Hae
Outi Karita

Treffit Keski-Eurooppalaisittain

Meidän tän vuoden ekat treffit oli mun järkkäämät ja sain näihin idean kun käytiin joulun aikaan Satakunnan museon tonttunäyttelyssä. Riku aina viihtyy museoissa, joten ajattelin, että mitäpä jos suunnattaisi Porin taidemuseoon, siellä tulee niin harvoin käytyä ja tän hetkinen päänäyttely voisi jopa meitä kiinnostaakin kumpaakin. Yhdistin vielä treffeihin ihanassa cafe & winebar Elbassa käynnin. Jotenkin mulla tuli treffeistä mieleen kuvaus Keski-Eurooppalaiset treffit vaikkei nyt ehkä pilkkua viilaten niin voisi sanoa. Sanoin tämän kuvauksen kuitenkin Rikulle matkallamme treffeille, mutta eipä hän kekannut vaikka vielä vinkkasin, että mitä me voitaisi tehdä kun oltaisiin kaksin kaupunkilomalla (ollaan usein ulkomailla museoissa käyty ja mä rakastan Keski-/Etelä-Eurooppalaista kahvilakulttuuria). Yllätyksellisyys siis treffeissä onnistui ja säilyi, Riku ei edes kahvilaksi arvannut Elbaa kun selvisi, että kahvilaan mennään. Elba nyt on enemmänkin Eteleä-Eurooppailaista Italialaistyylillään, mutta eipä Porissa kauheasti tällaisia ulkomaailaisvaikutteisia kahviloita ole. Elbassa tulee hyvin vähän käytyä kun rattaiden kanssa se on hieman ahdas, mutta aivan ihana paikka muutoin!!!

Näyttelyyn sai itsekin osallistua.
Jätin viestin ja sain viestin. Saatu viesti alemmassa kuvassa.

Ensi kuun treffit on Rikun heiniä, mutta osittain ne on kyllä jo yhdessä suunnitteilla eivätkä ainakaan täysin yllätykselliset 😉

Millaisilla treffeillä sä olet viimeksi ollut?

Lue myös

Suuri treffikooste

Seuraa IG:ssä

@outikarita

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.