Hae
Outi Karita

Lukan suosikkivaatteita

Nää on toivottuja postauksia ja nyt vihdoin sain aikaseks ottaa kuvia tän hetken lemppareista. Ukovaatteista on myös toivottu postausta, mutta yritän siitä tehdä piakkoin oman postauksensa. Tällä hetkellä vaatekokona on pääasiassa 74, jotain reilumpaa 68 kokoa menee vieläkin nippanappa ja sitten taas on myös käytössä jotain 80 kokoa ja jopa 86 koon yks paitakin on jo käytössä. Kaikkia vaatteita en kuvannut, mutta kyllä näissä lemppareissa vaan suurin osa niistä on, joita käytetään pääasiassa. Osa näistä on myös sellaista, että menee pieneen juhlaan myös. Höpöttelyt sikseen ja kuvia kehiin, jatketaan sitten höpötyksiä kuvien alla olevissa teksteissä.

Kuten huomata voi, meillä tykätään väreistä!

Housujen merkkiä en muista, mutta Jesper & Jr. alesta ostettu, paita kirppislöytö ja Lindexin Holy & White mallistoa

Breden Kidsille voitetulla lahjakortilla joskus ostettu body, nää on ihanan laadukkaita ja omanlaisiaan. Toisessa hihassa oleva kuvio on myös bodyn etupuolella.

Newbie on mun yks lempparimerkki ja nää on heiltä ostettu setti. Bodyn malli ei oo ihan mun lemppareita, sillä tän malliset kaula-aukot sopii vaan just jämpteinä meidän pojulle. Kaikki peppukuviohousut on kyllä <3

Yökkärilemppareita on kyllä nää Lindexin yökkärit laadultaan, pehmeydeltään ja kuosiltaan ja kummankin suuntaiselle vetskalla niin kätsiä! 

S. Oliverin vaatteet on ihanan pehmosia ja nää oli alelöytöjä

Jumpsuitit on ihania. Tässä H&M kirppislöydössä annan silti miinusta vetskalle, joka sais mennä kyllä punttiin tai sitten haaruksissa sais olla nepparit niin vaipanvaihto olis helpompaa.

Tää on nyt aika harmaa setti, mutta sopii niin hyvin yhteen body ja housut! Tosin sen mitä oon näitä käyttänyt niin harvemmin parina. Kummankin parina on yleensä ollut värikkäämpää, mutta neuleellahan saa kivasti vähän väriä mukaan. Neuletakki on Talinnan tuliainen Rikulta kun Lukaa vasta odotettiin. Viiksibody on lahjana saatu Newbie-ihanuus ja Mr. Rodini housut on kirppisosto.

Pesukarhut <3 Neuleet ja collaripaidat on nyt olleet kyllä mun suosiossa. Kuvan neule on kirppislöytö (KappAhl) ja body on jo odotusaikana ostettu Lindexin 68 senttinen ja vielä menee. Housut on kaikki Newbien housuja kirppikseltä. Tosi kivoja, laadukkaita ja just hyvää käyttövaatetta pienen taaperon touhuissa!

Lappuhaalarit on kans niin ihania ja nää Lindexin lappuhaalarit on kirppislöytö ja vasta päässeet käyttöön. Sininen neule on lahjana saatu. Tiny body on Pomp de Luxilta ostettu ja farkut yhdet lempparit Newbieltä. Näissä farkuissa on pehmoinen vuori, joten siksikin niin ihanat näin talvella ja muutenkin pehmoista ja joustavaa matsukua taaperon touhuihin.

Kesäistä tunnelmaa talven keskelle ja mustakin menee kun onväriä mukana! Me&i body ja Noshin housut!

Iiks, tästä syntyi aikas ihana setti. Oon ostanut kettuleggarit ja tummansinisen bodyn Noshilta, yks suosikkimerkki btw, pehmoisia ja laadukkaita ja suomalaisia! Sitten Luka sai synttärilahjaksi tuon Cirafin paidan ja sehän sopii kans legsujen kanssa tosi hyvin!

Nyt on vähän valottunut  ylempikuva hassusti. Newbien pöllöpaitaa kävin monesti ihastelemassa ja lopulta sen ostin 1-v kuvaukseen. Pomp de luxin syksyn mallistosta ihastuin totaalisesti tuohon kääntöpaljettipaitaan ja vaikka se on 86 kokoa, niin hyvin voi jo käyttää. Hihat on vähän pitkät, mutta se ei tässä mallissa haittaa. Lindexilta tein alelöydöstä tummansiniset farkut vähän juhlavammiksi housuiksi.

