoitti:

  Aaa miten ihana olisi päästä ❤️ tavoitteeni onkin huoltaa kehoa että mieltä jatkuvasti enemmän. Tällähetkellä huollan kehoani joka iltaisilla meditaatio harjoitteilla, hengityksellä, joogalla sekä luonnossa liikkumalla.

 29. Katja kirjoitti:

  Huollan kehoani käymällä hierojalla joka kuukausi.

 30. outi kirjoitti:

  Arvonta päättynyt ja onni suosi numeroa 24 eli Jonnaa, onnea ja ihania hierontahetkiä!
  Muille myös hyviä kehonhuoltohetkiä ja suosittelen lämmöllä Viljamia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.