Hae
Outi Karita

Hyvästi Fit ja Fashion!

Tää on mun viimeinen postaus täällä fitfashion blogiporttaalissa.
Tämä portaali loppuu ja itse suuntaan jatkamaan blogiani terve.fi sivustolle.
Seuraattehan mukana?

Mulla tää muutos ei ole vaikuttanut kirjoittamiseen, en oo jotenkaan ajatellut koko asiaa. Mä oon jatkanut ihan samaa rataa kirjoittamistani enkä ole edes oikein ajatellut tätä muutosta. Nyt kuitenkin muutos on edessä ja saas nähdä miten hyvin ja nopsaan saan haltuun uudet kuviot uudessa portaalissa. En ole yhtään ehtinyt asiaan perehtymään tai tekemään vielä mitään muutoksia…. Kuitenkin muutoksia blogin kirjoittamiseen on edessä, sivuston muutos ja ulkonäön muuttuminen, oman blogin ulkonäön muokkaus ja kaikki. No nythän meinaa stressi iskeä kun tätä miettii, mitä itsellä on edessä muuton myötä. Noh, eiköhän kaikki asetu kuitenkin ajallaan.

Mä uskon, että tää muutos on myös mun blogille oikein tervetullut muutos. Aikoinaan kun siirryin tänne fitfashionille bloggaamaan niin blogihan alkoi pikkuhiljaa kasvamaan ja sai enemmän näkyvyyttä, tavoitti yhä uusia lukijoita. Blogi on elänyt mukana mun elämässä ja blogin jutut pyörii paljolti siinä, mitä mun elämässä tapahtuu ja mikä herättää mun kiinnostuksen. Toki otan myös teidät lukijat huomioon ja teidän toiveita huomioon, niitä onkin kiva toteuttaa. On kiva kirjoitella asioista jotka kiinnosta. Kuitenkin fit ja fashion on aika jättää taakse, eikä ne nyt ehkä niin hyvin kuvaakaan mun blogiani. Terve korvaa nyt nuo sanat ja sehän sopii.

Maanantaina blogeissa on katkos, mutta tiistaina sitten blogini pitäisi löytyä osoitteesta https://blogit.terve.fi/outikarita
Blogini facebook sivuilla kerron kyllä heti, kun blogi on näkyvissä ja instagramissakin tililleni tulee linkki uuteen blogikotiin!

Facebook

@outikarita (IG)

Luehan myös postaus blogini historiasta ja tulevaisuudesta

Blogini historia ja tulevaisuus

 

Samaan porttaalin siirtyy seuraavat blogit

Nähdäänhän uudessakin osoitteessa!?

PS. Vastailen vielä tänään kaikkiin vastaamattomiin kommentteihini täällä blogin puolella eli jos kaipailet vastauksiani niin käyhän vielä illalla kurkkimassa, kerronmyls instan stoorin puolella kun kommentteihin on vastattu 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.