Muutamia t-paitoja oon halunnut kesän jäljiltä edelleen käyttää ja hyvin ne menevät vaikkapa pitkähihaisen bodyn kanssa. Tää teeppari on pomp de luxilta, housut Name It:ltä ja yks värisiä perusbodyja oon ostanut ihan henkkamaukalta.

Tässä toinen teeppari ihanuus. Tää muumiteeppari oli tosi isoa kokoa (74), mutta menee kyllä vielä reilusti isommassakin koossa. Housut on Nosh:n baby baggyt, aivan ihanat!

Paitabodyt on aikas kivoja musta myös. Sininen on Lindexin kirppislöytö ja punainen Newbien alelöytö.

Mulla ja Rikulla kun oli jo jouluneuleet niin täytyihän Lukallekin sellainen hommata. Tää Newbien neule oli ja on siitä kiva, että menee muutenkin kuin jouluna.

Newbieltä sain valita Lukalle jouluisen setin ja tällainen setti sitten syntyi! Tääkin on siitä kiva, että menee nyt joulun jälkeenkin ja voi yhdistellä moneen sekä ylä- että alaosaa.

Tässä toinen Newbieltä saatu vaatesetti, joka löysi tiensä pukinkonttiin! Ei ollut vaikea valita tätä leijonapaitaa, tuli niin mieleen Narnian Aslan (mun yksiä lemppari kirjoja) ja toisaalta kauhean sopiva paita myös Leo´s leikkimaahan, heh.

Nää on itseasiassa just tehtyjä löytöjä kaverin kirppismyynnista ja niin meidän näköisiä etten voinut vastustaa ja näitä oon Lindexilla ihastellutkin… Nyt lähti halvalla meille!

Kirppistä ja alennuksia tykkään suosia, mutta joskus tulee osteltua joitain ihanuuksia myös uutena ja normihinnoilla. Meillä tosiaan tykätään väreistä ja eläimistä. Haluan suosia näissä lastenkin vaatteissa laatua ja kestävyyttä, mutta kovinkaan kalliisiin merkkivaatteisiin en ole hurahtanut vaikka vaatteisiin helposti hurahdankin. Kuitenkin lomppakkoystävällisiä ja laadukkaitavaatteita löytyy just esim. Lindexiltä, Name It:ltä ja Newbieltä, inan kalliimpana Noshilta ja Pompilta. Nää edellä mainitut on olleet nyt ehkä niitä suosituimpia vaatemerkkejä meidän poitsulle.

Kyllä näiden pojankin vaatteiden tulee munkin silmää miellyttää, voin ihan tämän myöntää. Jännä nähdä mitä sitten joskus, kun poika alkaa itse ilmaisemaan millaisista vaatteista tykkää, toivoisin että väreistä. Pikkuhiljaa pääsee ottamaan taas seuraavan koon vaatteita käyttöön ja nyt on pienimpiä käytössä olleita pistetty sivuun. Tän postauksen vaatteet on kuitenkin tällä hetkellä just hyviä ja edelleen käytössä.

Niin muuten, mainittakoot vielä, että tykkään käyttää hirmuisesti myös sukkiksia, ei pyöri sukat jalassa. Jarrut onmyös musta ihan ehdottomat kiireisen taaperon menossa. Sisäleikkipaikkoihin saatetaan ottaa ”sukkatossut”, jotka yhdessä leikkikuvassa keltaisten housujen kanssa taisikin näkyä.

On myös hauska mätsätä koko perhe samoihin väreihin välillä!

 

 

10 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Ooooi ihana postaus! Luin kahteen kertaan. Vaikka itse en tykkää värikkäistä, enkä esim ikinä laittais ylä ja alaosaan värikkäitä vaatteita, niin teille sopii. Yökkärit multa löytyy tismalleen samat kun teillä, eli niissä saa olla väriä. ? Käytätkö jumppiksen alla jotain? Mistä tollasia tossuja saa ostettua? Mun lempparivaatteet oli se missä noshin mustavalkoinen housut ja sit h&w paita. Sit toi synttärilahja paita sopii hyvin. Ja muutenkin hyvin mätsäs kaikki yhteen. ?? Kysyppäs Rikulta hänen top 3 lempparinsa?

    • outi kirjoitti:

      Hih, kittos!
      Oon ennenkin kuullut, että olen rohkea ylä- ja alaosien yhdistelijä 😀
      Jumppisten alla on yleensäjoko teepparibody tai pitkähihainen body, riippuen vähän ulkoilmastakin kun johonkin mennään. Niin ja sukkikset on yleensä jumppiksen alla :*)
      Noita tossuja myy ainakin H&M (sieltä itse ostanut) ja Lindex 🙂
      Nyt en huomannutkaan vielä kysyä Rikulta sen lemppareita näistä tai ylipäänsä, mutta Riku tykkää kyllä eläinkuoseista ja ainakin pesukarhubody on hänen aikoinaan valkkaamansa 🙂

  2. Hanna kirjoitti:

    Söpöjä vaatteita!

    Newbien vaatteet on ihania! Leikisti vähän olen jopa harmitellut, kun O siirtyi vaatekokoon 92 ja siellä isompien poikien puolella on paljon vähemmän valikoimaa…

    Noista kirjekuorikaula-aukolla olevista bodyista olen pienentänyt pääntietä sillä lailla, että olen käsin ommellut muutaman piston toiselle puolelle. Pää mahtuu edelleen hyvin läpi, muttei lörpötä niin helposti. 🙂

    • outi kirjoitti:

      Newbiellähän ei hirmu kauaa ole ollut vissiin lainkaan noita isompia, jos sinne pikkuhiljaa alkaa tulemaan laajemmin kun on aloitettu tuo isompienkin mallisto 😀
      Kätsä idis noihin kirjekuorikaula-aukkoihin 🙂

  3. Sini kirjoitti:

    Lukalla on oikeen kivan näköisiä vaatteitta ja sopii hyvin kantajalleen, kuin teidän perheen yhteiseen tyyliin! ?
    Meillä kanssa alkuun suosittiin tosi paljon käytettyjä vaatteita, saatiin paljon pojan serkuilta sekä kaverilta kivoja vaatteita. Nyt olen vähän hankkinut myös uutena (useimmat aleista) isompia kokoja. Käytössä on vajaa 10kk ikäisellä pojalla 74-86cm kokoisia ja ihan hirvittää jos jatkaa samaan tahtiin kasvua, että meneekö esim. nyt keväälle hankittu Polarn o Pyretin vk-haari koossa 86 vielä syksyllä. Itse tykkään myös eläin ja luonto aiheisista vaatteista, mutta myös raidoista ja etenkin murretuista vihreistä, petroolista ym. Merkkeinä suosin myös Newbieta, mutta myös Molokids, Villervalla, Zara, Lindex, Pomdelux ja ihan lidlin sekä muiden halvempien merkkien vaatteita sekaisin. Hauskoja löytöjä on myös oikeasti retrot vaatteet kirpparilta ja sukulaisilta, vaikka ne ei aina ihan käytännöllisiä olekaan hentoine vetskareineen ym. ?

    • outi kirjoitti:

      Kiitos 🙂
      Se on kyllä hauskaista mitene ri tahtiin lapsetkasvavat, mutta niinhänme ollaan aikuisinakin hyvin eri kokoisia 😀
      Toivottavasti tuo haalari vielä teille mahtuu, mutta voipi olla ettei enää syksyllä jos jo nyt jtn 86 kokoa on käytössä. Välillä on kyllä vaikea ennustaa mitä kokoa kannattaisi ostaa.

  4. Nimetön kirjoitti:

    Toi sukkisten käyttö pojilla jakaa kovasti mielipiteitä. Onhan ne ihan huippu hyvät, kun pysyy paikoillaan ja joustaa tarvittaessa. Eikä tipu sukat kovemmassakaan menossa. Monet on kuitenkin sitä mieltä, etteivät pukisi ikinä pojalle sukkahousuja.

    • outi kirjoitti:

      Miksi ihmeessä ei pienelle lapselle voisi sukupuolesta riippumatta pukea sukkahousuja? 😀
      Niitähän ihan myydään pienille pojillekin.

  5. Nina kirjoitti:

    Tee taas keväällä sun lempivaatteet postaus itseltäsi. Tai sit et Riku ”pukee” sut kolmeen eri tilaisuuteen (sali, treffit, normi päivä) ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *