Hae
Outi Karita

Vuoden vikat treffit!

Me aloitettiin tänä vuonna kuukaistreffiperinne ja nyt on viimeisetkin treffit treffailtuna. Dates of the year -treffien ajatuksena oli vuorokuukausina suunnitella treffit, mahdollisuuksien mukaan ihan kahdenkeskiset treffit ja niin, että treffien sisältö olisi toiselle yllätys. Näiden treffien lisäksi on saatettu joskus muutenkin viettää kahdenkeskistä aikaa. Nyt joulukuussa joustettiin hieman tästä yllätyksellisyys asiasta. Joulukuussa oli niin paljon menoja. Ikeassa käytiin kahden kesken, mutta ne ei olleet meidän the treffit.

Treffikutsu tuli mulle meidän parisuhdejoulukalenterista, kun siellä oli lappuseen kirjoitettu lupaus lounasseurasta. Eilen sitten Rikun äiti tuli meille Lukan kanssa olemaan siksi aikaa kun mä lähdin lounastreffeille Rikun kanssa. Riku siis oli töissä, niin hänen lounastauollaan treffattiin. Mä sain päättää lounaspaikan ja mentiin Toreroon! Siellä on tosi maukasta ruokaa, salaatti/tapaspöytä on mun viime kerrasta, josta on ainakin yli vuosi aikaa niin supistunut, mutta hyvin vatsansa sai silti täyteen ja se pääruoka oli todella maukasta!

Millaisi muita treffejä meillä on ollut?
On ollut leffailua, stand uppia, melomista, kotitreffit…
Alla linkit aiempiin treffipostauksiin, mutta yritänpä tehdä vielä koostepostauksenkin teille alkuvuodesta 🙂

Dates of the year

aiemmat kuukaudet

Tammikuun treffit

Helmikuun treffit Rikun tyyliin

Maaliskuun treffit – Gastropubia ja pikkutuhmaa

Sunnuntaiaamun treffit

Toukokuun kesäillassa roseeta ja treffejä

Kesäkuun treffeillä tuuliajoa ja naimakauppoja

Heinä- ja elokuun treffeillä liikuntaa ja hyvää ruokaa

Syyskuu – Treffit kotona

Loka- ja marraskuun treffeillä sitä parisuhdeaikaa

IG

@outikarita

4 kommenttia

  1. Leena kirjoitti:

    Ei oo ollut treffejä kun oon sinkku, mutta tulin vaan kertomaan että te ootte söpöjä ?

  2. Tinde kirjoitti:

    Joo meilläkin noin kerran kuussa. ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.