Hae
Outi Karita

Suuri treffikooste

Me ollaan aina tykätty Rikun kanssa käydä leffailemassa, syömässä tms. Viime vuonna sitten vauva-arjen piristykseksi päätettiin ottaa käyttöön ylläritreffit. Aiemmin tällaista kahdenkeskistä aikaa ei olla niinkään ajateltu treffeinä, mutta nyt kun on perhe, niin treffit kuvastaakin hyvin kahdenkeskisiä irtiottoja. Dates of the year tarkoitti, että joka kuukausi käydään treffeillä, jotka on toiselle yllätys ja vuorokuukausina järkätään treffit. Treffeistäosa voi olla koko perheenä, mutta aina treffipäivään kuuluu myös kahdenkeskistä aikaa. Tää treffailuajatussaa tänä vuonna jatkoa ja itseasiassa jo tänään, kun suunnataanmun suunnittelemille ylläritreffeille. Ei mennä niihin kuitenkaan nyt, palaan tämän päivän treffeistä kertomaan myöhemmin. Nyt on vuorossa treffikooste viime vuoden treffeistä. Sieltä voi onkia vaikka idiksiä omaan treffailuun niin sinkkuna kuin pariskuntanakin 🙂

DATES OF THE YEAR

TAMMIKUU

Tammikuun treffeillä käytiin syömässä Nepalilaisessa ja jälkkärikahviloissa mun lempparikahvilassa. Treffit meni mukavasti pojan päiväunien aikana, nää kun oli ekat treffit, hih <3

HELMIKUU

Helmikuun treffeillä Riku vei meidät ystävänpäiväiltana syömään Rossoon.

MAALISKUU

Maaliskuussa mä yllätin Rikun ja mentiine kaa kertaa syömään Merry Monk gastropubiin päivällä ja Luka oli mukana nukkuen. Ihailtiin samalla talvista Reposaarta. Illalla sitten mentiin vielä leffaan katsomaan viimeinen Fifty shades leffa.

HUHTIKUU

Riku vei meidät sunnuntaiaamun treffeille syömään ihanaa aamiaista Sokos Hotel Vaakunaan. Oli aivan ihana ilma, joten treffien jälkeen haettiin Luka ja suunnattiin vielä käppäilemään keskustaan ja nautittiin keväisestä säästä!

TOUKOKUU

Toukokuussa mä yllätin Rikun ihan totaalisesti. Ensin käytiin viinilasillisilla ja aivan mielettömän lämmin, oli jo kesä! Sittens uunnattiin Promenaduikeskukseen ja siellä vasta Rikulle selvisi, kun kysyin tietääkö hän, kuka on Michale Winslow. Riku oli ihan silmät pyöreinä, että ”JOO,onks se täällä?” Riku on siis aina tykännyt Poliisiopistoleffoista ja kun jo joulukuussa bongasin tän tapahtuman niin ostin meille liput.

 

KESÄKUU

Meillä oli kesäkuussa kahdetkin treffit oikeastaan. Rikun järkkäämät ylläritreffit vietettiin leffassa katsastean tositapahtumiin perustuva Tuuliajolla. Leffailun jälkeen käytiin vielä koko perhe nauttimassa kesästä kirjurinluodolla. Sitten käytiin kesäkuussa myös perinteisesti Samppalinnan kesäteatterissa Turussa ja Luka oli kummeillaan hoidossa, jossa muutenkin yövyttiin koko poppoo.

HEINÄKUU

Kröhöm, mä oon kyllä hyvä yllättämään. Tällä kertaa suunnattiin melomaan kera eväiden! Tää oli ihan sikakivaa, suunniteltiin ottavamme melonta uusiksikin, mutta se uusinta jäi tulevalle kesällä. Nää jäi mulle mieleen, kyllä yksistä kivoimmista treffeistä!

ELOKUU

Elokuussa suunnattiin Porin Pintxoviikolle ja kierrettiin maistelemassa pieni suupaloja seitsemässä eri paikassa.

SYYSKUU

Syyskuussa mä järkkäsin treffit meille kotiin. Saatiin kahdenkeskistä aikaa kotona. Onhan sitä ollut myös pojan päiväunien aikana, mutta silloin on aina se mahis että poika herää ja oikeastaan harvoin sitä aikaa tulee näin käytettyä. Hain meille Kuma sushista ruokaa ja sitten katottiin leffaa kotona ja syötiin hyvin! Seuraavana päivänä Rikulla olimuuten synttärit ja vein meen koko perheenä syömään aamiasta Petra´s cafeseen, NAM!

LOKAKUU

Uudestaan sushia, tällä kertaa Riku vei meidät syömään Kuma sushiin sushibrunssille ja mä esitin toiveen, jos pääsisisn nauttimaan vielä hyvää cappuchinoa, niin käytiin sitten vielä Coffee Houses:ssa kahvilla. Nää treffit itseasiassa meni inan marraskuun puolelle, mutta lokakuussa Luka oli myös ekaa kertaa yöhoidossa. Silloin ei ollut kahdenkeskisiä treffejä vaan mun ja rikun yhteiset 35-vpippalot ystävien kesken.

MARRASKUU

Käytiin tuhlaamassa yksi kahvilalahjakortti, jonka saimme synttärilahjana ja tämän jälkeen leffaan katsomaan Bohemian Rhapsody, joka oli heittämällä muuten viime vuoden paras leffa!!! Mäolin hommannut sittenkotiin vielä ylläridinneriin ainekset ja tehtiin hodareita vielä illalla kun oltiin kotona.

JOULUKUU

Joulukuussa vetäistiin Ikean matka kaksinja silloin käytiin Amerincan Dinerissa syömässä jatoteamassa että kerta riitti. Varsinaiset treffit kuitenkin pidettiin eräänäpäivänä Rikun lounastunnilla ja käytiin Toreron lounaalla yhdessä. Kiva piristys keskelle arkipäivää.

Jos saa toivoa, niin jakakaapa kommentteihin treffi-ideoita?
Millaisilla treffeillä oot ollut, millaisista tykännyt?
Harrastatko sinkkuna tai parisuhteessasi treffailua?

Saas nähdä millaisa treffejä tänä vuonna keksitään ja tänään ne tän vuoden treffit saavat alun!
Myöhemmin blogissa, tänään kenties jotain jo instassa 😉

@outikarita

Postaukset viime vuoden treffeistä

Tammikuun treffit

Helmikuun treffit Rikun tyyliin

Maaliskuun treffit – Gastropubia ja pikkutuhmaa

Sunnuntaiaamun treffit

Toukokuun kesäillassa roseeta ja treffejä

Kesäkuun treffeillä tuuliajoa ja naimakauppoja

Heinä- ja elokuun treffeillä liikuntaa ja hyvää ruokaa

Syyskuu – Treffit kotona

Loka- ja marraskuun treffeillä sitä parisuhdeaikaa

Joulukuu – Lounastreffit

 

2 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    ???? tässä muutamia: keilaus, ratsastus, vaellus, seinäkiipeily, yönyli treffit hotellissa, teatteri, lavatanssit, hiihtoreissu, kylpylä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *