Hae
Outi Karita

Bucket list vuodelle 2019

Jatkumona viime postaukseen, tein tälle vuodella parikin bucket list:iä. Asioita, joita haluan kokea, tehdä tai nähdä yksin tai yhdessä. En miettinyt kovinkaan pikkutarkkoja asioita, vaan isompia juttuja. Rikun kanssa yhdessä mietittiin listat perheen kesken ja meidän pariskuntana. Nää ei kaikki välttämättä toteudu, mutta ainakin näistä ajatus on laitettu kytemään. Viime vuodelta taisi jäädä toteutumatta vain yksi juttu, joulumarkkinat Prahassa. Tää on joka vuosi mun listallani ja jonain vuonna se vielä toteutuu 😀

Perheen bucket list

Vuodenaikaretket! Haluaisimme retkeillä enemmän luonnossa ja pistettiin tavoitteeksi ainakin yksi retki luontoon tässä lähiseudulla per vuodenaika. Eikä lainkaan haittaa jos tulee useampikin retki.

Juhannusristeily! Viime vuonna lähdettiin aaton aattona risteilylle,jolta palattiin sitten juhannusaattoiltana. Risteilyltä jatkettiin ystäväperheen luo vielä yöksi. Tää oli niin kiva tapa viettää juhannus, että heti silloin ajateltiin, että tämä tehdään uusiksikin eikä ajatukset siitä ole muuttuneet! Katsotaan jos saataisi vielä muitakin seuraksi tänä vuonna!

Etelänmatka! Noh, matkakuume on krooninen ja matkailu vain lisää sitä. Kyllä tänäkin vuonna olisi ihana päästä johonkin rantalomalle perheenä!

Kaupunkiloma keski-euroopassa kenties! Tää olisi myös yksi haave, johon voisi kyllä yhdistää myös seuraavan haaveen, joka on joka vuosi mun listallani.

Joulumarkkinat Prahassa tai jos ei onnaa ulkomailla niin edes Suomessa niinkuin tänäkin vuonna, jossain kotimaan kaupungissa yöpyen hotellissa.

Kotimaanmatkailua! Turun seutu ja pääkaupunkiseutu nyt aina kuuluvat menoihimme. Mietittiin, että tehtäsikö joku kotimaanmatkailu johonkin uuteen kaupunkiin, jossa ei olla käyty tai jos ollaan niin ei ainakaan kovinkaan usein ja aikoihin. Riku heitti Vaasan. Katsotaan siis viekö tiemme Vaasassa käymään ja nyt hei vaasalaiset pistäkääs kehuen miksi sinne kannattaisi lähteä ja mitä siellä tehdä 😉

 

Bucket list pariskuntana

Dates of the year! Eli kuukausittaiset treffit saavat jatkua. Vuorokuukausina suunnitellaan toiselle ylläritreffit. Yllätyksessä hieman joustetaan, sillä ainakin yhdet on yhdessä suunnitteilla.

Samppalinnan kesäteatteri kuuluu joka kesään.

Yön yli treffit alkuvuodesta. Nää on jo yhdessä suunnitteilla jaluultavasti oltaisiin kotona kyllä yö.

Kesällä hääpäivän vietto kaksin ja yön yli kaksin.

Syksyllä kaksin synttäreitä viettämään Järvisydämeen.

Minun oma bucket list

Naisten getaway, kylpyläviikonloppu muutaman ihanaisen kanssa toteutumassa maaliskuussa!

Esitin äitienpäivälahjatoiveeni jo, yksin vaikkapa Tampereelle tai Turkuun hotlaan yö. Ei nyt äitienpäivänä, mutta siinä keväällä.

I love me -messut naisten kesken. Yhden ystävän kanssa tästä oli puhetta, jos lähdettäisiin viettämään viikonloppua Helsinkiin….

Ootko sä miettinyt vuodelle bucket list:iä, mitä siihen kuuluu?

Lue myös

Vuosi 2019 – Dream big!

Kiitos 2018!

Lukan vuosimuistelot 2018

IG

@outikarita

2 kommenttia

 1. Susan kirjoitti:

  Aika kiva idea suunnitella vähän etukäteen tapahtumia! Meidän perheessä on kaksi tuuliviiriä jotka tekee asioita aika extempore, joten paljon ei etukäteen mietitä. Nyt toki ilmoittauduin väriestejuoksuun kun kaveri ehdotti ja kesällä ollaan menossa Tampereelle Särkänniemeen ja Ti-Ti nallen taloon. Tampereella meillä on paljon kavereita joilla on pieniä lapsia niin saa Aura seuraa tapahtumiin ?. Mutta kuulostaa hyvältä tuo suunnittelu!

  • outi kirjoitti:

   No onhan tuossa jo paljon suunnitelmia ja ajatuksia 🙂
   Itsekin jätetään tilaa myös suunnittelemattomuudelle 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.